Sosyal medyada bu konu ile alakalı tepkiler geldi. "Kızlar sert, erkeklerse nazik olabilir. Cinsiyetleri kalıplara sıkıştırmamalıyız" gibi paylaşımlar yapıldı.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Burada "erkeklik" eğitiminin kapsamlarına bakmalıyız. Erkekler yetişme çağlarında çoğunlukla kadını aşağılayan kültüre maruz kalıyorlar, küfür artıyor, şiddete eğilim başlıyor. Bunun erkeklik olmadığını bilmeleri lazım küçük yaşlardan itibaren erkeğin kadına eşit olduğunu, ev işi yapmamanın veya yere düşen çoraplarını toplamamanın erkeklik olmadığını öğrenmeliler. Şimdiki çocukların ağızlarından düşürmediği küfürler var ve bu küfürlerin çoğu hem kadınları hem de eden kişiyi aşağılar nitelikte. Ergenliğe yeni geçmiş kesimin kendi vücutları hakkında daha çok şey öğrenmeleri gerekiyor aynı şey kızlar için de geçerli.
Bu eğitim "gay, transseksüel" insanlar için gerçekleştiriliyorsa saçmalıyorlar derim. Gaylere bakacak olursak sosyal medyada hem feminen erkek aynı zamanda da gay olan insanlar öne çıkarıldığı için gaylerin etek giyip "kadın" gibi davrandığı yönünde bir yanılgıya kapılıyoruz. Oysa durum tam tersi. Bilmeden konuşanlara gerçekten sinir oluyorum, görüşümün altına araştırılmadan yazılan şeylere de sinir olurum. Cinsel yönelim ve cinsel kimlik farklıdır. Çoğu gay maç izler, yoldan geçen herhangi bir erkek gibi tipik davranışlarda bulunur. Sadece bir tarafa odaklanmışlar ve toplumun cinsiyete atadığı davranışları uygulamayan erkeklere cephe alır olmuşlar.
Transseksüeller için "eğitim" gerçekleştirilicekse çok fazla saçmalanmış derim çünkü transseksüellik bir cinsel "kimlik" tırnak içine aldım bakın yönelim değil "kimlik" sorunudur. Kişi iç yapı olarak kadındır ama bedenen erkektir. Bu eğitimle olmaz, tıbbi destek lazım.
Gelgelelim feminen erkeklere yani çoğu saygısız insanın değişi ile "yumuşak ve yuvarlak" olanlara. Bir kere bazı davranışlar erkekleri erkekliklerinden alıkoymaz. Bu davranışlar şöyle salkımsaçak bir etek giymek olabilir uzun ve havalı çünkü eteğin erkeklik ve kadınlıkla alakası yok. Ya da oje sürmek ile erkekliğin bir alakası yok. Yayvan yayvan konuşmanın erkeklikle hiç mi hiç alakası yok tamamen kişinin kendi diline bağlı bir durum bazı yerlerde o kadar ileri gidilmiş ki küfür etmeyeni dışlıyorlar. Bir erkek cross/dress giyinebilir kanımca fakat bu davranış devlete menfaat sağlamaz. Ortak cinsiyet görevlerini aşmak olur bu ve çoğu insan kendinden farklı davrananı aşağılar ve dışlar. Doğamızda var bu yani maymunken de böyle yapıyorduk. Fakat herkesin görüşüne saygı duymamız ve biz nasıl istediğimiz gibi yaşayabiliyorsak o insanların da istedikleri gibi yaşama hakkına sahip olduğunu kabul etmemiz, onları taşlamayıp saldırmamamız modern insan olduğumuzu gösterir. Ha kendimizden farklı olan birine küfür edip saldırıyorsak ve ona haksızlık uygulayıp onu her yerde aşağılayıp var olmamaları için hayatlarını zehir etmeye çalışıyorsak bu bizim modern bir saygısız olduğumuzun göstergesidir.
Şimdiden söyleyeyim, görüşümün altına herhangi bir "e onlar kendilerini kadın olarak görüyorlar pis lut kavmi bozukları pü" yorumları yapmayın. Herkesin bir görüşü vardır, ben sizinkine saygı duyuyorsam ve siz de saygılı bir insansanız lütfen görüşüme saygı duyun. Size her şeyi detayına kadar anlatmak istemiyorum, bir itirazınız varsa benden çok daha etkili bir kaynak olan google sizin için orada bekliyor.
Adamlar yıllarca farkında olmadan devlet eliyle kadınsılaştırıldılar ama baktılar ki bunların iş gücüne katkısı yok. Salaş pantolon ve terliğini giyen parlak çocuklar birbirlerini yalayıp, cafede akşama kadar oturuyor; eli kazma sapı, torna aynası, inşaat malası tutan adam yok, en sonunda eee. ikerler diye uyandılar işe...
Otobüs kullanacak adam kalmadı, otobüs!
Cevap
124Cevap
doğru olmayan bi durum bana göre. "erkek" gibi davranmak olarak görülen şeylerin çoğu tamamen günümüze has ve tarihsel olarak erkeklikten çok uzak şeyler. orta çağ ve rönesans döneminde erkeklerin uzun külotlu çorap ve etek giymesi mâkuldu ve o zamanlar kimse bunları feminen bulmazdı. pek çok kral veya sultan portresinde günümüzde eşcinsel bulacağımız şeyler vardır. sonuçta tavırlar ve moda doğal olarak hep değişir. İnsanin karakteriyle alakalı. sırf bu yüzden erkeklik elden gidiyor demek yanlış olur. önce beslenme dersi ardından insanlik dersi alsinlar. daha faydali olur.
İnsanlar hemen iğrenç, saçmalık gibi yorumlar yapmışlar fakat böyle olması gerekiyordu.
Genellikle uzak doğu ülkelerinde feminenleşme var fakat Çin de bu durum gerçekten fazlalaştı. Bu duruma el atılması gerekiyordu.
Ben kadınlaşmak veya erkekleşmek kötü demiyorum fakat bunun bir sınırı olmak zorundadır.
@2eyn0 👍👍👍 çok doğru
Uzak doğuda bu fazlaca var. Demek ki artık kontrolden çıktı onlar için.
Erkeklik dersi ben vereyim önce burdakilere sonra çinlilere.
-Ananiza babanıza ailenize adam olun
-Çevreye topluma adam olun milletin karı kızına öyle avel bakıp kendi aranızda 4 dk da 10 sayfalık fantezi uydurmayın.
Sırf saç renginden giyiminden vs bi insana hüküm vermeyin kız erkek fark etmez.
Siz erkekler 2 yüzlü bile değilsiniz 200 yüzlüsünüz. Esocrt hesapları takip etmeyin akli önde olan erkek o tür dişiliğini kullanan kadınlardan tiksinir.
Aklı cukunden uzun akli selim erkekler gote memeye düşmez. Ucuz olamazlar
Adam olan adam burda kızların görüşüne atlamaz.
Adam olun.
Ülkemizde kadınlar "temiz, bakımlı, tüysüz biskolata erkekleri harikalar" diye haykırmaya devam ederse, yakında bizim de aynı eğitimi almamız söz konusu olabilir. Neden mi? Çünkü, "bakımlı olacağım" derken, hormon dengesini bozduğumuzun, "centilmen olacağım" derken kadınlar gibi konuşmaya başladığımızın farkında değiliz. Yahu arkadaş, bakımlı demek: saç-sakal, el-tırnak, ağız-diş ve öz bakıma dikkat etmek değil mi? Centilmen olmak, insanlara nerede nasıl davranman gerektiğini bilmek değil mi? Neden yumuşuyorsunuz ya!
temiz, bakımlı, tüysüz biskolata erkekleri harikalar
ha şunu bileydiniz ya, gerçekten harikalar:D diğerlerine ekmek veresi gelmiyor insanın dimi kızlar
bu arada doğada erkek süslüdür aslandan tavus kuşuna kadar erkek renkli ve gösterişlidir. insanlarda bu durum 17. yydan itibaren değişti. temiz bakımlı tüysüz biskolata erkekleri errrrkek gibi erkekler o yüzden. istemeseniz de doğa bu düzene geri dönecek ya 100 yıl ya 300 yıl sonra
@Princess12 hahahaa güldüm..
@Princess12 hayvan olmadığımıza göre?
Erkeksilik derken şunu mu anlayalım;
Bı kadın sırf hakkını savundu diye onu döven, kadını cinsel bir araç olarak görüp onun isteği olmaksızın canının yakılması, sırf daha nazik olundu hemcinsini etiketkendiren atıklar nefes alsın diye mi bu ders veriliyor..
Ülkemiz ve dünyada cinsiyetçilik bu kadar yaygın ve önlenemez bir boyutta iken bu ayrımcı politikanın görülmesi iğrenç bir tablonun ilk fırça darbesi..
Gelişmişlik düzeyi kafada olduğundan çok kalpte olduğunda ; merhametli bireyler yetistirilip aydın bir gelecek oluşturulmak istendiğinde gerçek benligimizi bulacaz..
supersin
nihayet akıllı biri
Teşekkür ederim ama keşke bu konuda herkes bizim gibi düşünseydi de bugün bu konuşulan saçmalığa tüm insanlar saçmalık olarak baksaydı..😐
Görüşün alnı olsa da öpsem..
Onun yerine ben varım 😂🙈
Haklılar bence, özellikle Asya bölgesinden söz ediyoruz Asya bölgesinde bazıları bilmiyor olabilir ancak Ladyboy kavramı çokca var olan birşey. Kız olarak çevirdiğiniz bir kişi erkek olarak çıkabilir, ayrıca nedendir bilemiyorum ancak asya bölgesi öbür ülkelerin erkek popülasyonuna nazaran daha bir kadınsı. Bunun önüne geçmek amaçlı güzel bir uygulama. Türkiyede de gay bireylere bence bu konuda ders verilmeli. Dindarlıktan söylemiyorum (dinsizim) yargılamak içinde söylemiyorum, yanlızca biyolojik açıdan olması gereken bu olduğu için söylüyorum. Ondan sonra istediği tercihi yapabilir tabiki.
Çok yerinde bir karar...
Türkiye'de bile şimdiki Z kuşağı erkek mi belli değil.
Erkeğe sürekli :
Onu yapma? Böyle ol!.. Şunlardan uzak dur!.. deyip, apayrı bir rol biçerseniz elbet de erkeklikten çıkar.
Yok light erkeklerden hoşlanıyoruz!..
Yok Kerimcan tiplerini beğeniyoruz!..
Yok Erkeğe tayt tipi pijama, pantolon yakışıyor...
Yok erkek de makyaj yapabilir!..
PARDON, ADAMLIKTAN NE ESER KALDI?
Devlet, devlet olduğu için kendi sürekliliğini düşünür. Eşcinsellik transseksüellik bunun gibi cinsel eğilimleri baltalamak ister çünkü üreme ve genç nüfusun fazla olması devlet için köle olarak çalışabilmesi ve ölmeden yeni köleler yetiştirmesi için gerekeni yapar bunu üstyapı kurumlarınca (okul, ibadethaneler, aile, kamu yerleri) aracılığıyla yapar. kullandığı değerler vardır. Ahlaklı olmak, ümmet olmak, çalışkan olmak, dürüst olmak. Bu değerler devlet için köleliğe hazır insancıklar yetiştirir.
Bence doğru bir karar olmuş bu. Bu sadece Çin'de gözlemlenen bir şey değil. Dünya'daki erkek nüfusunun neredeyse tamamı Hollywood, Disney fantezileriyle görüyor dünyayı. Çoğu ülkede kadınsılaşan erkekleri bulmak mümkün. Mesela: sarkık göbekli olup spor yapmamak , eğitimi yarıda bırakıp üniversite mezunu olamamak (kaynak 1 kaynak 2), psikolojik sorunları ile başa çıkamama (mesela 2018'deki erkek intihar oranı, kadınlarınkinden 3.7 kat daha fazlaymış [kaynak]) gibi sebepler gösterilebilir bu duruma örnek olarak.
Haklılar askeri alanda da öyle Amerika askerleri hep paralı , hatta askerlik yapana okul bursu veriliyor.çünkü niye feministlik fazla ama Rusya da ve Türkiye’de öyle değil cinsiyet ayrımı var ve bu erkekçelerin maskülenliğini artırıyor. ve kadın kadın gibi erkekte erkek gibi olunca o ülke askeri anlamda iyi oluyor erkekler güçlü ve savaşmaya istekli oluyor. belki de Amerika’nın uygulamak istediği psikolojik manüpülasypn Budur kültürleri yok edip herkesi kendileri gibi yapıp askeri anlamda zayıflamalarını dolaylı yoldan sağlamak. hiç saçma diye düşünmeyin cidden bunun psikolojiyle çok çok ilgisi var. Belki amaçları gerçekten kadın hakları özgürlük falan değildir. gerçi kamplar kurup katliyam yapan ülkerler barış özgürlük denince en çok konuşanlar ama tarih tam tersini gösteriyor :)
@Eskmzi işte o kadar önemsiz. kendi kültürleri o kadar kayıp o kadar yok. aslında bir kültürleri bile yok bunu bir YouTube yorumunda yabancı biri yazdığında görmüştüm. Ve bu algı oyunlarıyla aslında tüm kültürleri yok etmeye tek düze yapmaya çalışılıyorlar
Yapılması gereken birşey, bundan 100-150 yıl önce dünyada savaşlar daha sık yasandigindan dolayı erkekler her an tetik yaşıyormuş. Kendilerine doğanın hediye etmiş olduğunu erkeklik gücünü gerek yaptıkları ağır işlerde gerek girdikleri savaşlarda yeteri kadar gösteriyorlarmis. Fakat şu an dünya daha bir barışçıl, böyle olması elbet güzel fakat buda erkekleri dogalarindan dahada uzaklaştırdı.. Asya ülkelerinde erkeğin ruj şurup kılsız tüysüz olması moda, spor yapan bile yok.. kadınları bile sevmiyor Asya erkeğini, bunlara şart.
Kesinlikle doğru bir karar
Erkek çocukları boşanmış ailelerde genelde kadına verildiği için anneyi örnek alır kadınsı hareket ve tavırlar gösterir bu durumun engellemesi için yetişkin bir yakını örnek aldırma çalışması yapıldığını okumuştum dede, dayı veya öğretmeniyle pozitif zaman geçirmesini sağlarlar
Boşanmış anne, babayı kötü gösterir çocuğun algısı ayırt edemez bazıları erkekliğin kötü bir durum olduğu yargısına varır eşcinsel yatkınlığa zemin hazırlar
burayada da el atsınlar pembe görünümlü mavi
mavi görünümlü pembeler var :D
Çocuklara böyle eğitim verilmek çok saçma sonuçta çocuk ya. neden sürekli bir şeyleri empoze edilerek büyüme şartı var ki herkes istediği gibi oluyorsa sana ne zararı var ki kardeşim sen önce kendine bak ve ADAMLIK cinsiyetle bağdaştırılamaz Z kuşağı demişlerde ne alaka daha öncelerden yokmuymuş LGBT bireyleri hemen her şeyde birine suç atmada 1 . numara olan ülkemin insanlarııı
Yemin ederim 1 yil once kadar asyali erkeklere erkeklikligi ogretseler demistim kizlar arasinda konusurken 😂 instada falan hep goruyorum fondotensiz dolasmiyolar sevimli sevimli kucuk cocuk gibi takiliyorlar sakal falan da cikmiyor onlarda ne bilim peruk taksam yuzde yuz hakiki kiza benzerler bu yuzden asyali erkekler ilgimi hicbir sekilde cekmez erkek dedigin insanin azicik bi erkeklik belirtisi olur
Keşke bizim ülkemizdeki erkek çocuklarına da bu tür bir eğitim verilse. Son zamanlarda eşcinsel erkek sayısı artmaya başladı. Ayrıca sert kızları sevmiyorum. Özellikle de bana karşı sert davranan kızları. Kızlar tehlikeli durumlarda, kendisine bu tehlikeyi yaşatan kişiye sert davranabilir. Fakat bazı kızlar da işine gepmeyen her olayda sert davranmayı alışkanlık haline getirmeye başladı.
Fıtrat eğitimini savunuyorum evet kadin da erkek de nazik olabilir, kadin da erkek de sert olabilir ancak fitratlar farklidir yaradilisa ters seylere insanlari ikna ederseniz onlari dayatirsaniz hatta boyle olmak zorundasin diyerek mecbur ederseniz sistem ariza verir.
Türkiye'de olsaydı bu durum bunu bile yapmazlardı faaliyet yok işte bizde iyi veya kötü hiç yok gelmişsiniz başka devletlerin halk için yaptığı çalışmalarını eleştirip duruyorsunuz eğitim sistemi farkı ortada Japonya begenmezsiniz eğitim sistemini ama gerçekler ortada
Ladyboylar genel asyalılardan çıkar.. Erkekliklerini bence öğrenmeliler... Ayrıca pedofilizm daha çok asya ülkelerinde görülüyor. Çocuk yaşta istismara uğrakan erkek çocukları kız gibi yetiştirildiğinde aha böyle ladyboy denilen kadın görünümlü erkek oluyorlar ve hayat kadınlığı yapıyorlar. Eğitim şart. Nereden geldiklerini, ne olduklarını bilmeliler! sosyal medya laf cambazlarıyla dolu. Onlara kalırsa zor..
Üç yıl Çin’de yaşadım ben böyle bir şey görmedim nasıl oluyor da siz böyle bir kanıya vardınız nereden aldınız bu bilgileri çok merak ediyorum.
Çin’in ne kadar tanıyorsun bir de onu sormak lazım.
Şimdi erkek çocuklarını kadınlaştırma da böyle bir şey yok saçma sapan bir soru olmuş kusura bakma. İnsanların kafasında karıştırma böyle gereksiz şeylerle.
Erkeksi olmayı kıllılığa tüylülüğe yoran bilinçsizler olmuş, gayet kılsız erkek erkeksi oluyor ve muazzam oluyor. Ya da kaba kuvvet erkeksilik değildir, öküzlüktür. Yorumlardaki kabadayılara bak. Her neyse. Kadınsılaşma dedikleri şeyin asıl anlamı nedir burada? Sosyal medyada naziklikten bahsedilmişse, erkeklerin nazik olması mı yani? Giyim kuşam mı nedir? Ha ek olarak Türkiye’ye de adamlık dersi lazım.
Üstüne alınanlar nasıl da eksilemiş. Herkes tanır kendini. :)
Bizim memlekette böyle bir karar alınsa amaannn Allahım olacakları düşünemiyorum. adamlar demekki yolunda gitmeyen birseyler farketmis ordaki amac erkeksilik kadinsiliktan ziyade baska bisey son zamanlarsa sapla saman karismis durumda yakinda kimse ureyemeyecek diye endise etmeleri normal
Çin müslüman bir ülke değil ama her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorlar helal olsun taktir ediyorum Türkiyede her yerde kadınsı giyinen erkekler var davranan bence en doğru karar keşke Türkiyeyede gelse
Kurtlar vadisi mi izletecekler ne yapacaklar. İlk 97 bölüm sonrası takım elbiseyle gezmeye başlarlar.
Sadece Çin'de değil ben genel olarak dünyada böyle bir eğilim göruyorum ülkemizde dahil.
Giyim ve tavırlara bakınca bunu görmek çok zor değil.
adamlar haklı kıçında tayt g*ötünde tanga giyip yaşayan kişiler doldu moda ve tarz diyerek düşük bel pantolon sokak da gezerken kıçının çatalı görünyor
Pic Çin Devleti, Çinli erkekleri de kendileri gibi pic yapmaya çalışıyor. Kadınlar sözde karşı çıkıp bilinç altlarında göbek atıyorlardır. Tabi Ümitcan Uygun gibileri sokakta protesto edip özelden aşk mesajı yazan bir cinsiyetten de başka birşey beklenemez.
Ben kadınsılaşmanın iyi bir eylem olduğunu inaniyorum. Kendimde kadinsilastim ve memnunumda.. isteyen ülke istediği eğitimi versin bu durum değişmeyecek insanlar kadınsılaşmaya devam edecek.. çunkü kadın olmak estetik ve renkli bir yaşam sunuyor. Ama erkeklere yasamadı zorunlu tutulan yaşam oldukça sıkıcı bence erkekliğin tanımını degistirip daha yumuşak kaliplara sokmak gerekli en iyi cozum bu...
Sar abime 250 gram
Sar abime 250 gram jfjqjfjwi harika mk
Ben kimsenin yorumunun altina yazmismiyim bir bakın? Kim kime saldiriyor yöneticiler tarafindan incelenmesinu istiyorum
Afedersin ama o kullanıcı adıyla sen daha bir sürü tepki çekersin. Efemine olan erkekler hep feminist kültürün yan ürünü.
Be. arram, evine hırsız girse, sokakta boğazına bıçak dayasalar, paranı çalmaya yeltenseler ne yapacaksın?
''Ay şey pardon, konuşabilir miyiz bu konu hakkında'' mı diyeceksin?
Ulan, köpek kovalarken kaçabilmek için bile erkek gibi erkek olman lazım.
La havle...
Ülkedeki durumu bilmiyorum. Düzende bir bozukluk görmüş olabilirler ve böyle bir kara almış olabilirler. Haklı buluyorum.
Çok saçma.. Erkeklik dersi ne ya? Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz da hala cinsiyetçiler var.
Elimde olsa şu an o Çinde ki durumu düzeltmeye çalışırdım, çok aptalca bir davranış. Ahhhh çok sinirliyim!!
Türkiye deki feminist, gdo lu yumuşak sözde erkeklere de bunu yapsinlar. Kadınlara iyi görünmek için sınır tanımayan zavallılar biraz erkek olmayı öğrensinler.
Türkiye'de bile verilmeli, ortalık z kuşağı tuhaf tiplerle dolu
Çin dünyanın en akıllı ve zeki ülkesi olabilir.
Türkiye'de ki erkekler oradaki erkeklerden daha kadınsı olabilir. Parmağımı basarım. :D
Açıkçası doğru buluyorum cinsel eğilimler çocuk yaşta başlıyor o yüzden kişinin doğru cinsel eğilimi için gerekli.
2016 olimpiyatları madalya listesi:
Çin (CHN)
Altın 26
Gümüş 18
Bronz 26
Toplam 70
Türkiye (TUR)
Altın 1
Gümüş 3
Bronz 4
Toplam 8
@Eskmzi Siz kim Çinli misin
@Eskmzi Hindistan ile ilgili bir sey söylemedim. 66 milyonluk Brittanya 67 madalya almis buna ne diyeceksin
XY kromozomu 300 yıl içinde yok olacak. Kromozom yok olmadan psikolojik olarak kaybolduğunu ben de fark ediyorum.
Çıt kırıldım erkek olur mu, ama oluyor.
Ben onlara erkeklik nasıl öğretirim iki aya kalmaz külhan beyi olurlar.
Çin'de hergun nara atan bıçaklama yapan cinayet vs olur artık.
Elinde tespih ile topuğu kırık Çinli düşünemiyorum
Konuyla ilgili olmayabilir ama birşey söylemek istiyorum. Beslendiğimiz amabalajlı gıdalar falan östrojen dolu. Bu insan neslini kısırlaştırmaya yönelik küresel bir plan. Besinlerin besin değerleriyle oynanıyor ve böylece sperm kalitesini düşürmeyi amaçlıyorlar. Yani eğitimle olacak iş değil vücutta hangi hormon ağır basıyorsa vücut ona göre tepki verir. Elektrikli arabayı benzinle çalıştıramazsın. Bu yüzden beslendiğiniz gıdalara ve sporunuza dikkat edin. Şimdilik bu kadar yeterli 😃
Bence erkeklik dersi verileceğine; vicdan, empati ve diksiyon dersi verilmeli... Aynı şey Türkiye içinde geçerli.
Bir çocuk yapma hakkı veriyorlar nüfustan dolayı , kızı olamayan demekki oğluna kız muamelesi yapıyor
Mantıklı, dünyada başlasa iyi olur
Yoksa erkek cinsinde kıtlık başlayacak
Keşke türkiyedede olsa diceğim ama "Lezbiyenim bas git çükünüde al git"sloganıyla sokaklarda eylem başlar😂🤣
Hem kadınları hem erkekleri aşağılıyorlar resmen. İğrenç pislikler
çok farklı bir bakış açısı bravo
Eğer taciz aşağılama yapılmamasıyla ilgili erkeklik dersi verilecekse mantıklı.
Ne yani ülkenin gelişiminde kadınlar set mi oruyormuş? Tamam versinler erkeklik egitimi de gelişmeyle alakası ne
Evet. Modern hayatta erkek profili kalmıyor.Çoğu uzak doğulu erkeklerin artık saçı başı pembeli kırmızılı... dar taytlı yumuşşacık ellere ve ses tonuna sahip prensesellaa olmuş durumda.
Ulan kırk yıl düşünsem bu çinlileri destekleyeceğim aklıma gelmezdi. Helal olsun ayakta alkışlıyom valla. Keşke bizimkilerde verse z kuşağından ciddi şüphelerim var
Doğuştan olduğunu sanıyorum çinli erkekler baktığımda kadın gibi his geliyor hoş değil Çinlilerin erkekleri kadinsilastirmaz erkekleri bu genetik Çinlilerin sıkıntısı var erkek etek bayan ayakkabı giyerse hoş olmaz
Türkiye de bir sürü taş fırın erkek modeli var bence bunları Çine gönderelim iki ayda bu eğitimi almış olurlar tüm Çin tesbih yumurta topuk giyer 😄😄
Ahlak dersi verilse zaten herkes kendi çerçevesini çizer ona göre davranır da. Günümzde bu dersi verebilcek ehil bi kimse yok.
Her insanda bir erkeksi yan bir de kadınsı yan vardır zaten. Kadınsı yanı bastırmaya çalışmak onu daha da güçlendirir.
Lanet lgbt nin arzu ettiği şey işte.
Çin uyanmış işi..
Çin’i gözümde çok büyütmüşüm şu an bunu anladım. Kendi vatandaşından korkan bir ülke dünyaya barış ve huzur mu getirecek? Batı ülkeleri kabullendi Lgbti haklarını da ne oldu, battılar mı?
Erkeklik eğitimi alabilirler ama adamlıkta sınıfta kaldıklarını söyleyebilirim.
Bu çin yonetimi kafayi yemis nasil hala halk ayaklanmaz anlamadim
Devir değişiyor kadınların güçleneceği bir geleceğe doğru gidiyoruz. Eril zihniyet bundan rahatsız
Türkiye de kadınların daha da güçlendiği bir gelecek olduğu doğrudur fakat gelişmiş ülkelerde bu durum böyle değildir. Örneğin Kanada da asla kadın erkek üstün saçmalığı bulamazsın çünkü insanlar bilinçli ve eşitlikçiler. Bu ülkede asla eşitliği ayarlayamıyoruz, bir taraf kalkıyor bir taraf iniyor sürekli. Maskulizm erkek haklarını koruması gerekirken kadınları küçük düşürüyor. Aynı şekilde feminizm kadın haklarını savunmak yerine erkekleri aşağılıyor. Bu ülke asla gelişmiş bir ülke olamayacak.
@Efcnfnds katılmıyorum dostum
En azından orda bol pantolon giyiyorlar, burdaki gibi göte yapışan değil🤣🤣🤣QUIQAOWKKSPSSŞSŞSMSMDM
Koronaları bitti de şimdi erkeklik eğitimi çıktı...
Bizede gelsin bu ders artik erkekleri erkek olarak göremiyoruz
Sizce ülkede her gün kadın cinayeti şiddeti varken sizce her şey şekilden mi ibaret... Bırakın dar giyinsin makyaj yapsın içine dantelli giyerse giysin sana ne zararı var
Zaten şimdiki devir öyle erkek kız oluyor kız erkek oluyor
Valla türkiyeyede gelse iyi olur çünkü her sitede pembe niçkli çok erkek var
hangimiz troll hesap açıp saçma sapan sorular sormadık ki :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?