Geçmiş olsun demekle geçmiyor, 99 depreminden sonra yapılan bütün binalar layıkıyla denetlenseydi bu gün bu yıkımlar olmazdı, yardım gelir elbette tıpkı Van depreminde olduğu gibi o paralar nerelere gitti belli değil iktidar mensupları o yardımı yine iç ederler.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
arkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN YALVARIYORUM ÖLDÜKTEN SONRA BULUNMASİN BU İNSANLAR
Şu an icerisinde tanıdığımda olan cok kisi var yardim bekleyen 3 gundur kadir zencirkiran ve elif sare zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz lutfenn
Şu an 16 ülkeden kurtarma ekibi deprem bölgesinde faaliyet gösteriyor. İlk gelen ekipler Azerbaycan, Yunanistan, Fransa... 70 Ülke kurtarma ve yardım teklifinde bulundu... Önümüzdeki günlerde bu sayının artacağı düşünülüyor...
Kişisel tahminim, bazı ülkelerin şaşırtıcı derecede büyük para ve ürün yardımı yapacağı yönünde... İpucu olarak şöyle yazayım... Batılı ülkelerin sembolik yardımları olacaktır.
@limonlutart Hee, başka işi yok zaten onu diyorum. İşleri güçleri bizi susturup tehdit etmeye uğraşmak gücü anca sana bana yeter, Ümit Özdağ ''Gel lan dışarı'' diyince susup kalmıştı bak
Gelirler başta İtalya Azerbaycan ABD Rusya İngiltere bir şey yapmadı Türkiye diyenler dünya ya yardım etti pandemide o kör gözünüzü skmm sizin ben mk nankör itler bu ülke felaketten felakete de girse yıkılmayacak hain kopekler
Sembolik yardımlar dışında kendi yağımızda kavruluyor gibiyiz. Bi azerbaycan bine yakın kişi göndermiş büyük sayı. Eğitimli de teçhizatlıda hepsi daha ne sağolsunlar