Farklı sektörlerden herkes depremzedeler için bağışlar yaptı. E-spor oyuncusu Chovy'de depremzedeler için yardımda bulundu. Sizce bu yardımlar yeterli olacak mı?

Farklı sektörlerden herkes depremzedeler için bağışlar yaptı. E-spor oyuncusu Chovy'de depremzedeler için yardımda bulundu. Sizce bu yardımlar yeterli olacak mı?

Helal olsun lan. Esporcuların hepsi 1000 lira verse bu deprem kolayca aşılır. Hatta yeni binaların inşasında bile yardımcı olur bu paralar. Bence gelen yardımlar da yeterli olacak. Çünkü halkın yaptığı ve herkese duyurmadığı bağışlar da var ¿
Yabancılar gerçekten çok güzel destek oldu korede takip ettiğim ünlüler var hem maddi hem manevi desteklerini gösteriyor aynı şekilde diğer ülkeker de öyle. Ama bu maddi yardımlar tam olarak kimin eline geçiyor orası muallâk.
Cevap
40Cevap
Yeterli olmaz ama çok iyi yapmış
Gelen yardımlardan bilinen var bilinmeyen var katar tek başına 30 bin katrilyon Euro pa kupası gelirini ve 10 bin kontena bağışladı bu para ne demek sizce diğerlerini saymıyorum bile bence yeterli cokda güzel bir on şehir kurulur devamlıda geliyor zaten yardımlar başka bir depreme bile artar ha birde 23 senedir işçilerden kesilen deprem afet paraları var devlette birikmiş olması gereken kısaca aslında ülkemiz gayet varlıklıda varlık içinde yokluk çektiriyorlar, herkesin gireceği yer 2 metre unutuyorlar
Katar, Dünya Kupası'ndaki iki yarı final maçı bilet gelirlerini Türkiye ve Suriyeli afetzedelere bağışlayacak
İddiaya ilişkin kaynaklara bakıldığında, TRT Haber’de 9 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan “Katar Kupası yarı final maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak” başlıklı haberle karşılaşılıyor. Haberde Katar Yıldızlar Ligi'nden yapılan resmi açıklama vurgulanarak, 2023 Katar Kupası karşılaşmalarında iki yarı final maçı bilet gelirlerinin, Türkiye ve Suriye'de depremden etkilenenlere tahsis edileceği aktarılıyor.
Birilerinin ceba indiemesi için bile yeterli olur. Nasıl Haluk Levent aldığınız parayıda harcadıklarımızı da dekontlarını yayınlayacaşız dedi. Diğer para toplayan yetkililerde aynısını yapmalı. Yaparlar mı cevabı veriyorum yapmayacaklar
Can kurtarmak için umutlar çok azaldı. Yine de umut kesilmez tabi...
Fakat bu yardımlar depremin yaralarını sarmak için kullanılabilir...
Var olsun Chovy gibiler...
Hayır yeni bir hayat kurulsa bile insanların kim bilir o evlerin için ne anıları ne geçmişleri be hayalleri vardır yıkıldı hepsi...
Ne kadar ne yapılır verilen yardımlar yapılan destekler ile bilmiyorum ama iyi yürekli insanlar var oldukça olmayacak hiçbir şey göremiyorum ben
Yeterli olur, kaç gündür ne paralar aktı ama olması gerektiği gibi, olması gereken yere harcanırsa, ama biraz zor...
zarar 100 milyar dolar civarı. o kadar yardım toplanamaz.
Hiç Türkiye'yi tanımayan insanların bile yardım yapması çok güzel ve onurlandırıcı
Birileri bu paralara bile göz dikip hortumlamazsa yeter inşallah.
Kore'li insanlara oldum olası çok ısınıyorum çok dost canlısı ve yardımsever insanlar.
Devamlılığı olmalı depremi bitti diyerek yaklaşılmamali
gelen yardımlar düzgün kullanılması lazım
ama bu bilinmez bir denklem
ALLAH herkesin yardımcısı olsun.
Doğru yere harcanir ise yardımlar yeterlidir ancak dogru yere harcanır mı bilemiyorum
İyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir.
Doğru şekilde harcanırsa evet. Ama hepimizin şüpheleri var
çalan çırpan hokus pokus yapan olmazsa umarım yeter...
Herkes milyarlarca bağış yaptı inşallah bu işe yarar ya umuyorum
Hükümet el koymazsa son 25 yılın devlet icraatlarına oranla bayağı yol katedilir
Onlar yolunu bulur da hayatlarını kaybedenler ve yakınları ne olucak
Olmaz, Ülke ekonomisinin %10 gitmiş olabilir. Orayı toparlasak bile
Çanakkale yakınlarında 6.8
Balıkesir ve İstanbul da 7.6 olma ihtimali var.
Ülke sıkıntıda.
Hepsi için yeterli mi bilmem ama yeterli olanlar olacaktır
Bağışlar olmasaydı bu hükümet nasıl para bulacaktı?
Plan iyi yapılırsa yardımlar yanlış ellere verilmezse hersey olur
Bizim ünlüler bunların 3 katı yapması lazım ama adamlar bizim ünlülerin 5 katı yardım ediyor.
Koreliler cidden baya bi bağış yaptı özellikle büyğk şirketler 500Milyon won (yani 7 milyon 500bin falan) o tarz bağışlar yaptı ve bunu 100 den fazla idol şirket yaptı
100 milyar doları bulacağı söyleniyor
Parayla alakası yok diye düşünüyorum
Yardımların kime gittiği çok önemli
boyle yardim edilirse yeterli olur
Yolsuzluk olmazsa yeterli olur
Heyt be aslansın Chovy'm
Dileğim bazı zatlar bu paralara el koymasa
Yok artık abartmış iyilik iyilik tamam da
bundan sonra şampiyon gen. g
Bizim ünlülerden daha fazla yapmış
Allah iyi insanları korusun!
Hayat kurtarır çok yardım var çünkü