Şimdi sizler gibi '' Siyasetçi'nin '' anlamını bilmeyenler için, ben anlamını açıklayayım.
Türkçe'mizde Siyasetçi ve Açılımı '' Sıfat '' olup, Karşısındakinin duygularını okşamakta usta olan, bu yönde karşı taraftan çıkar sağlayan kimselere denir.
Gerçek anlamıyla o halde en iyisi hangisi bu konuda? Sen sorunda zaten cevapladın.
iyi bir siyaset yapan insan karşı tarafa dürüst güvenilir olduğunu hissettirir, biz güvendik tercihimizi her seçimde aynı kişiye yaptık, neden? Çünkü adam
Erdoğan '' Ateist '' olsa, oy vermeyeceklerin başında kesinlikle sen olursun. Yani konu aslında tamamen Din ve İslam. Sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
Japonları örnek alın. Bir ülkeyi Bilgi ve Bilim kalkındırır, Din değil. Yani yönetenin dininden öte, eğitim seviyesi ve bilime verdiği önem önemlidir. İşte Türkiye bu yüzden asla hiçbir zaman Japonya ve benzeri ülkeler gibi olamayacak.
Japonların içinde hain yok o yüzden ilerleme yaptılar, herkes bir birine saygılıdır, şu görmüş olduğun adam bütün seçimleri kazandı sen bile saygı göstermiyorsun
Çünkü Hemşeri, hemşeriyi, Müslüman ise Müslüman’ı destekler. Ortadoğu’da olay budur. Bak ne diyorum, Müslüman olduğum halde, bir ülke din ile yönetilmez, bilim ile yönetilir diyorum. Yönetilirken ihtiyaç duyulan şeylerden biri de Ahlaktır. Ahlak ise dine ihtiyaç duymaz. Yani dinden bağımsız bir olgudur. Uzun lafın kısası budur.
Dini olsun ama her türlü çalıp çırpsın, ahlaksızlığı yapsın, yeter ki Müslüman olsun. Bu kafa asla değişmeyecek. Ateist olan Japon’ları bu sebeple örnek alın demiştim ama, kime ne anlatıyorum. Hz. Muhammed boşa demiş heralde “ İlim Çin’de olsa bile gidip alınız “ diye. Sizler için birinin Müslüman olması yetiyor devleti yönetebilmesi için.
Bu ülke ayakta duruyorsa nice evliyaların sayesinde duruyor, Çanakkale kurtuluş savaşında nice şehitler ülkede savaşa katılmıştır sen bunu anlayazsın çok derin mesele şehitler ölmez bilemezsin
Bu paylaştığın adamın böyle bir sözü olmaması haricinde, hiçbir sorun yok. Zamanının Facebook gönderisi. Dedeler düşüyordu bu postlara , aralarına katılmışsın tebrik ederim.
İdolojik yaklaşmassan bariz şekilde erdoğan tabi seciliyorsa başarıdır verdiği kararlar dunya siyasetini etkiliyorsa evet dünyada etki sahibi bir lider olduguda soylenebilir