İlk insanların yaşadıkları devirlerden günümüze kadar bir düşünürsek insanoğlu neleri tüketmemiş. Çiğ, omurgalı, omurgasız vs vs. Bu tabii ki medeniyet döneminde tüketilmesini hoş karşılatmamalı ama şöyle de bir durum var ki bu zamana kadar rastlanılmayan bir virüs gökten zembille inerek mi yayıldı? O virüsü taşıyan canlı hiç mi daha önce tüketilmedi?
Bu adamın mizah tarzına bayılıyorum. Lakin cahiliyetini keşke bu virüse bulaştırmasaymış. Her sene dünyanın farklı köşelerinde değişik salgınlar yüzünden kayıplar veriliyor. Çin dünyanın süper gücü olmaya yakınlaştığı an sürekli nüfusu biyolojik silahlarla kontrol altında tutuluyor ve ülkeye ekonomik bir darbe vuruluyor. Keşke Taş bu tivitle viral olmayı hedeflemeden önce şu listeye göz gezdirmeyi ihmal etmeseydi.. https://tr.wikipedia.org/wiki/Salg%C4%B1nlar_listesi
Ben Çinlere kızgın değilim. Bence onların icadı değil. Ekonomi durdu, yüzlerce insan öldü. Bu arada huma da Çin den cıktı kaç asrı önce. O zamanda onlar sıradan bir halktı.
Çinliler düşündüğün şeyleri yemeye yeni falan başlamadı binlerce yıldır yiyor. Benim ne Çin'e nede Çinli birine nefretim yok bizdede belli bölgelerde iğrenç şeyler yeniliyor.
Yemekten çıktı mı çıkmadı mı nasıl yayıldı bununla ilgili henüz net bir bilgiye sahip değiliz Ancak Çinlilerin uçan yüzen yürüyen herşeyi yediği bir gerçek.
Yahu Sağdan soldan duyduklarınızla inanmayın. ! Çine bu virüsü bulaştıran Amerikan askerleridir. Ardınızdan uydurmayın. Önüne gelen bir saçmalık üretiyor.