AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Kimseye rezil olmamak için rezil olduk
söylenecek tek şey bu
O devlet bu devlet diye ayırmamalıyız geçmişte ki her şeyi bir kenara bırakıp unutmalıyız insanlık kenetlenmeli ve insanlığın hür özgür ve bilim fen ile büyümesine odaklanmalıdır hepimiz aynı gemideyiz dünyadayız ve her geçen gün farklı felaketler oluyor farklı şeyler oluyor ömrü azalıyor dünyanın artık insanlık dış dünyalara açılmalı yeni evrenler keşfedip sahiplenmeli..
İyi yapmış. Bu ağaçlar içinde endemik her yerde yetişmeyen özel türler var. Bunlar dünyanın mirası ve en güzel ormanları. Bence bu acı bütün insanlığın. Avustralya'da aynı yardımı istemişti.
Bence yanlış tüm ülkelerde var şu an yangın Amerika, Yunanistan ve daha kötüsü Afrika kıtası neredeyse hepsi yanıyor ama maalesef ki Türk milleti kendini aciz göstermekte bir numara. Avustralya yangını 8 ay sürdü bir kişi çıkıp bize yardım edin bize dua edin biz mahvolduk devletimiz bizi korumuyor demedi. Bunlar konuşulur ama kendi içimizde savunmuyorum kimseyi ama ne bilim bana çok tuhaf geliyor dikkat ettiniz mi sadece Türkiye de ki aydın kesim bunu yaptı. Rezillik değil de ne?
ne kadar olgunca yorum
Bu nasıl bir afet zinciri, nasıl bir felakettir böyle, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden, herkes öfkeli herkes endişeli, bu hükumet ne işe yarıyor bilinmez...☹😥
Bu aslında bizim tam anlamıyla rezil olduğumuzu gösteriyor, tutup Kuzey Kıbrıs'a saray ve külliye yapana kadar yrıca o kadar parayı israf eden ne kadar uçak alsaydık bugün elalemden medet umar hale gelmezdik
PKK itiraf ediyor biz yakıyoruz diye, siz de pkk yı besleyenlerden mi yardım istiyorsunuz? 👁👄👁
Ülkenin kendi kendine yetemediğini acil durum yönetiminin sıfır olduğunu düşünüyorum. elalemin şeyi ile gerdeğe girecek hale nasıl geldik kimse fark etmedi. şimdi ceremesini çekiyoruz ya da çektiriyorlar.
Artık hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Adana Karaisalı yolunda da bugün bütün ağaçlar ormanlar yakılmış sinirlerime hakim olamıyorum artık ne istiyorlar ağaçlardan ormanlardan. Bu güzelim doğamız olmasa insanlar nerde yaşayacak nasıl nefes alacak.
saçma geldi yani kimden ne isteniyor zten bnu uapan ülke belli kim ne yardımı yapacak saçmalar ötesi saçma
Yardımları reddedip halktan elini cebine atmasını istemek
Ben de gördüm yabancıların attığını hadidler falan ne düşüneceğim bugün 100 tl ye denk gelecek kadar bağış yaptım. Benim için küçük bir para ama çorbada tuzum bulunsun 😂 daha çok bağışlayamam bana da lazım.
"Devletimiz başka ülkelerden gelen yardımları ilk etapta reddetti"
Baboş biz artık devletimizi kâle alamıyoruz ki, ne düşünüyorlar neden düşünüyorlar pek aldırmıyoruz...
İleride işgal edecekleri toprakların zarar görmelerini istememişlerdir. Yoksa çay, çekirdek vs. ile oturup izlerler. Ayıdan post, düşmandan dost olmaz ki.
Türk'ün Türkten başka dostu yoktur, bunu hala anlamadık tek kardeş ülke Azerbaycan başka da yok. O taziye mesajı yollayan ülkeler bile yanıyoruz diye sevinçten dört köşedirler.
rusya ukranya yunanistan azerbeycan
Bilimin, teknolojinin, ilmin arkasına takılı kalmadığınız sürece 3. Dünya ülkesi konumunda kalmakta ısrarcı olduğumuz sürece her yıl yardıma muhtaç olacağız.
Üzgünüm ama bu matematiksel bir gerçekti önceden şimdi de artık hayatta gözle görülür hale gelmeye başladı.
Devlet hangi akılla yardımları reddediyor acaba? Türkiye'nin herhangi bir açıdan bu tür meselelerde milli gurur yapacak hali yok.
Kendini 1. dünyaya ait sanan bir 3. dünya ülkesiyiz
Devlet bu meselede ciddi anlamda meşruiyetini yitirdi bu arada.
Hiçbir şekilde seferberlik, müdahale falan yok, tek dertleri var ''acaba yangınlardan ötürü maddi olarak sıkışır mıyız yahut oyumuz düşer mi?''
çay atıyorlar mıilletin kafasına, inşaatçı yamyamları bina yapacaz diye zırvalıyor.
Bildiğin failed state
Evet yardıma ihtiyacımız var türkiye yanmıyor yakılıyor
+1
Çağrıyı ilk gördüğümde biraz garipsedim, bencede tuhaf. İşin aslına gelirsekte iki uçak göndersin itneler, daha düne kadar ingilteresine kadar takacak maske bulamıyolardı da teçhizatlarla dolu uçaklar gönderdik başımızın gözümüzün sadakası olarak.
Geriz*kalı olduklarını düşünüyorum. Yurtdışı daha pandemide cortladı. Kendilerini düzeltsinler.
Eksileyenlere yurtdışında Türkiye nin mahvoluşunu kahkahalarla izleyen devletlin uşağı olmayın diyorum sadece.
Talep etsek de farkeden bir şey olmaz çünkü bu küresel bir olay bizimle beraber 40 ülkede bu yangınlar devam ediyor yenileri başlıyor, asıl sormamız gereken neden dünyadaki ekosistemi bozmak istiyorlar
Koltuktan kalksa biz toplum olarak çok güzel yönetiriz Twitter üzerinden bence deneyelim.
Evet bu zihniyetle çok gğzel yönetiriz , herkes klavye delikanlısı olmuş , Ama şu An Erdoğan gitse ve başka bir iktidar partisi o koltuğa otursa Erdoğan’ı mumla aratır adım gibi biliyorum
@Elifim_mmm tamam sen mumla ara biz seni görmezden gelcez
@Elifim_mmm o gitsin anında dolar 5 e düşer
bu adam fani elbet ölecek o zaman ne yapacak bu destekçiler acaba merak ediyorum
@Saw89 Kim kalmış ki ebedi bu hayatta Koskoca peygamber bile gitmiş sana bana Tayyip’e ne kalmış, siyasetçi biri değilim , şunu diyebilirim evet dolar 5 düşer ama sırf şöyle bir algı yaratmak için , Tayyip gitti ekonomi düzeldi bir süre sonra yine yükselir... Ben aslında gitmesini başka bir liderin geçmesini çok istiyorum , Ama Sırf Erdoğan’ı istemediğim için değil , Erdoğan olmadan bu ülkede başka bir yönetim Türkiye’yi ne hale getirecek halkın görmesi için !!
@Elifim_mmm belki çok iyi olacak denemeden bilemeyiz değil mi
@Saw89 Diğer liderler daha kendi ufacık partilerini yönetemiyorlar Ülkeyi nasıl yönetecekler acaba , Ay çok pardon sevgi ve kucaklayarak , diğer ülke başkanların g. tlerini yalayalarak, Geçsinler geçsinler de halk görsün Bu millet kimin eline kalıyor
@Elifim_mmm eninde sonunda biri geçecek
Avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum yemin ederim ya
Yardıma ihtiyacımız var çünkü daha çok duyurulması lazım inşallah bi an önce biter bu yangınlar içim cız ediyo giden bitkilere evlere hayvanlara
Boş iş bunlar. Yanıyor biz bize yeteriz ayağına bir sürü insan, hayvan, ev telef oluyor. Bir sürü canlı yok oluyor. Paylaşım doğru.
Valla kendi ülkemizde yeterince destek ve ekip yoksa tabii ki bu çağrıyı insani ve gerekli buluyorum.
kendi yangınını bile söndüremeyen rezil bir ülkeyiz her konuda dışa bağımlıyız.
Durmak yok yola devam :D
Bu tasarıma bende pek güvenemedim. Mesleklerimden biri Sosyal Medya Uzmanlığı. Tasarım konusunda kafamı kurcalayan bir şey var. Asıl mesleğim televizyon yapımcılığı. Grafik tasarımda yaptığım için kendim bir tasarım hazırlayarak paylaşımda bulundum. Herkesin koyduğunu koymadım. Aynı cümleleri de tasarımın üzerine yazmadım. Benim gibi sosyal medya ile ilgili çalışmalar yürüten insanlarında kafasını kurcaladı. Başka bir durumun çağrısı olabilir. Başımıza başka bir durum gelebilir.
Nasıl bir çağrı? Aydınlatma şansınız var mı?
Bazı acılar ortaktır rengi, dili ve dini olmaz. Yardım istenebilir bunda kötü bir şey yok, bizimkiler de dünyanın bir yerinde afet olduğu zaman yardıma gitmiyor mu?
Ben bu haberleri gördüğümde ilk başta inanmadım
Sonra gerçek olduğunu fark ettiğimde tek şunu dedim
Bizim devlet büyüklerimiz
Mahalle yanarken saçlarını tarıyan... kadın gibi
Türkiye’yi seven ülke sdece kardeş Azerbaycan ülkesidir. Türkiye’yi sevmeyen çok var yardım edeler mi bilmiyorum ama yardım ederler umarım yoksa çok kişi evsiz kalacak her yer yanacak.
durum çok ciddi cahilce inatla olmaz kulak vermek lazım
Başka ülkeden yardım talep etmemize bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.. bitsin bu felaket lütfen
Yakından gördüm bu yangınları gerçekten acil bir şekilde yardım edilmeli hatta Türkiye’nin 81 ili ayağa kalkmalı nöbet tutmalı
Bende istedim ingilizce olarak tüm Ab kuruluşlarına da yazacağım aklıma gelen. Bu hükümetten cacık olmaz. Cacık.
Bu arada İspanya 2, Hırvatistan 1 uçak gönderiyor.
Yediğimiz içtiğimiz vergilere gidiyor. Anlamıyoruz nereye gidiyor bu paralar..
"İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır."
Türk devleti yetkililerinin yangın umrunda değil. Ve apaçık ihanet içindeler. Ben de bu taga avrupa ülkelerinin ve abd nin dışışleri bakanlığı twitter hesaplarını etiketleyerek twit attım çok sayıda. Başka ülkelerden yardım isteyin, ülkeniz yanıyor. Boşverin türk devletini falan.
Hükümet ACİZ YETERSİZ BECERİKSİZ ne yapalım?
Çay demleyip olanları izleyecek zaman yok !!
Kendi başlarına söndüremedikleri için başka ülkelerden yardım istemek zorunda kaldık. Eğer birkaç gün içinde gereken müdahale yapılsaydı ne bu yardım çağrısı yapılırdı ne de o kadar masum canlı hayatını kaybederdi.
amerikada da en az turkiye kadar hatta blki de daha faxla ynginlar cikiyor bazi ulkelerde de yanginlar cikiyor yardim ederler mi bilmiyorum
devletimiz adam olsaydı da çay fırlatmak yerine yangın söndürme de başarılı olsaydı. biz de yardım istemezdik.
Bide twitter da buna türkiyeyi aciz gösterme olarak algılam yapıyorlar iyi durumda olsak böyle mi olurdu zaten aciz ve rezil bir ükeyiz
sözde ülkemiz kocaman bir birlikteliğimiz var.
baska bisey yok.
yangın için yardım talebi.
kusura bakmayın ama bu ezikliktir net.
Vaziyetimizin gerçekten içler acısı olduğunu düşünüyorum.
Provokasyon
Başka ülkeden yardım istemek kime düşer?
Yardıma ihtiyacımız var, kimse görmüyor muu? Yangın petrole yaklaşmış her an patlayabilir her yer ve bizim gönderecek uçağımız bile yok ve siz hala yardıma ihtiyacımız yok diyorsunuz?
Yardıma ihtiyacımız var umarım kısa zamanda yangın söndürülür
Şu akp savaşa soksa memleketi sonunda savaştığı ülkeden yardım ister. O kadar reziller
abde den ve portekizden yardim geldi yeterki bitsin artik🥺
Türkiye kendi kendine yetebilen bir ülke
İçimizdeki hainler çıksın dışarıya kendimizden başka ülkelerde yeteriz
Bizim amacımız belli yangının söndürülmesi fakat küreselcilerde ülkeye davet bekliyorlar zaten onların amacı çok farklı
Lanet olası PKK ormanları yakıyor, Erdoğan gitsin diye çok büyük yangınlar çıkarmalı diyen Can Ataklı tutuklanmalı.
tevbe suresi 126. ayeti kerime...
Sadece pkk hdp CHP fetö ve tüm Türkiye düşmanları nı rahatsız eder bunu biliyoruz. Yansın Türkiye istiyor lar
ulan ülke yanarken bile itibar derdindeyiz hala kabul etsene söndüremiyorsun işte ne uğraşıyorsun boşuna
Bunu acziyet olarak ifade eden hükûmet, şu an AB'den uçak talep ediyor...
Bazı beyinsiz insanlar çıkıp bunun aksini yapmaya başladı keşke ülkeden defolup gitseler
Bilmiyorlar sanki.. utanç verici bir durum başka bi şey değil
Bazı ülkeler leş gargası gibi bekliyor Türkiye yardım istesin diye. Bence yanlış bir hareket