Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Meral Akşener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İktidar dışında birini seçenlere direkt bir trol saldırısı...
Size ne... Sizi ne ilgilendirir? İstediğimize oy veririm. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Memleketin gidişatından memnun değilim. Oyum da bu yönde, fikrim de bu yönde. Dansöz siyaset izleyen, şirketleri kayıran, kendi insanı yerine göçmenleri koruyan, doğaya, hayvana, kadına, çocuğa sahip çıkmayan siyaseti de, siyasetçileri de kabul etmiyorum, oy vermiyorum. Bu da en demokratik hakkım, hiç kimseyi ilgilendirmez.
Ülkeyi kimin yönettiği umrumda değil, benim için tek önemli olan, dürüst, namuslu, alçakgönüllü siyasetçilerin ülkeyi yönetmesi.
Sizin ne dediğiniz önemli değil.
Zillet de deseniz, terörist de deseniz, put perest de deseniz, size rağmen yine vatanım, yine vatanım.
Birazdan bu mesajın altına mesaj yazan öz, hakiki trolleri göreceğiz.
Güvenilir adamı siyaset meydanında yaratırlar mi yahu 🤣🤣🤣🤣
Seçeneklere bakarsakta zaten bahçeli Erdoğanın emir eri gibi çalışıyor ne zaman sıkıntılı bi yasa geçecek olsa anında Erdoğana destek
Kilictaroglu desen öyle bi muhalefet yapiyo ki en kritik anlarda hep işi batırıp Erdoğanın ekmeğine yağ bal reçel ne bulursa sürerek Erdoğana calisiyo
Aksenerin ise bisey yapabilecek gücü yok zaten günden güne güç kaybediyor çünkü bisey yapabilecek pozisyonu yok
Kısacası turk siyasetinde şu anda herhangi bi şık yok 😉
Cevap
27Cevap
Bu Kılıçdaroğlu ve akşener diyenler tv izlemiyor mu, bu insanların ve partilerinin ne yaptığını göremiyorlar mı? Allah akıl fikir versin...
kemal kılıçdaroğluna güvenen kesim bu sitede şimdi %40 lar da buda bu sitenin ne kadar ideolojik saplantılı tiplerle dolu olduğunu kanıtlıyor.
haklısın, site putlaşmış kafalarla dolu
Aslında listeye göre hiçbirisi güvenime layık birisi değil.. Ama kötünün iyisini seçmek gerekirse ankete göre K. Kılıçdaroğlu derim.
@bendemetim1919 Ülkeyi satıp soyan bir hırsız olmadığı için mi mal oluyor?
@bendemetim1919 Ahh demet vah demet.. Sana sağlık sihhat akil fikir niyaz ediyorum 😉
@bendemetim1919 Benim ne işim olur chp de. Sen git akp ye mutlu etsinler seni 😉
Erdoğan'dan önce devlet dairelerinde nüfuzlu kişiler dışında kimse doğru dürüst hizmet alamıyordu. kimse şikayet edemiyordu şimdi devlet dairelerinden herkes eşit hizmet alıyor. en ufak bir aksaklıkta mülki amire ya da cimere şikayet edebiliyorsun.
@bendemetim1919 Cimere yakin zamanda ayni konuda 2 şikayetim var. Bir sonuç almadığım gibi ilgilenen de yok. Şikayet serbest ama kapı duvar adeta.
Öyle biri yok. Ama bazı milletvekillerinin tarzını beğeniyorum.
Mansur Yavaş. O olmasaydı Kemal kılıçdaroğlu yani illa CHP ❤️
Hiç kimse
Kimseye güvenmiyorum devlet içinde dahi
Üzgünüm
hiç biri ama kötünün iyisi meral akşener ya da kemal
Günahımı dahi vermem bu listedekilere. Ne güveni...
Denemediysen yargilama önce şans ver denesin begenmezsen oy senin başkasını dene
Siyaset bana göre vatanı bölmenin yasal halidir. Takım tutar gibi parti tutmasalar belki düzelir..
siyasette güvelinebilecek insan mı tuklssymgo6ıugysıtugysmnotvdmouıtgyjluısvrymılusvhggggmoıvsuhklgvjı
Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu
Şimdikiler etmedi sanki çok iyiler dimi? Senle tartışmaya girmeyeceğim vaktime yazık sen bunları koskoca ülkeye yangın söndürme uçağı almayıp 1 yangın söndürme uçağını layık görenlere söyle ya da uçak çağrılarına cevap vermeyip bakıma ihtiyacı olan yangın söndürme uçaklarının (3) bakımını yapmak için kendi ceplerinden ödemeyip halktan yardım isteyen thk ye söyle halka çay dağıtanlara söyle evini ocağını yangında kaybeden vatandaşa tokinin reklamını yapıp vatandaşı borçlandıranlara söyle ya da heykelci demişsin ya hani instagram uygulaması bile 500 milyon dolara satılmışken 750 milyon dolara anka park yapıp dino heykelciği diken akpli melih gökçeke söyle
senin kafan körelmiş, söyleyecek bir şey bulamaıyorum. bunnca yatırımlarını görmek istemiyorsan Allah uzun ömür versin.
Kimin kafasının köreldiği belli ne diyim akıl var nizam var allah akıl fikir versin daha yazdıklarıma cevap bile veremiyorsun dediklerine bak ne yatırımından bahsediyorsun ülkenin hali ortada?
ondan kurban bayrmında millet tatil beldeerini doldurdu, büyükşehirler hep boşaldı, yollarda arabaların arasında 20-30 mt ancak mesefe vardı
Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına aldığını söyleyen chp değildi. Neden bankalardan tc ibaresi kaldırıldı neden cumhuriyet kelimesi cb hesabından kaldırıldı neden senin kendi vatandaşın işsiz dolaşırken elin suriyelisi kira desteği fatura yardımı alıyor? Ayrıca parası olan tatile gider asgari ücretliler mi gidiyor zannediyorsun onların daha yağ almaya bile parası yok. Ayrıca tüm kanunlar senden yana yandaş olduğun içinde şanslısın sana bişey olmaz ben gençliğimi silivride yakmak istemiyorum o yüzden bu konu hakkında daha fazla tartışmaya girmeyeceğim
Bu isimler arasında tabii ki Devlet Bahçeli.
tek güvendiğim kişi Nevşin Mengü
Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, Fatih Erbakan
Alayı tirt halkı gerçekten düşünen biri yok.
Hiçbiri Mansur Yavaş olsa keşke
@bendemetim1919 ne alaka
Recep Tayyip erdoğan
Mansur Yavaş
Enes batur
rte🦍🦍
Bahçeli ve Erdoğan
MKA...
o daha geri gelemeyecek
Kemal dediler 🤣🤣🤦♂️
@VoyagerA ahaha siyasi olarak ayrismaya niye bukadar musaitiz ki kemal de digerleride kendi cebine bakıyor biz birbirimizi yiyoruz
Kemal mi 😂😂😂😂😂
Hepsi çöp
istediğim seçenekler yok
Arzu erdem, devlet bahçeli
Ümit özdağ
Meral Akşener %15 mi? Şaka bu mu?
o bile çok fazla
@bendemetim1919 haklısın tabii
Recep İvedik
Hic birine güven yok
kemal
burak reis