Ömer Çelik, koronavirüs sürecinde Vatandaşı olan herkese 5000 TL yardım gönderdik dedi. peki bu para kim aldı bilelim.
👇👇👇👇
https://sesduysunlar.blogspot.com/2020/06/akp-bir-yalan-yaz.html?m=1
Böyle asparagas ve algı yaratmak için yapılam bir haberi nasil. ciddiye alıp yayabiliyorsunuz?
Ya yayanlar insnaları canım saniyor ya da cidden yayanlar kara propaganda amaçlı yayın yapıyor ya da cidden süzme gerizekalilar...
Aynen Suriyelilere harcadıklarıni iddia ettikleri 30 milyar dolar gibi bir durum bu. Harcadıkları gerçekte 3 tür ama sorsan 30 derler. Fark nereye gider peki?
Demek ki koronavirus süreci de bazıları için harika bir vurgun ortamı yaratmış olsa gerek. Hazineyi boşaltmak, devleti hortumlatmak için mutlaka bahaneler bulunur.
Sagolsunlar aileme de kişi başı beş binden onbeşin lirayı anında ödeyip hükümetin desteğini verdiler. Hatta darlanirsan yine haber ver seni ve aileni her zaman koruyup kollarız dediler. Neden peki? Çünkü cebimde kapı gibi Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı var.. Boru mu sandınız, hey yavrum heyyy.. .
Lakin bir tek 3 kişilik aileye tanesi yirmi kuruşa mal olan maskelerden sadece 10 adet verdiler. Gerisi hiç verilmedi. Ama olsun o kadar kusur da kadı kızında bile olur 😂
Cevap
15Cevap
Biz şu an açıklamayı izliyoruz öyle bir şey olmadığını söyledi
Alan kişi Suriyeli olabilir, malum kendi vatandaşımıza daha az yardım ediyoruz.
ne güzel yalan ya hep torpil döndü arkadaş pandemi dediler baş vurduk vemediler koli yardmi dediler baş vurduk red cevap bile gelmedi
10bin TL derler baş vuru yaptık ona da yok
neye baş vursak yok oy vermedim diye de bu olmaz be
Ben o haberin doğru olmadığına dair haberi izliyorum.
Ülkemizde yıllardır bilinen bir gerçek var ! Her alanda ehliyetsiz yönetici bolluğu!
Hayatları yalan bunların gerçi ne zaman doğru oldular ki 🤷
Adam oyle bisey deseydi yorum yapardim
Suriyeliler olabilir.
yalan haber yapmayin arkadas. millet aya turist gonderiyor artik biraz gozlukleri cikarin soyle etrafa bakin. dunya gelisiyor
Yalan haber ben para falan almadım sjsjsj
kendi yandaşlarından bahsediyor olmalı
Doğru olduğunu sanmamıştım zaten
Haberin kaynağı nedir? Götünüz mü?
Demekki bizim 15 bin yolda geliyor. 🤣
Haber asparagas
Malesef yok..
Hiç para almadik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?