Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da devam orman yangınlarıyla ilgili konuşurken "Nakdi yardım" için Antalya Valiliği tarafından hesap açılacağını belirtip "Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar" dedi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Milletimiz cömerttir, elinden gelen desteği verir" dedi. Bu halkın vergileri nereye gidiyor?
Bu millet her dar vakitte desteğini verir, gerekirse sofrasından kısar yine el uzatır. Bu konuda zaten sıkıntı yok.
Keşke idareciler de bu millet kadar fedakar olabilse. Görevlerini layığıyla yerine getirseler.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bi sadece halkın vergisi olsa satmadıkları bişey bırakmadılar hazineyi boşalttılar baş hırsız ve haramileri ben ne görebilirim ne bilebilirim duyduğum vede mantığımla duruma bakınca kanaatim o hırsızlar sarmuş her tarafı her taraftan götürüyorlar Allah inşallah yaptıkları bu kötülüklerin cezasını tez zamanda hem bu dünyada hemde öbür dünyada verir inşallah.
Devlet nerede acaba? Niye her şey de millet elini cebine atmak zorunda kalıyor kii her sene tonlarca vergi kepçe kepçe alınırken bu millet nasıl olur da bu kadar sessiz kalır. Porsiyonlar küçülecek diye ekranlarda konuştular , yetmedi patates soğana muhtaç ettiğniz bu insanlardan ne bekliyorsunuz ulan. Millet bu kadar aptal olmamalı.
Altın musluklara, tatil için yazlıklara gidiyor bizim vergiler, insanlar o kadar sindirilmiş ki kimse şunu diyen şahısa karşı birlik olup diyemiyor vergilerimizin karşılığı nerede diye.
Ya varya acayip öfkeliyim şu açıklamayi yaptigi an dinledim. ulan biz bize halk halka yetiyorsa siz niye varsınız devlet niye var sosyal devlet niye var yarabbim şunlarin perperisan oldugu gunleri gorebilirmiyiz nefsim kabariyor nefretim kinim öfkem artıyor ya sabır
memleketi once comertligini kendi gostersin elbette herkes elinden gelenin fazlasini yapacak fakat bir hukumet herseyi nasil milletin sirtina yukler amlayamiyorum ama atasozlerimiz tabiiki ogretiyor bize herseyi deveye diken insani s... ken
Ülkeyi yiye yiye bitirdiler doymadılar hala daha halkın iaşesine göz dikiyorlar gözleri çıkasıcalar. Deprem vergisini kalıcı hale getirdiler yermedi ohal uzadı. Millet vermezse çekecekler bunlar bu milletin başına bela açmadan geberip gitmeyecekler anlaşılan..
Daha bu millet ne verecek bilemiyorum ki pozisyonlarınısi küçük yemeyin dediler daha ne verecek bu millet! Vermedikleri bir gö*ğ kaldı milletin napsınlar onuda mı versinler?
sma hastaları için bağış toplanması için "devleti küçük düşürüyor" gibi bir şey denilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Evet milletimiz cömerttir , elinden gelen desteği yapar da bu açıklama ile ters düşmüyor mu? onun dışında hep neden millet cömert oluyor ki. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ depremi için vekiller maaşını bağışlacak demişti. bağışladılar mı bilemiyorum. Vekiller de biraz cömert olsun mesela.
Çanakkaleyi 100 kişiyle kurtardık. Bugün teknoloji var, nüfus çok ama hala yanmaya devam. Sadece bir milletvekili tüm masrafı cebinden çıkarabilir. Halka duyurmaya gerek yok bunu.
o kadar vergiler alinirken milletimiz cömerttir diye beyanda bulunup kenara cekilmek ne kadar dogru? Niye neden yangin söndürme ucagı alinmiyor da kiralaniyor ? Bu beceriksizlik bardagi taşıran son damlaydı
Vergiler onların aç gözünü doyuradursun. Bizim bizden başka kimsesi yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1 kuruş vermem aga. İt gibi çalışıp maaşımdan bir ton vergi alınsın o zaman devlet ne işe yarıyor ki. Yol yaparlar paralı köprü paralı. E zor günlerde bi hayrı olsun devletin
Deprem olur sel olur yangın olur hastalik olur herşeyi halktan beklerler bu kadar vergi toplanıyor bu vergiler nereye gidiyor bu devlet ne zaman halkinin yanında olacak devlet halktan bekliyor halk devletten 😂
pendemi sürecinde devlet bir sürü para sürdü iç piyasa ve dış piayasaya iş verene işciye dedinizki 128milyaR DOLAR NERDE devlet bir sürü projeler yaptı para verdide hala devleti eleştriyosunuz 2001 de 2 milyar dolar bulmak için merkez bankasının 23 milyar dolar rezevri varken ses yok simdi rezerv 100 milyarı gecmiş altın 5 katı olmuş rezevrler birileri onuda gectim onca yol baraj köprüler marmaraylar türkiyenin her yerine yapılırken hızlı trenler üretilen savunma sanayiler görülmezken halamı hesap soruyosunuz ayıptır vermessen sen verme zaten sizin gibi vatandaslara demiyolar yardım sever vatandaşlara diyolar size göre herkes aç hiç doymadınız o ayrı konuda nese daha konusmayım biraz büyüyün yeter su z kusagının bilmeden etmeden mesajlar cekmesine
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Milletimiz cömerttir, elinden gelen desteği verir" dedi. Bu halkın vergileri nereye gidiyor?