Size göre ‘halkın duygularını inciten’ kıyafetler nelerdir?
Çin, ‘halkının ruhuna zarar veren veya duygularını inciten’ konuşma ve giyinmeyi yasaklayan bir yasa tasarısı yayınladı. Yasa yürürlüğe girerse suçlu bulunan kişiler para cezasına çarptırılabilir ya da hapse atılabilir.
Tartışmalı maddelere göre ‘Çin ulusunun ruhunu baltalayan veya duygularını inciten’ kıyafet ve sembolleri giyen ya da başkalarını giymeye zorlayan kişiler 15 güne kadar gözaltında tutulabilir ve 5 bin yuan’a (18 bin 298 lira) kadar para cezasına çarptırılabilir.
Tasarı aynı zamanda ‘yerel kahramanların ve şehitlerin isimlerine hakaret etmeyi, iftira atmayı veya başka bir şekilde ihlal etmeyi’ ve anıt heykellerine zarar vermeyi yasaklıyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
değişikmiş.
Süper ne edep kaldı ne haya kızlar teşhir r ediyor heryerini erkekleri zor duruma dusuruyorlar ayrıca zinaya meylettiriyorlar bunu yapmaya hakkı yok kızların. Biz oramizi buramizi açıp geziyormuyuz
Gez kimi ne
Edepten bahseden en büyük edepsizdir. Bakmazsan görmezsin
Zor duruma dusuyirsa burada niye 101 tane kızı takip ediyorsun?
Erkekte bakmayacak ama Allah'ta kadınlara kızlara açık giyinmeyi haram kılmış tesettürü emretmiştir niye çünkü Allah biliyorki kulunun gözü kayabilir, şimdi sen Allah'tan daha mı iyi biliyorsun. Takip edince ayrıca ne oluyor
Herkes Müslüman mı
İletişim kurman bile haram takip ediyorsun resmen bir de evlisin şeriata göre evli bir adamın bunu yapması idam
Sensin kral devam. Benim hakkımda hicbirsey bilmiyorsun by
Çin dikdatör cumhuriyeti
Çin işi diktatörlük mü oluyır mu
Ne değişik millet bu ya
İyi yapmışlar
tuhafmis
Haklilar
Türkiye de lazım