Yangının nükleer santrale ulaşması söz konusu olduğu söyleniyor. Öyle bir durumda ne gibi felaketlerin yaşanacağını düşünemiyorum bile. Lütfen siz de sosyal medya hesaplarınızdan #helpturkey etiketini paylaşır mısınız?
Ülkemizde çıkan yangınlar için #helpturkey etiketiyle bir yardım kampanyası başlatıldı. Bu kampanyaya siz de katılır mısınız?
Pkk ya destek veren hangi ülkeden yardım isteyelim o piti piti yapalım mı? Kampanyanın bir ajans tarafından baslatildigi afişe olmusken boyle bir seye çanak tutmak akıl tutulmasıdır. Hukumeti günahim kadat sevmem ama bu farklı bir durum 240 gün süren yangınlarda Avusturalya hiç sesini çıkarmazken ne meraklı milletmisiz yalvarmaya
Yardım amaçlı biz fidanlar bağışladık, bizzat yardım ihtiyaçları alıp gönderdik Manavgata gidebiliriz de elimden geleni yaptım kendi ülkem için yine yaparım ne geliyorsa. İşe yarayacaksa bu tabi ki destek veririm hassas olmalıyız yanan bizim ülke başka ülke değil..
Tabiki katılırım. Çünkü yanan ülke benim. Yakanlar ise idam edilmeli. Evlerimize kadar, köylerimize kadar yangınlar geldi. Yanan ülkemizin akciğerleri. Bu millet siyaeti bırakıp buraya koşmalı.
Sosyal medyada paylaşınca yardım mı geliyormuş? Benim takipçilerim arkadaş çevrem ve ailem. Bunu paylaşsam hangi ülkenin yöneticisi görecek? Bunun yerine giderim bizzat yangınla mücadele ederim.. şova gerek yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
daha geçen herkes tüm dünyaya meydan okuyordunuz yok süper güç yok amerika terörist yok rusya arkadan bıçaklıyor yok yunanistan sulara döktük filan ve şimdide uçağı ve helikopteri olmayan süper güçlü ülkemiz destek istiyor diğer ülkelerden :d
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ülkemizde çıkan yangınlar için #helpturkey etiketiyle bir yardım kampanyası başlatıldı. Bu kampanyaya siz de katılır mısınız?