AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Cidden verilsin. Erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilsin. Sapkınlıklar çoğaldı bıktık be
Çok saçma bir durum, kim nasıl hissetmek istiyorsa öyle hissetsin. Kalıplaştırılma yapılıyor evet.
Kim nasıl yaşamak istiyorsa kimsenin hakkına tecavüz etmiyorsa yaşasın size ne zararı var
Erkeklere erkeklik dersi vereceklerine bütün topluma sağlıklı beslenme dersi verilsin
Kadınlaşmak kötü değil ben de Kadınlaşmadaki durumu hissediyorum.
Yediklerine içtiklerini baksinlar
Cevap orada gizli
Bence az balık ve soya ürünü tüketmeliler içeriğinde östrojen hormonu olduğu için kadınsılaşma olduğunu düşünüyorum.
Anormal bi durum olduğu zaten ortada ama hiçbir fikrim yok
Anormal durumlarda yeterince iyi sonuçlar elde edilebilir
Erkeklik 101; erkek adam virüsten korkmaz ;) dünyaya daha çok virüs yayalım yeeeyyy :)
dunya oraya gidiyor sanırım hepımız bıgın besıktaslı ve kız olacagız :D
Ah bu Çinliler yok mu. Tanrı bunları insanlığa ibret olsun diye yaratmış sanki.
İstediklerini yapsınlar her türlü çirkin buluyorum onları
Zaten kalabalıklar bizce bir sorun yok kökleri kurur böylelikle belki Allah'ın Cezaları😀
işe yarayabilir, erkekler şiddetin erkeklik göstergesi olmadığını öğrenmeli.
Komik geldi bu bana, komik olduğunu düşünüyorum.😂😂
valla ne kadar verirlerse versinler bizim türk erkeği gibi olamazlar
Iyi bir sey bu bence bir cok ulkeye de boyle bir eğitim lazım.
Doğru buluyorum. Artık onları gerçekten erkek mi kadın mı diye ayırt ederken zorluk yaşıyorum.
Bize de verseler keşke kız yok diye millet i.. e bile oluyor.
Bir çok ülkeye lazım. Çünkü erkekler iyice kadınsı olmaya çalışıyor, kadınları kıskanıyorlar.
Hatta bana "keşke kadın olarak doğsaydim" diyenler bile oldu.
Onların erkekleri kadına benziyor insan ayırt edemiyor normaldir öyle olmaları
Sen ye yarasayı böceği sonra çüküm düştü diye ağla 🤷
Doğru bir uygulama yapmışlar. Herkes cinsiyetine uygun yaşamalı.
İnş bizde de dar paça kısa pantol giyenler için böyle bi eğitim verirler
Şaka bir yana kesinlikle destekliyorum.
Ulan atalarımız nasılsa bizde öyle olucaz bu ne erkek nazik olur mu kadın sert olur mu erkek erkeğe mı yürüsün kadınlar bekar mı kalsın amaç ne 🤨
Erkek nazik olur hatta erkek nazik OLMALIDIR. Kadın
da sert olur. Doğrusu bu sizin kafanix yıkanmıs iğtençsiniz. Herkes herşeyi olur kismenin karakterine siz veya bit başbaşkası karar vermiyor. Erkek sert kadın naziktir diye bir şey yok bu saçmalıkları bırakın artık boş şeylere inanmayın.
Saçmalık. Cinsiyetçiliği yaymaya çalışan beyinsiz cahilce bir uygulama. Dileyen erkek feminen olabilir. Bu insanın içinden nasıl geldiğiyle ilgilidir.
Bende bizi geride kaldık sanıyordum meğersem Çin varmış.
Ah cahil arkadaşım çin hakkında hiç bir bilgin yok be adamlar kendilerine ait uzay istasyonu kurdu sen burda kıçını büyüterek onlara geri kalmış diyosun. Kullandığın cihazların nerde üretildiğine bi bak istersen %80 çin de üretildi.
@Şüphelii Söylediğim cümledeki ironiyi anlamayıp açıklama yağmaya çalışman bayağı tuhaf. Kast ettiğim şeyin ekonomi ya da üretim mi olduğunu anlıyorsun bu cümleden? Kıçını büyüterek doğru düzgün cümle bile anlamayı beceremeyen sensin sadece.
Sende beyin yok anladım
@Şüphelii Evet kimde yok anlaşılabiliyor. Cümlemi bir kavrayamamandan belli.
Bizde de verilmeli. Tvler sosyal medya hep o tarz özendirici kişilerle kaplı evet eskiden zeki Müren bülbet ersoy huysuz virjin varmış ama bir kalite duruşta varmış şu an erkeklerin hepsi yaylanan top gibi
Kadınklar, kadınsı erkekleri sevdiği için oluyor bu
orasi çin nasil isterse oyle yapar bagimsiz bir ulke...
Bence doğru bir uygulama. Zira artik lgbt sacmaliklarinin önü alinmiyor. Kisisel tercih deyip hakli sebeplere ve ozgurluk adi altinda mesrulastirilmalara dayandırılıyor.
Ülke nüfusu durur en azından, açlıktan çiçek böcek yiyip dünyayı sömürüyorlar. Çekirge istilası gibi çin istilası olacak ileride... kurutacaklar dünyayı.
Erkeklik eğitim ilemi oluyor ne yszik bir zihniyetin
Bence bu, derslerde ne göstereceklerine göre değişir. Gerçekten gerekli ve haklı nedenleri varsa yapılması gereken bir şeydir. Ama pek bilemedim doğrusu.
Aşırı gereksiz. "Erkeklik" öğretileceğine "insanlık" öğretilsin. Ha bir de Çinlilere özel yarasa, kaplumbağa, köpek gibi şeylerin yenemeyeceği dersi de verilmeli.
Olması gereken şey bu zateen. Androjen kimlik ideal kimlik demek😅 bence bizim erkeklere eğitim vermeleri gerek.
Sizce Türkiye de pembesi erkekler zaten istediği gibi yaşayamamasını geçtim kadına da saygı duyulmaxken her gün bir trans ya da kadın cinayeti varken bunu düşünmeniz bravo
@SlaveCaner * bu durmuyor
Ulkenin erkegede ihtiyaci varya demekki baya kadinsilasmaya baslamislarki gerek duyuluyor
Türkiye'ye de gelmeli çünkü çine göre bu toplum daha önyargılı
Bilmiyorum ki çinde nasıl bir ortam var. Bu yüzden yorumsuz kaldım.
Kimsenin cinsel yönelimi umrumda degil ama kadınsı erkekle erkeksi kadınla arkadaş olamam sempati duyamam kimse kusura bakmasın bu adımı doğru buluyorum
Çin'de en baba erkek Karaköy de dolanamaz doğru diyorlar.
Bi an önce bizim ülkemizde başlaması dileğiyle. Z kuşağı çünkü pekte ümit vermiyor bana şu an malesef
adın ne
egitimi verecek ogretmenleri turkiyeden getirtsinler.. bizde kıro çok.. bizim kırolardan egitim aldirsinlar.. bye
Çok saçma yaa gülesim geldi böyle dersler verek onları gittikleri yoldan alı koyamazsınız ki her şey olacağına varır bu hayatda...
Urfaya götürün keleş bile tutarlar 😃. Not: antepliyim
İğrenç, miğde bulandırıcı bir durum kadınlığı eziklik güçsüzlük görme durumu sertliği erkeklii sanmak cidden miğdem bulanıyor.
Konu sadece nezaket ise Slogan haklı değil ise eğitim haklı. konunun da ayrıca eşxinsellik olduğunu sanmıyorum
Bence doğru bir karar türkiyedede uygulanmalı kimin ne olduğu belli değil bide bunların alt türleri var habirede ürüyorlar
oğlan mı
Saçma türk erkek aile yapısına sokmalilar biz güzel ogretiriz
Her yer cins değişimine uğradı. Kimin nolduğu belli değil
Demek ki ülkemizden daha cahil ülkeler de varmış çini ne güzel modern bi ülke sanirdim yazık valla
Herşeyi boşversinlerde dünyayı terk etsinler bence daha hayırlı bir iş yaparlar.
bu ne saçma bir durum tamam ülkemizin de çok kötü yanları var ama bu ne gerçi türkiye daha fena
ya pezeveklsldri her boaka bu çin köpeklerinden çıkıyor gebersinlwr
"Neden Yarasa Yememeliyiz" adli bir ders daha mantikli olurdu.
Merhametin eğitimi olmadığı sürece tüm ideolojiler yıkılmaya mahkumdur
Kadinsilastilar madem oyuzden mi en kalabalık ülkelerden
ksdekiler daha ağır hasta mavili pembeli allı morluları tedavi etsinler. isteyene inne yapılır beton
İyi yapıyorlar Türkiye dede olsa keşke karı kılıklı erkek dolu ortalık
Günümüz erkeklerin yumuşaklığı anca bu kadar tescil edilebilir