Kısa bir toparlamayla Manavgat, Mersin, Osmaniye, Marmaris, Bodrum, Kütahya, Didim, Alanya yanıyor, ciğerlerimiz gidiyor. Bütün yangınların neredeyse aynı gün çıkması tesadüf mü sizce?
#OrmanlarımızYanıyor

Şunu bırakayım da
kim yakıyor diye kasılmanın anlamı yok adres belli yani
Sıcaklardan der üstünü kapatırlar...1 yıl sonra da imar falan bilmem ne hepsine beton mikserleri gelmeye başlar hep böyle oldu çünkü.. Ben kötü düşünmüyorum bizim insanımız kötü, rantçı, doğa düşmanı, kendi milletinin düşmanı çünkü...
Akp ve başındaki zat yakıyor ülkeyi
Aynı anda 4 noktada yangın başlamaz. Akp ve başındaki zat her türlü kötülüğü yapacak zihniyete sahip. Gözlerini kirpmadan yakarlar ormanları. Çünkü koktuğunu korumak için her türlü provokasyona, tabanını konsolide etmek için her türlü malzemeye ihtiyacı var. Koltuğunu kaybetmemek için her şeyi yapar ve yapıyor da zaten.
@Espadon34 kesinlikle öyle
Yanarak can veren insanlar var hayvanlar desen telef oldu bütün birikimleri emekleri gitti insanların neden biz bu ülkede hep sorunlarla ugŕasiyoruz insanca yaşamak niye bizim de hakkimiz değil ya
Cevap
13Cevap
Piknik diyolarda saçma bu kadar yerde aynı anda olmadi
Aynen Allah zarar görenlerin hepsine yardımcı olsun
Amin içindeki canlılar gibi yansinlar inşallah bu dünyada nasip olsun ahirette zaten yanacaklar aynı duyguyu diri diri de tatsinlar
Manavgattaki duman ve küller kıbrıs'ta bizi bile etkiledi. Umarım bir an önce söndürülür. İçim yanıyor 🥺 sabah uyandığımda balkonum kül doluydu, yıkadım, 1 saat sonra yine aynı.. Girne dağları görünmüyor dumandan..
Birileri kasıtlı yapiyo milleti devlete ayaklandırmak için ama basaramayacaklar
Dualarim onlarla 🤲
Alçak vatan hainler yakıyor terörist biri yakalanmış Manisa'da
İdam getircen dar ağacında salandırcan
Tesadüf filan değil bildiğin terör yaratmak ülkede.
Pkk ya da suriyeliler yakıyo. Besledik yedirdik içirdik neyin intikamı neyn hırsı anlamıyorum. Ne doymaz gözleri varmış
Kanı bo zuk çok işte, bunları milletin gözü önünde sallandiracaklar bak bir daha yangın çıkarabiliyor mu kimse
Sebebi açıklanana kadar tesadüftür. iddaalar kanıt gerektirir kanıtın yokda komplo teorisine başvurmamalısın
Hdp pkk savunan şerefsizler vardı adı namusuzlar sizi
Pkk yakiyor nedeni mi var ulkeyo s2tiler simdi yikiyolar isgal ediliyoruz farkinda misiniz?
Teroristler rahat duramiyor illa saldiracaklar bir yerden
PKK ülke içinde bitince bu yöntemle zarar vermeye calisiyor
Otel yapacaklardır yine
Allah onlarin canlarinida bogurte bogurte alsin pislik doymaz nefsliler.
bilerek yakıyorlar otel bina dikmek için insan nankördür kendisine nefes veren doğaya saldırıyor NANKÖRRR
Türkiye üzerinde oynanan oyunlar var açık açık
kontrol altina alindimi acaba🥺
Çoğu kişi kundaklama diyor ama kimse de bir şey açıklamıyor bilinmiyor neler olduğu abi
Teröristler yakıyo hdp
antalya ya gidiyordukama, yoldan dönüyoruz
Birilerinin damarına bastık demek.
Tesadüf olma ihtimali var mı
Şerefsizler yakmış
Kasti
Anam kütahyaya da mi gelmiş
vay smk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?