İstanbul Maltepe'de orman yangını başladı. Ülkemizde yaşanan bu yangınların sonu gelmeyecek mi?

Yangınlar iklim değişikliği nedeniyle dünyada ve ülkemizde artarak devam edecek gibi duruyor. Önemli olan bilinçli orman oluşturmak. Bir futbol sahası büyüklüğünde ağaç - fidan dikildiyse, bir o kadar alan da boş bırakılmalı ki sıçraması zor olsun. Aradaki her boşluğa su depoları yapılabilir mesela... Ayrıca çok kolay tutuşup yanan ağaçlar dikilmemeli.
Bunun iklim değişikliği ile alakası yok bunu söylersen kapitalist hükumet ve iktidarın ekmeğine yağ sürüyorsunuz bilmiyormuş gibi konuşmayın adamci olmaktan vazgeçin bilinçli çıkarıyorlar bunu yapan akepe hükumeti imara açmak için kasıtlı yapılıyor Antalya'daki çıkan yangın tesadüf mü idi bilinçli yapıldı firavunun sonu geliyor gider ayak Türkiye yi yakıp gidecek
Cevap
34Cevap
Kim bile isteye yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
aslında sıcaktan oluyor genelde mesela çanakkaledeki yangın bir cam parçasına yansıyan güneş yüzünden çıkmış Yani evet insanların suçu var oraya cam cam falan atılmaz KISACASI BU YANGINLARIN ÇOĞUNUN "KÖKÜNDE" İNSANLAR YATIYOR.
İmara açılacak alan lazım yangının olduğu yerin yakınına kampüs yapılıyor bir sürü öğrenci gelecek ev lazım. Birileri planlama yapmıştır. Otel şeklinde yangın çıktı bu ülkede.
İlkokulda öğrettiler bizlere. Etrafta bırakılarak camlar vs. Güneşe maruz kalınca ters tepki yaptığını vs. Bu iğrenç yaratıklar, cahiller etrafa çöp bırakmayı tergerse her şey yoluna girecek.
Çöp toplamayı bırakırsam bir gün, gittiğim ormanlardan , sahillerden. Işte o zaman insanların geneli de yaşadıkları 4 duvarın değilde aslında dünyanın, evi oldupunu anladıklarında
Gelmeyecek. İşin asıl sorunu kimsenin yardım etmemesi. Çanakkale'de oldu da noldu yardım gelmedi. Bu devlet ve başımızdaki yüzünden. Yazıklar olsun gerçekten.
Hadi bakan canakkalede çıkarılması gereken 100 milyar dolarlık altın var dedi Maltepe de ne var acaba🤔🤔
O yangınj çıkaranı bulunca gereken fiziki ceza verilmediği sürece yanmaya devam eder. Hatta senin imarın için yakılmışsa ödüllendirirsin
İnşallah daha fazla ilerlemez zaten fazla bir orman yoktu maltepede yapan Adi şerefsizlerin Allah belasını versin
Ulkede degil tum dunyada yaniyor sebebide belli. Adamlar bas bas bagiriyor bilincli cikariliyor kitlik getirecekler kuraklik getirecekler.
Günaydınlar...
Afedersiniz ama s. siz insan çok...
Ve cahil insan da çok...
Herseyden çok bu ülkede ama iyi zeki düzgün insan sayısı oldukça az :/
Valla dünyayı yakmaya devam ediyorlar. Kimse de durduramıyor.
Yakalasam konuşturana kadar vücudunu parça parça keserim.
Yürütülen bu işleyiş mantelitesi ile çok zor son bulması
Abi şaka gibi resmen, tesadüf olamaz bildiğin planlı bilinçli doğa suikastı
Aynen ya ne demezsin
Ne depremlerin sonu geliyor ne yangınların bu ülke insanı akıllanmadıkça kıyamet bile kopar
Her yerde oluyor bu yangınlar
Evet ama felaket üstüne felaket
Aynen kimse Allah'ın kanunlarina uymuyor, edep adap. kalmadi zina almış. basini gidiyor, kızlarda hiç utanma kalmamış heryerini açıp daracık giyiyorlar kalça göğüs her şey ortada
En çok edepten bahsettiği kişi en büyük edepsizdir evli olduğun halde kızlara yürüyen sen değil misin
Ben evli değilim fake. soru onlar ahahaha
İşte tam olarak dediğim bu @BirDerdimmmVar kanka şu ülkedekilere bak eğitim sistemine de bak yangınları bile yapan insanlar
@KayipPsikopat_3 bana mi diyorsun benim. neyimi. gorudnki. bana laf atiyorsun
Ben namazlarimi kılıyor orucumu tutuyorum, zina asla yapmadım , kız arkadaşım hiç olmadı.
Gelecek, geldiğinde de güzel güzel oteller göreceğiz.
Burada her beş yılda bir yangın çıkar. Her tür insan ormanın içinde geziyor daha korunaklı olmalı
Adamlar guzel teknoloji bulmus mk kimsenin ruhu duymadan alevlendiriyorlar
Her yaz yangın çıkıyor bunun önlemini almayan devlet hesap vermeli ama nerde
Aydosun dibinde oturan biri olarak bu konu beni aşırı tedirgin ediyor. Bir zahmet girişleri yasaklasınlar yaz dönemleri. Geçen senelerde Aydosa girişler yasaklanmıştı
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda önüne geçip söndürülür
En İyi Cevap