AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Artik dilim tutuldu ya , bununla sevgili olan da yani...
ayn
Devam devam bu oğlan dolaşsın ortada yazıklar olsun ya
ayn
Bazı kızlarda zerre kafa yok. Arkadaş hiç mi tanımıyorsun adamı o kadar reklam oldu bile bile lades olmak nedir
Bu pisliği devlet bir türlü gerektiği cezayı veremediler
Bu çocuk artık ölmeli bence içerş girsede öıkıyor ta ne biçim ülke bu
anne babalar cani evlat yetiştiriyor artık.
Beklenen bir şeydi bu içeri girmezse daha nice nice kızlar ölecek
Bu şeytanı ha bire salarlarsa ne olacak ki başka
Su testisi şu yolunda kırılmış..
tamamen kızın salaklığıı
Aaaa güzel bir yorum helal olsun valla..
@efsun52985298 @geridondumbebek @tanrica0 kızlar gelin bakın hemcinsiniz burada ne güzel açıklamış hala erkek düşmanlığı yapın
@ByExrian erkek düşmanı olan yok. katilleri savunan kimseyi desteklemem. cinsiyeti fark etmez. ayrıca örnek gösterdiğin üyenin profiline bakarak zeka seviyesini bir ölç ondan sonra cinsiyetini tekrar kontrol edip etiketle bari.
@Tanrıça0 ulan g. zeklı m*l katili destekleyen yok. o salak ne arıyor katilin evinde onun cevabını veremediniz bir saattir bana?
o zihniyetteki bir erkekle beraber olmayı kabul eden bir insanın aklından şüphe ederim bu resmen bile bile kendini ölüme atmak
Zeki olmayan herkes o zaman öldürülmeyi hak ediyor mu diyorsun? Aynı şeyi bir kadın yapsa kadına demediginiz laf kalmaz. Bende aynı şekilde katili savunmam ama kadın olunca aptaldır hak ediyor dersiniz. Cinayete nasıl kılıf uydurabiliyorsunuz.. tuhafsiniz. bunu düşünmeniz devamının gelmesini destekliyor. Zaten bu kadar hasta ruhlu insan varken biri normal zekalı kişiye de saldırıp kıskançlık yüzünden yaptım der geçer. Hiç ne dediğinizi neye yol açacağınin farkında değilsiniz gerçekten.
cinsiyetçi yorum yapmadım farkındaysan
Buna mı takildin sadece. Neyse kime neyi anlatiyorsam.
çünkü sen sadece ona takılmışsın
@sananeyrrmm nickine bakarak anlayın kendisi trolün teki yorumlarını ciddiye almayınız
@xrockstarx gerektiğinde ciddi olmayı biliyorum böyle bir konuda troll takılacak kadar gzekalı değilim
@sananeyrrmm katil zanlısı içinde bir yorumda bulunsaydın keşke
@xrockstarx katilin başını okşamıyorum? katili de desteklemiyorum bu yorumdan onu çıkarıyorsun okuduğunu anlamada problem yaşıyorsun bence
@xrockstarx Dostum bak bu olayda kızın gitmemesi gerekiyordu katil olduğunu biliyor neden öldüreleceğini bile bile gidiyor?
okuduğumu anlıyorum neden savunmaya geçtin ki sana zanlıyı savundun diyen olmadı
@xrockstarx yukarıdaki kızlar baya üstüme geldi o yüzden
ByExrian ben onu sananeyrrmm adlı üyeye demiştim evet serseri tip seven kızlar var zaten ifşa olan mesajlarda da bu açıkça gözüküyor hayret ve dehşet verici
Muz Cumhuriyeti hahahah
Kız bile bile ölüme gitmiş
Bununla olan kadınlarda parası için oluyordur
ayn
nasıl bu kadar canım olabiliyor bu insanlar
gerizwkalı
ayn
artk kendi güwenligimizi kendimiz saglicaz
Kusura bakmayın da bu kıza da üzülmem iyi olmuş.
Bi güne de cinayetsiz başlayalım
Hadi bu itin ne olduğu belli de bu kız mal mı
Zerre tanesi kadar üzülmedim
okumaya usendım ama kızters bisi yaptıysa iyi olmus
Şikayet ederim seni.
Cinayeti övmek suçtur
Gayet ciddiyim. Sizden fena miğdem bulandı benim artık.
Yazı var elimde maddi delil. Git ifade ver!
@pllyna sakin ol tonton :Dd
Sen sakin ol.
Merak etme adam yemiyorlar karakolda. Büyğk ihtimal takipsizlik verilir ama git bir ifade ver. Belki bir daha yazmazsın.
Umarım biri seni öldürdüğünde arkandan "O yapmıştır bir şey. Hak etti." derler.
@pllyna kafa sisirme <3 jskldds
Şişiririm ben kafa.
Fena şişiririm hem de.
allah bu hükümetin bin bir türlü belasını versin
Bu adamın ne zaman hakkından gelecekler
O. c diyecektin amaa
Gelmezler ve bu kadınlarda kro sevdasına doymazlar perso
Adalet ne zaman yerini bulacak merk ediyorum
Kız bunu bile bile nasıl sevgili olmuş şaşıyorum
Bence aşırı uyuşturucu koması
oluyor öyle şeyler çok normal
Bu tip yine çıkar merak etmeyin.
Düşünme yetimi kaybettim
Ben onun ya yeter ya atın şu köpeği içeriye
Bu şerefsiz tam bir ruh hastası
Çocuk sosyopat'ın teki. Şaşırdık mı? Hayır
Yaa kızım ben belalı seviyorum anlamıyor musun
haha bişey düşünmüyorum :D
Bu devlete herşey hak
İnşallah içerden çıkamaz.
Böyle adamlarla sevgili olmak akıl işi değil.
Sıra hangimizde şimdi!!!
Kro seviyorsan sende güzelim
Karisini deli gibi sevip ilgi gosteren doktorlari da iki gun sonra gorduk! Hepinizin icinde bir canavar var
Neymis sinir krizi gecirdi birgun bir kadinin cinnet geçirip kocasini oldurdugunu hatırlamıyorum
Benim neden yok? en kısa ilişkim 2 yıl sürdü hayatımda sadece 1 tane tokap attım onda da pişman oldum aylarca affetmedim kendimi. Genelleme yapman ne kadar doğru?
Sen o adamın katil oldğunu bile bile koynuna giriyorsan kusura bakma da bu şiddete karsı değilim haketmiş '' sakın boykot yapmayın kadına şiddet bitsin diye '' Kro despot maço erkekten uzak duracaksın ozaman canavar varsa içlerinde uzak durmuyorsan kusura bakma ben senin arkandan göz yaşı dökmicem !
her insanın içinde canavar var kadında da erkekte de
O çocuga kendini düzfürmek için can lı yayında sıraya giren bizide düz erkegin o kız ölümü haketti diyen evli bekar milyon kadın sıraya girdi düzfürmek için sana sıra gelmez kız efsun
@birumut39 👏👏👏👏👏 kapağın sesi buraya kadar geldi. Tam destek. maço seven kadınların hiç birine üzülmeyeceksin. Bak ölenllerin hepsinin sevgilisine keko kro maço kızlar bebek gibi , değer veren erkeğe bakmazlar işte. Biz maço değiliz ama sevdiğimize zararın geleceğini hissettiğimizde korumak için kullnırız sevgilimizi dövmek ya da öldürmek için değil ! bu kadınlar harbi aptal
Kadın döven satan tecavüz eden asaglayan şiddet cinayet sabıkalı hayatını diken erkek lere köpek olur sonra hikaye yazar
Ya siz mal misiniz hapse girmekten dd mi korkmuyonuz aptallar sizi. Nerde hepsi kro seviyormuş sadece umitcan uyguna bakarak genelleme yapamazsiniz ben mesela bana cicekler cikolatalar alacak ve beni el ustunde tutacak birini isterim bir kere tokat attim diye yazan bile var utanmadan nasil kiyiyorsunuz ya ne igrwncsiniz kizlara suc atanlarin hepsi ayni sekilde kirodur. nokta
Bebek sizler katil sevdalısı olup ilişki yasayıp şiddet görünce tüm erkekler i suçluyonux bu adil mi
Katil sevdalisi sana benzer lafini bil de konus sen kimsin de bana ve diger kadinlara iftira atarsin hapse girince akli basina gelir adam oldurmek ne demek lan
@GeriDöndümBebek hey hey kendine gel haddini bil ! 1 tane tokat attım 15 sene içinde sadece 1 onda da eski sevgilisiyle buluştu diye attım sen git kaşarlık yap sonra gel şiddet de yok öyle bişi ona rağmen pişman oldum ben.
Sen benim sevgililerime nasıl davrandığımı bilmeden yorum yapamazsın. o zmaan ben de tüm kızlar peynir desem senin hoşuna gider mi?
Biraz empati kur. Adamın hayranısın belli ki ayak yapma şimdi. Ben sana gül bahçesi sersem başımın üstene sen gidip kroluk yapan adamın koluna girersin ayaklarının altında kendini ezdirirsin. ! şimdi sus ve bu kadının ölümü hakettiği gerçeğini kapatmaya çalışma hadi güzelim git krocanlarla oyna sen
Sen kimsin lann katil sevdanız yüzünden şiddet gören biri için tüm erkekler e hakaret edersin. Sizin özel hayatınız dan bizene yasadıgı nız erkek leri yargılayın
@ByExrian tokat fakan atamazsin bir tokat bile atamazsin kadine rl kalkmaz hodük anladin mi bunu o beyinsiz kafana iyice yerlestir ki baska bir kiza da aynisini yapmaman gerektigini bil bu kabul edilir bir sey degil eski sevgilisiyle mi görüştü ceker gidersin kizarsin belki ama vuramazsin çünkü ayni değilsiniz adamliga sığmaz bu.
Siz kirolari hakli cikarmak icin kizlari suclayan kirolarsiniz ve kizlara iftira atiyorsunuz igrençsiniz
Yangınları düşünüyorum
Bu ne ya böylee insanların aklıyla alaybeder gibii
Uyuşturucu insanlara neler yaptırıyor
Sasirdikmi tabiki hayır
bakalım altından neler çıkacak
Cinayete azmettiren devletin ta kendisidir
Ülke bitmis artik cok yazik
şeref yoksunu seriye bağladı..
Bu kişiye nasıl güveniyorlar ki
Böyle bişey olacagı belli değil miydi zaten?
Bunla neden gezer alamıyorum
bunu salan savcının...
Insan bi katille nasil beraber olur…
Psikolojisi bozulmuş demek ki kadının
Muz Cumhuriyeti 🍌🍌
bu şerefsizi içeri almak için ne bekliyorlar?
Hiç üzülmedim
birçok insandan duydum bu yorumu
Kız kendi sonunu kendi hazırlamış
Bi katıl ile görüşen kızdan ne bekliyorsun
adam öldürüp öldürüp atıyor terminatör gibi
bir kere öldüren, bir daha öldürür
Kendi ayağıyla ateşe gitmiş yazık
haklısın
Adamın bırakılması rezillik