+1 yılBizim bilim kuruluna sorsan güneş feto pkk tarafından 1 metre yaklaştırıldı derler yıllarca alkışlarlar falan cidden bezdim artık doğa da bezdi herkes bezdi ne istiyolarsa direk çıkıp söleseler de kabul ya da red desek yok arkadaş para da değil bunların derdi başka bir şey..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMardin de bombalı eylem hazırlığında pkk li terörist yakalanmış polatlıda aynı şekilde bi terörist yakalandı pkk nin işi bu yok marmariste kitap yakarken ormanı yakmış çocuklar nasil denk gelir heryerde yangın var su an öyleyse de o çocuklar da pkk li ailenin çocuğudur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBurada nedeni gayet iyi açıklanmış.
40 Yorumla- Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkeye mazlum diye alınan sokuklar yapıyor bunu. Sanırım artık mahelle mahalle basıp kundaktakine acımadan gebertmek gerek. Tıpkı zamanında yapıldığı gibi.
111 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın arap ırkçılığı 😈 bokk atarlar kimi nerden kovuyorsun? Haber sayfalarına bakın biraz KS silmeseydi ben soru bile atmıştım bu soysuzların yaptığına dair. Doğru söyleyeni kovarlar ama naparsin. Birilerinin zoruna gidiyor tabi.
- +1 yıl
Irkçılığın her türlüsünü lanetliyorum... Sizin yaptığınız hiç doğru birşey değil bence. Aynı mantıkla sizin milletinizi de dünyanın diğer ülkelerindeki sizin gibi düşünen diğer milletler soylatınızı kurutana kadar kayletmeyi isteyebilirler. Irkçı düşünce her yerde aynıdır. Ve vence sizin gibi ırkçılatınnnefes alması bile zarar bu dünyaya.
- +1 yıl
Yapıyorlar zaten yapmıyorlar mı sanıyorsun? Biz niye bize yapılanın tersini yapalım. Avrupa'da dördüncü beşinci sınıf insan muamelesi görüyor Türkler. Üstelik oraya mülteci diye de gidip itin üredigi gibi üremiyorlar. Bir Türk yangın çıkarsın gör noluyor o medeniyet dünyası Avrupa'da. Bu zmaana kadar yapmadığımız kabahat ırkçılığı. Osmanlı yapmadı da noldu? Dış güçlerin kışkırtmasıyla bir sürü toprak kaybettik. Şu saatten sonra bir Suriyeli bebeğine bile acımam. Gebertene para yardımı bile yaparım. İsteyen pislik desin isteyen faşist sadist desin. Kürt'ü begenmezler bir de Kürtlere kurban olsunlar bu pisliklerin yanında.
- +1 yıl
Hmm anladığım ladatıyla avrupada bir türk orman yakarsa ordaki almanlar senin gibi düşünüp ordaki tüm türkleri gebertene kadar acımadan katlediyorlar yanlış mı anladım. Verdiğin örnek bunu gösteriyor ve aen de bunu örnek alıyorsun. Ama benim gördüğüm avrupada kanunlara göre cezası veriliyor ve bizim de ülkemizde medeni kanun avrupadan alınma yani senin örnek aldığın yerden. Bu durumda bir türk avrupada yangın çıkarsa sen de senin ırkınınn katledilmesini onaylamış mımoluyorsun bir suriyelinin çıkardığı yangından dolayı tüm suriyelileri katletmeyi düşğnecek kadar cani ve acımasız olduğun için? İşte insanlar sizin gibiler yüzünden ölüyor. Keşke siz yok olsanız da dğnya güzelleşse.
- +1 yıl
@mOLi_ Ortada ırkçılık falan yok, kızcağız gayet doğru konuşuyor. Ülkeye giren arapların hepsi şeriatçı, kafa kesmeye meraklı adamlar. Ne kadar eğitimsiz, cahil, şeriat kafasında ki araplar varsa ülkeye girdi. Yarın bir gün silah alıp iç savaş çıkarırlarsa ne olacak? Adamlar kendi ülkelerinde kendi insanlarının kafasını kesiyorlar. Seni beni katletmezler mi sanıyorsun? Bu ırkçılık falan değil, biz enayiden başka bir şey değiliz. İran Mültecileri dövüp Türkiyeye yolar, Yunanistan Dövüp Türkiyeye yollar. Biz de alıp en batıya alıyoruz, orada yaşamalarına izin veriyoruz. Karılarımıza, kızlarımıza baksınlar, denizimiz de yüzmelerini sağlıyoruz. Sonra da Suriyeye gidip orada ölüyoruz. Ulan hangi hükümet bu kadar keriz? Olay ırkçılık mı?
- +1 yıl
Eğer Türkler bu soysuzların nargile içtiği gibi nargile içip doğurduğu çocuk başına para alsaydı, unilere düşük puanla tıp okuyacak şekilde yerlesseydi bir de üstüne karıya kıza taciz edip yangın cikarsaydi sınır dışı etmeyi bırak parçamızı bırakmazlardı. Biz napiyoruz vatandaşlık veriyoruz bu soysuzlara. Artık ya katledecez ya da defolup gidecekler. Bir yks öğrencisi olarak daha fazla tahammülüm yok. 12-13 snee emek verip güç bela diş hekimi olabiliyorum. Bu itin dölleri yarı puanla yerleşiyor o bölümlere. Türkiye'yi arap ırkçılığı kurtarır. arap ezmeye DEVAMKEE
- +1 yıl
@KılıçArslan08 doğru olduğu için bazı arap sevicilerin zoruna gidiyor gitsin ama severiz arap ve sevicilerini ezmeyi😈😈
- +1 yıl
Şunu anlamıyorsunuz ve hiç anlamayacaksınız neyseki bu vatan sizin gibi zalimlerin elinde değil. Kafa kesme meraklıları diyorsunuz ya bu insanlata. Bu durumda milyonlarca suriyelinin bu güne kadar milypnlarca türkün kafasını kesmiş olması gerekiyordu. Ortada böyle birşey yok Demekki yalan söylüyorsunuz ve sizi buna inandıranlar kandırmışlar yazık. Ve sen de bu ırkçı kadının sözlerine katılarak insanlatı kaylederek soylarını kurutarak çözüm üreteceğini düşünen biriysen sana da yazıklar olsun senin gibi düşünenlere de yazıklar olsun. Bu memlekette kanunlar var isviçre medeni kanununda esinlenerek hazırlanmış ve bir suç işlenirse cezası açık şekilde bellli. Vatandaşlık verilen kafa kesen suriyeli de kafa kesse şu ırkçı kadın da kafa kesse sen de kafa kessen cezanız belli. Yani siz soy felan kurıtamazsınız ama ancak hapiste çürürsünüz de devletin size sunduğu beş yıldızlı hapis ortamına bile laf edersiniz.
- +1 yıl
@mOLi_ Kanun sadece Benim ülkemde mi var? Suriye, Irak gibi ülkeler de kanun yok muydu? Ne oldu da parça parça oldu ülkeleri? Ne oldu da devlet insanları katleder oldu? Sen suriyeliere kapını açıyorsun, adamlar istediği gibi her şeyden faydalanıyorlar. Gİtmekte istemiyorlar, yarın bir gün devlet yardımları kestiğinde Suriyeye göndermeye çalıştığında ne olacak? İnsanların mallarına, canlarına kast etmeyecekler mi sanıyorsun? İç savaş çıkarmak zordur , Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Ama bu ülkenin asıl sahipleri katledilmiş, ne önemi var olanların? Adam çıksa palayla birilerini kesse, çıksa tüfekle birilerini tarasa ve bunların sadece 10 bin tanesi bunu yapsa ne kadar insan kaybederiz sen farkında mısın? 5 Mİlyonlar şu an ülke de. Bunun ,1,5 milyonu çocuk ulan. Burada ürüyorlar, yarın bir gün buraya sahiplenip, meclise bile girmek istediklerinde kim onları durduracak? Kilis'in %97'si Suriyeli oldu. Şehiri komple kökten arap şehrine çevirdiler. Her yer de arap tabela, her yer de arapça konuşmalar. Senin ülkene gelip, senin yardımını alıp, senin dilini konuşmayıp, sadece konaklıyorlar. Ve sen bunlara hiç bir ses çıkarmamız gerektiğini söylüyorsun. Senin gibi akılsızlar olduğu sürece bize daha çok enayi gözü ile bakacaklar. Ama sizin zamanınız bitti. Bebeklere, kadınlara lafım yok. Başım gözüm üstüme bunu da belirteyim, gereksiz duyar kasma.
- +1 yıl
@KılıçArslan08 güzel kardeşim sen boşver bu çin malı polyannayı. Hala ülkede kanun var sanıyor kafa uçmuş bunun. Bir de cezası belli demesi yok mu😂😂 komedi sadece laf anlatmaya bile uğraşma
+1 yılIpini koparan ülkeye doluyo. Daha geçen de suriyelinin biri küçük çocuğuna işkence etmiş üstünde sigara filan söndürmüş.🙄
10 Yorumla
+1 yılSerefsz teroristler yakiyor nolcak kendileride yanip tutusurlar insallah.
20 Yorumla
+1 yılManavgatta 3 kişi yakalanmış sorguya almışlar. yangin çıkan heryere üçer dörder dağılmışlar yakmak için. yani kasıtlı yapılan bir şey.
20 YorumlaBirileri kasitli yakmadiysa, nickimi degisirim.. bu kadar tesadüf olamaz. Ama agaclarla hayvanlarla ne dertleri var bu mahluklarin bilemem. Pislikler.
23 Yorumla- +1 yıl
Otel lazım ülkeye, para lazım birilerinin cebine
- +1 yıl
Ülkeyi çiftlik gibi görenler için kibrit yakmak kadar sıradan birşey olmalı bu.
Kansız, vatansız, bayraksız, namussuz pkk ve onların yardakçıları yakıyorlar. Operasyon başlayınca hepimiz kardeşiz derler, sulh içinde yaşarken de böyle köpeklik ederler ciğersizler..
00 YorumlaBirilerinin kasitli yakmasina maruz kalmis gibi duruyo. Umarım bi an önce durur bu yanginlar. Kardes ülkem cok uzuluyorum haberleri her gordukce..
10 Yorumla
+1 yılYakıyorlarr sebep olanların da cayır cayır yanmalarıı dileğim
10 Yorumla
+1 yılBu sıcaklar yüzünden beklenen bir durumdu inşallah kısa zamanda kontrol altına alınır fazla can ve mal kaybı olmadan
14 Yorumla- +1 yıl
Bazı söylentiler de kasti olduğunu da okudum ama sıcaktan olmasını düşünmek istiyorum çünkü bi insan bunu yapamaz diye düşünmek istiyorum bu kadar da kötü birileri yoktur diye inanmak istiyorum böyle avutuyorum kendimi
- +1 yıl
Irkçı biri değilim ama türk asıllı olmayan birine şu ülke de fazla yüz verdiler ee ne demişler besle kargayı oysun gözünü her serde bi hayır vardır inşallah kısa süre içinde sureyilisi afganlısı katarlısı hepsini yollarlar
+1 yılİçimizde gezen pkklı teröristler yakıyor örgütlü bir şekilde. Malesef devletimizde onları yaktıkları ateşte yakmadığı için yanlarına kar kalıyor
10 YorumlaDevlet Yakıyor Diyenler İçin Söyliyeyim Devlet Bu Kadar Yer Yakmaz Yakamaz Yani Yaksalar da işlerine yaramaz
00 Yorumla
+1 yılHiç boşuna oteller vb hayallar kurmasınlar, yine ağaçlar büyüyucek, yine hayvanlarımız o ormanlarda yasiyacak. Ülkemize sahip cikalim
00 Yorumla
+1 yılKıyamet alametleri gibi geliyor bana Allah sonumuzu hayır etsin derim
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece biz de değil baktım da haber de sıcak hava akımı gelmiş güney avrupa ve biz bu akımın etkisine girmişiz sadece sabotaj yok yani kendi kendine de yanabiliyormuş sıcaklar yüzünden.
00 Yorumla Biri diyor pkk biri diyor suriyeli gerçekten bilgisi olan var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsen Türkiyenin Kıbrıs tutumundan dolayı rahatsız olanların önderliğinde çıkarıldığını düşünüyorum. ulke olarak rahatsız olanlar çünkü yakin zaman dilimi
00 Yorumla
+1 yılSavaştan ağır bu yapılanlar bildiğin memleketimizi yakıyorlar
00 YorumlaBunların hepsi bize birer işaret arkadaşlar. Evet yakılıyor. Ama işin şurası da var dünyanın sonu geliyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPkk yakıyo. Gizlice anlaşırız belki diye saklıyolae haberlerde. Terör eylemi bu
18 Yorumla- +1 yıl
PKK’nın üstlendiği yangınlardan birkaç yıl sonra yangın çıkan bölgeye inşaat projesi geliyor ne hikmetse. PKK inşaat firması mı? Biraz düşünmek gerek bence
- +1 yıl
Türkçede danışıklı dövüş diye bir kavram var mesela :)
Cevap sahibi+1 yılAdanaya otel mi dikicekler?
- +1 yıl
Bu kadar sığ mı düşüncen? Otel olmaz bilmemne konutları olur. Hükümet projelerinin sonu yok. Ama itici gözükmemek adına PKK üstleniyor artık en gerizeka*lı insan bile anlayacak bunj
Cevap sahibi+1 yılHer şekilde pkk ile anlaşıyolar bi nevi pkklı yani yakanlar
- +1 yıl
Bunun yanmasını isteyenler bu projeyi hazırlayanlar suçsuz yanş öyle mi sgshsjsjsjs tamam kardeş. PKK nın işine geleni ver onlar her b*ku yapar zaten onu herkes biliyor.
Cevap sahibi+1 yılSuçsuz değil. Onlara bişey yapamıyosun diye pkkya da mı dokunmucaksın?
- +1 yıl
@nebilimismi otel dikilcek olsa gümüldürde yann yere dikerlerdi baska arsa mi kalmadi bu kadar yakamazlar otel icin bu farkli yapmadilar mi yaptilar ama bu kadar fazla alani yakamazlar kontrol altina alabilcekleri kadar yakarlar sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünyanın bir çok yerinde aynı anda yangın var şu an
11 Yorumla- +1 yıl
Avusturalyada da olmustu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kaç gün önce de babamın çalıştığı fabrika patlamış leverkusen de bayer
02 Yorumla- +1 yıl
Ohaa echt 😧
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılCenabet geziyorsunuz, namaz kılmıyorsunuz, zina ediyorsunuz. Allah da belanızı veriyor.
00 Yorumlaterör unsurları yakıyor, suçu kesinleşenleri de aynı böyle ateşe atacaksın.
00 YorumlaOrmanlarımızı HDPKK'lılar yakıyor
10 Yorumla
+1 yılYakıyolar cayır cayır
10 Yorumla
+1 yılGüzel Antalyam yanıyor😭😭
00 Yorumla
+1 yılHepten bitirmeye çalışıyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇünkü okul çocuğu bol var
00 Yorumla
+1 yılÜlkeyi karıştırmak istiyorlar
00 Yorumlapara kazanacaklar oralara villa falan dikip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO2ospu çocukları yakıyor
10 Yorumla☹️dibimizde ya küller yağıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi yandı eden uçak yok bunu sorgulamaliyiz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mOLi_ koskoca ülkede 3 uçak çok mu neden daha fazla yok acaba hiç düşünebildin i
İç savaş açmış soysuzlar
10 YorumlaGündem konusunda 517 cevap paylaştı. 20 YorumlaSabotaj olduğunu göstermek için daha napsınlar
10 Yorumla
+1 yılyakıyorlar
00 Yorumla
+1 yılPKK yakıyor kardeşim
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar yüzunden
00 Yorumla
+1 yılYakıyorlar şepsizler
00 Yorumla
+1 yılturkiye bitti
00 Yorumlabacım çocuğu PKK'lılar yüzünden
00 YorumlaYakılıyor
00 YorumlaTüm dünya yanıyor
012 Yorumla- +1 yıl
Aboooo kimler gelmiş la samsunlu kanks
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN sen yaşıyon mu lan alksd
- +1 yıl
Anaa hatırladı valla :) ben burdayım da sen yoktun nerelerdesin
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN ben de buradayım ufak bi nick değiştim
- +1 yıl
Çalışıyon mu tatilde misin napıyon
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN napim takılıyorum aynı sayılır sen napıyon devam mı yurt dışında :D
- +1 yıl
Martta döndüm geri gideceğim bana yaramıyor her gün kavga dövüş
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN Durma burada burada hayat yook :D
- +1 yıl
Gerçekten yok sinir yüzünden kalp krizi geçirmekten korkuyorum valla ciddiyim
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN Salla kaç kurtul arada gelirsin tatile
- +1 yıl
Seninle görüşsek olur da samsun taa nerde çok uzaksın
u +1 yıl@KRALINIZASELAMDURUN Uzak diyarlardaaa...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpkklı köpekler yakıyor..
00 Yorumla
+1 yılTeroristler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanmiyor. Yakiyolar.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSabotaj bence
00 Yorumla
+1 yıleylem
00 YorumlaYansin bu ülke
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih