AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Edecek küfür kalmadı artık ülkenin hain sayısı hayli fazla
Bu kadar tesadüf de pes doğrusu kesinlikle kasıtlı olduğunu düşünüyorum
Tarafımız belli olsun.
kasıtlı olur mu ya ormanlar böyle aralarında anlaşmışlar bugün yanalım diye hepsi aynı anda yanmaya başlamış birden
Kafasizlar bir düşünsün yanan yerler köy. Şehir değil. Ayrıca oteli dikenler özel sektörler. Arsayı satın alıyor olay bitiyor. Kimse sizin satın aldığınız arsaya karışıyor mu. Gidin sorun arsayı satın alan zengine neden otel dikiyorsunuz.
Jeolog değilim ama, dünya da insanlardan bıktı, üstünden silmek istiyor. İnsan kadar bu dünyaya zarar veren hiç bir canlı yok.
Kasıtlı birşey bu her sene ya da 2 seneye bir yakyolar. Bu sene abartmışlar kendi oyunlarinin içinde kalmaları dileğiyle
Adana'dayım ve resmen her yerimiz yanıyor. Osmaniye, Mersin ve daha fazlası. Dışarı çıkınca duman kokuları geliyor sabah çok yoğundu.
Kasıtlı tabii ki ama o hayvanların, evlerini terk etmek zorunda kalan insanların ahı elbet sahibini bulur. ..
Sabotaj olabilir, farklı yerlerde yanması. Yakın iller
Ve yanış şekli düşündürdü bana. cok canlı yandı sebep olanların elleri kırılsın
Yakan olduysa ve tespit edilmişse kesinlikle ölümle cezalandırılmalı
Cennet gibi yerler, öyle üzülüyorum ki. İki dal ağaç kaldı yeryüzünde zaten :(
tabiki kasıtlı! bir şehirde tesadüfen yangın çıkar iki şehirde 3 şehirde... 8 şehirde aynı anda yangınıkması sabotaj amaclı bilinçli bence
Birileri arazileri beğenmiş değerlendirmek istemiş. Yakında dikerler oteli, konuklama alanlarını🙄
Tabiki de kasıtlı ya her sene aynı şey aynı şey bir şehirde bir orman dahi yansa kasıtlı
Yakanları allah ıslah etsin ne vicdansız insanlar var kahreylesin öylelerini
Aynı anda farklı noktalarda başlayan yangınlardan başka sonuç çıkmıyor.
Bence kasıtlı. Bir yerlerden zarar vermeye çalışıyorlar bence...
Buna sebep olanlar inşAllah mutluluk nedir bilemesinler🙄😔
Ormanların kasıtlı yakıldığına dair haberler ulaştı. Kundakçıların bir çoğu yakalandı. Gözaltılar devam ediyor. Pkk mensubu olan Ateşin Çocukları deniler or*spu çocukları olduğu düşünülüyor.
Otelciklerrrce, dolarlarcaa inan hiç önemi yok ülkemizin (!) 🤑🤑🤑
Suçu pkk üstlenmiş zaten. Soysuzlar bunlara hakaret edecek kelime bile bulamıyorum.
Evet bir ülkede aynı anda 50 den fazla yerde yangın cikanaz
Su götürmeyen gerçek. Nasıl olacak bilmiyorum ama failler bulunmalı.
evet kasıtlı yakılıyor hala sorgulamak akıl karı değil
Tam da otellik yerler ha 😂 Ama kesin kasıtlı değildir
yok kendiliğinden yanıyor tabiki kasıtlı bu kadar sorgulayıcı olmayın gazeticiler gibi
Altyapımız çok zayıf ne yazık ki kasıt var elbette ama onca can gitti
Bunu yapanlarıda yakacan canlı canlı
Kasıtlı yapılıyor netttt
Kahrolsun PKK
Umarım yapanlar bulunur yazık yeminle. Cennet gibi ülke cehenneme dönüyor
Ormana pikniğe giden insanlar dikkat etmiyor maalesef.
Akp ve başındaki zat tarafından yakılıyor ormanlar. Ülke bu dar oligarşik yapı tarafından işgal altındadır.
Eğer ki kasıtlı yakılıyorsa o kasıtlı yakankarında ciğerleri öyle yansın...
Kasitli oldugu o kadar belli ki orman kalmadi memlekette
Tatavasız kasti sabotaj tüm Türkiye nasıl aynı anda yanabilir hiç akıl mantık alıyor mu
ALLAH yardımcınız olsun arkadaşlar bir şey yapamıyor isek en azından dua edin en içten 🤲
Şerefsiz hdpli pkklı teröristler, bunlarında bunları savunanlarında canı cehenneme şerefsizler sizi
Kesinlikle kasıtlı yakıldı. Orman yakarak zarar verdiğini sananlar şunu bilsin Ormanlar herhangi bir ülkenin malı değildir tüm Dünya'nın malıdır ve tüm Dünyaya fayda sağlarlar. Onu yakanlarda bunun zararını görecekler.
Yaşadığı havasını aldığı, suyunu içtiği vatana ihanet edenlere lanet olsun. Bunu yapan teröristler bu yangınlarda yanarsınız insallah.
Ağa net kasıtlı yapıldı ya PKK yaptı ya da otel yapmak için yakıldı ama ben zannetmiyorum öyle bi riske göremezler çünkü tam türist ayındayız Allah sonumuzu hayr etsin
PKK tarafından yakılıyor, zaten örgüt üstlendi hadı bakalımmmö her evden bir oy hdpkk yaaa yeterki tayyyyip giysin başımızdan yatağa kiminle girmemiz önemli değilll
Bnde kasıtlı oldgunu düşünyrm, her bir ağaçta nefesimiz bir kez dahaa daralıyor, geleceğimiz birer birer yok oluyor,
Otel yapacaklarsa ondan yakmışlardır. Ülkenin a... Kodular🤐
Kanka PKK da yapıyor olabilir geçen sefer PKK üstlenmişti bu sefer de onların işi bence
@elifdefneozkaya Bilmiyrm ki valla derdim kimsenin günahını almk değil, sadece devlet cidden fazla itici gelmeye başladı ne yaln söylim😂
Kasıtlı bizzat terör örgütleri tarafından yakılıyor uyanın artık ortalığı kızıştırmaya çalışıyorlar içten içten ortalığı karıştırıyorlar
Otel yetersizliği varmış millet geceyi dışarda geçirince otel dikmeye karar vermiş bazıları...
Evet bence bilinçli yapılmış bisey bu tesadüf olamaz kim yaptıysa Allah cezasını versin 😔
Evet. Karadeniz'de yaptıkları gibi. Araplara satmak için yakıyorlar.
PKK'lı orspu çocukları ormanı yakmış Allah cezalarını versin.
Erdogan gündem değiştiriyor afganlari silahlandırıp üzerimize salacak goreceksiniz
Millet mal PKK yakıyor devleti suçluyorlar bu millet harbi mal
tabikide bu kadar yanginin ayni anda olmasi tesaduf degil teroristler durmuyor
Onun bunun çocuklar işte ülkeye hiç faydaları oyuk ama zarar lari çok neyse küfür etmicem
S1tiler ülkeyi ne bekliyosunuz çicekler açmasini mi.
PKK yakıyor aynı anda 5-6 yerde yangın çıkar mı ya doğalgaz patlaması olsa türkiye havaya uçar. d şimdi Adapazarı'nda da yangın çıkmış
Bence bilinçli yapıldı ama havanın sıcak olması rüzgarın fazla olması şiddeti artırdı yapan cezasını verecek olana havale
Kahrolsun pkk diyorum.
Bu kadarı tesadüf değil 4 yer yakılıyor yanan sadece ağaçlar değil canımız gidiyor her sene aynı facia aynı şaşkınlıkla karşılaşıyoruz.
Kasıtlı olarak yapıldığını hepimiz biliyoruz. Allah kahretsin. Ülkemin insanlarına geçmiş olsun çok üzgünüz
Yangın doğal bir döngunun parçası
Ki bazı kuşlar bile yangın çıkarmasini biliyor ve düzenli yangın cikariyor
mq piclerini kekolarini ankaradan ote sahile gecirmemek lazim
Ülkeye kimin girdiği belli değilki teröristmi değilmi geleni geceni aliyorlar tabi yanar