Evet... Ben bunu yıllardır söylüyorum. Her 3 ayda bir kan veren biriydim. Acil kan ihtiyacımız olmuştu ve 2017 de tanesi 1800 TL den 4 ünite kan sattılar.
Sanırım para ile satılıyor olabilir ben zaten kan vermiyorum, kızılaya da bağış yapmıyorum çünkü genel de para ile yapıyorlar her şeyi bu yüzden de mümkün olabilir.
Şöyle oluyor ilk kan veriliyor ondan snra ki kanlar borc hesabi oluyor parasi olan parasi ile alıyor olmayan da kalkip kan bağışçısi bulmak icin kendini yırtıyor
Kac kilosun onu merk ettim ilk defa kilodan dolayi alınmadığını duydum. Ben askerde ve asker öncesi ve sonrasi hic bi zaman vermedim askerde mecbur koşuyorlar gbi ama kacma yolunu bilirsen kaçıyorsun ama dedigin gbi bi nevi benim kanımı başkasına satıyorlar kan bağışçılarida sanıyor onlar verince ülkede ki kan arayanlara direkt şifa oluoz diolarda iste liyakatsiz Kızılayı anlamiolar
Hmm aslında bu kan değerlerin ile alakali verilmesi gereken bir karar ama adam tecrübesine dayanarak söylemiş sanırım boş ver verme ben sadece tanıdıklara kan veriyorum ya da tanıdıkların tanidiklarina
Hic hastaneye gidip kan değerlerine baktirdin mi bence baktır müsait oldugun bi vakit aile saglik ocakları da kan testleri yapio bilgin olsun en azından adamin dedikleri havada kalmsz