• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Türkiye neden yanıyor?

Astarsizdon
Astarsizdon Takip Et
Xper 1 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
43 tane yangın var nedir bu arkadaşlar neler oluyor?
Türkiye neden yanıyor?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • HerBokAlinmis
    HerBokAlinmis Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Bizim bilim kuruluna sorsan güneş feto pkk tarafından 1 metre yaklaştırıldı derler yıllarca alkışlarlar falan cidden bezdim artık doğa da bezdi herkes bezdi ne istiyolarsa direk çıkıp söleseler de kabul ya da red desek yok arkadaş para da değil bunların derdi başka bir şey..

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Huzuristiyorumm
    Huzuristiyorumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Mardin de bombalı eylem hazırlığında pkk li terörist yakalanmış polatlıda aynı şekilde bi terörist yakalandı pkk nin işi bu yok marmariste kitap yakarken ormanı yakmış çocuklar nasil denk gelir heryerde yangın var su an öyleyse de o çocuklar da pkk li ailenin çocuğudur

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

25

Cevap

• bayankılıcc
    bayankılıcc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

Burada nedeni gayet iyi açıklanmış.

Türkiye neden yanıyor?
    4
    0 Yorumla
  • MarsRafinha
    MarsRafinha Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.

Ülkeye mazlum diye alınan sokuklar yapıyor bunu. Sanırım artık mahelle mahalle basıp kundaktakine acımadan gebertmek gerek. Tıpkı zamanında yapıldığı gibi.

1
    11 Yorumla
    • mOLi_
      mOLi_
      +1 yıl

Senin gibi ırkçı birini vatandailıktan atmak gerek. Senin gibi insan olmaz olsun. Bunu senin gibilerin yapmadığı ne malum, böyle sapıkça düşüncelere dalmışsınız

Yorumla
    • MarsRafinha
      MarsRafinha
      +1 yıl

Yaşasın arap ırkçılığı 😈 bokk atarlar kimi nerden kovuyorsun? Haber sayfalarına bakın biraz KS silmeseydi ben soru bile atmıştım bu soysuzların yaptığına dair. Doğru söyleyeni kovarlar ama naparsin. Birilerinin zoruna gidiyor tabi.

Yorumla
    • mOLi_
      mOLi_
      +1 yıl

Irkçılığın her türlüsünü lanetliyorum... Sizin yaptığınız hiç doğru birşey değil bence. Aynı mantıkla sizin milletinizi de dünyanın diğer ülkelerindeki sizin gibi düşünen diğer milletler soylatınızı kurutana kadar kayletmeyi isteyebilirler. Irkçı düşünce her yerde aynıdır. Ve vence sizin gibi ırkçılatınnnefes alması bile zarar bu dünyaya.

Yorumla
    • MarsRafinha
      MarsRafinha
      +1 yıl

Yapıyorlar zaten yapmıyorlar mı sanıyorsun? Biz niye bize yapılanın tersini yapalım. Avrupa'da dördüncü beşinci sınıf insan muamelesi görüyor Türkler. Üstelik oraya mülteci diye de gidip itin üredigi gibi üremiyorlar. Bir Türk yangın çıkarsın gör noluyor o medeniyet dünyası Avrupa'da. Bu zmaana kadar yapmadığımız kabahat ırkçılığı. Osmanlı yapmadı da noldu? Dış güçlerin kışkırtmasıyla bir sürü toprak kaybettik. Şu saatten sonra bir Suriyeli bebeğine bile acımam. Gebertene para yardımı bile yaparım. İsteyen pislik desin isteyen faşist sadist desin. Kürt'ü begenmezler bir de Kürtlere kurban olsunlar bu pisliklerin yanında.

Yorumla
    • mOLi_
      mOLi_
      +1 yıl

Hmm anladığım ladatıyla avrupada bir türk orman yakarsa ordaki almanlar senin gibi düşünüp ordaki tüm türkleri gebertene kadar acımadan katlediyorlar yanlış mı anladım. Verdiğin örnek bunu gösteriyor ve aen de bunu örnek alıyorsun. Ama benim gördüğüm avrupada kanunlara göre cezası veriliyor ve bizim de ülkemizde medeni kanun avrupadan alınma yani senin örnek aldığın yerden. Bu durumda bir türk avrupada yangın çıkarsa sen de senin ırkınınn katledilmesini onaylamış mımoluyorsun bir suriyelinin çıkardığı yangından dolayı tüm suriyelileri katletmeyi düşğnecek kadar cani ve acımasız olduğun için? İşte insanlar sizin gibiler yüzünden ölüyor. Keşke siz yok olsanız da dğnya güzelleşse.

Yorumla
    • KılıçArslan08
      KılıçArslan08
      +1 yıl

@mOLi_ Ortada ırkçılık falan yok, kızcağız gayet doğru konuşuyor. Ülkeye giren arapların hepsi şeriatçı, kafa kesmeye meraklı adamlar. Ne kadar eğitimsiz, cahil, şeriat kafasında ki araplar varsa ülkeye girdi. Yarın bir gün silah alıp iç savaş çıkarırlarsa ne olacak? Adamlar kendi ülkelerinde kendi insanlarının kafasını kesiyorlar. Seni beni katletmezler mi sanıyorsun? Bu ırkçılık falan değil, biz enayiden başka bir şey değiliz. İran Mültecileri dövüp Türkiyeye yolar, Yunanistan Dövüp Türkiyeye yollar. Biz de alıp en batıya alıyoruz, orada yaşamalarına izin veriyoruz. Karılarımıza, kızlarımıza baksınlar, denizimiz de yüzmelerini sağlıyoruz. Sonra da Suriyeye gidip orada ölüyoruz. Ulan hangi hükümet bu kadar keriz? Olay ırkçılık mı?

Yorumla
    • MarsRafinha
      MarsRafinha
      +1 yıl

Eğer Türkler bu soysuzların nargile içtiği gibi nargile içip doğurduğu çocuk başına para alsaydı, unilere düşük puanla tıp okuyacak şekilde yerlesseydi bir de üstüne karıya kıza taciz edip yangın cikarsaydi sınır dışı etmeyi bırak parçamızı bırakmazlardı. Biz napiyoruz vatandaşlık veriyoruz bu soysuzlara. Artık ya katledecez ya da defolup gidecekler. Bir yks öğrencisi olarak daha fazla tahammülüm yok. 12-13 snee emek verip güç bela diş hekimi olabiliyorum. Bu itin dölleri yarı puanla yerleşiyor o bölümlere. Türkiye'yi arap ırkçılığı kurtarır. arap ezmeye DEVAMKEE

Yorumla
    • MarsRafinha
      MarsRafinha
      +1 yıl

@KılıçArslan08 doğru olduğu için bazı arap sevicilerin zoruna gidiyor gitsin ama severiz arap ve sevicilerini ezmeyi😈😈

Yorumla
    • mOLi_
      mOLi_
      +1 yıl

Şunu anlamıyorsunuz ve hiç anlamayacaksınız neyseki bu vatan sizin gibi zalimlerin elinde değil. Kafa kesme meraklıları diyorsunuz ya bu insanlata. Bu durumda milyonlarca suriyelinin bu güne kadar milypnlarca türkün kafasını kesmiş olması gerekiyordu. Ortada böyle birşey yok Demekki yalan söylüyorsunuz ve sizi buna inandıranlar kandırmışlar yazık. Ve sen de bu ırkçı kadının sözlerine katılarak insanlatı kaylederek soylarını kurutarak çözüm üreteceğini düşünen biriysen sana da yazıklar olsun senin gibi düşünenlere de yazıklar olsun. Bu memlekette kanunlar var isviçre medeni kanununda esinlenerek hazırlanmış ve bir suç işlenirse cezası açık şekilde bellli. Vatandaşlık verilen kafa kesen suriyeli de kafa kesse şu ırkçı kadın da kafa kesse sen de kafa kessen cezanız belli. Yani siz soy felan kurıtamazsınız ama ancak hapiste çürürsünüz de devletin size sunduğu beş yıldızlı hapis ortamına bile laf edersiniz.

Yorumla
    • KılıçArslan08
      KılıçArslan08
      +1 yıl

@mOLi_ Kanun sadece Benim ülkemde mi var? Suriye, Irak gibi ülkeler de kanun yok muydu? Ne oldu da parça parça oldu ülkeleri? Ne oldu da devlet insanları katleder oldu? Sen suriyeliere kapını açıyorsun, adamlar istediği gibi her şeyden faydalanıyorlar. Gİtmekte istemiyorlar, yarın bir gün devlet yardımları kestiğinde Suriyeye göndermeye çalıştığında ne olacak? İnsanların mallarına, canlarına kast etmeyecekler mi sanıyorsun? İç savaş çıkarmak zordur , Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Ama bu ülkenin asıl sahipleri katledilmiş, ne önemi var olanların? Adam çıksa palayla birilerini kesse, çıksa tüfekle birilerini tarasa ve bunların sadece 10 bin tanesi bunu yapsa ne kadar insan kaybederiz sen farkında mısın? 5 Mİlyonlar şu an ülke de. Bunun ,1,5 milyonu çocuk ulan. Burada ürüyorlar, yarın bir gün buraya sahiplenip, meclise bile girmek istediklerinde kim onları durduracak? Kilis'in %97'si Suriyeli oldu. Şehiri komple kökten arap şehrine çevirdiler. Her yer de arap tabela, her yer de arapça konuşmalar. Senin ülkene gelip, senin yardımını alıp, senin dilini konuşmayıp, sadece konaklıyorlar. Ve sen bunlara hiç bir ses çıkarmamız gerektiğini söylüyorsun. Senin gibi akılsızlar olduğu sürece bize daha çok enayi gözü ile bakacaklar. Ama sizin zamanınız bitti. Bebeklere, kadınlara lafım yok. Başım gözüm üstüme bunu da belirteyim, gereksiz duyar kasma.

Yorumla
    • MarsRafinha
      MarsRafinha
      +1 yıl

@KılıçArslan08 güzel kardeşim sen boşver bu çin malı polyannayı. Hala ülkede kanun var sanıyor kafa uçmuş bunun. Bir de cezası belli demesi yok mu😂😂 komedi sadece laf anlatmaya bile uğraşma

Yorumla
  • Im_SlimShady
    Im_SlimShady Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ipini koparan ülkeye doluyo. Daha geçen de suriyelinin biri küçük çocuğuna işkence etmiş üstünde sigara filan söndürmüş.🙄

1
    0 Yorumla
  • DerinYildizsoy
    DerinYildizsoy Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Serefsz teroristler yakiyor nolcak kendileride yanip tutusurlar insallah.

2
    0 Yorumla
  • Rengarenkacilar
    Rengarenkacilar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Manavgatta 3 kişi yakalanmış sorguya almışlar. yangin çıkan heryere üçer dörder dağılmışlar yakmak için. yani kasıtlı yapılan bir şey.

2
    0 Yorumla
  • İkizanasi
    İkizanasi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Birileri kasitli yakmadiysa, nickimi degisirim.. bu kadar tesadüf olamaz. Ama agaclarla hayvanlarla ne dertleri var bu mahluklarin bilemem. Pislikler.

2
    3 Yorumla
    • BitterChocolat3
      BitterChocolat3
      +1 yıl

Otel lazım ülkeye, para lazım birilerinin cebine

Yorumla
    • İkizanasi
      İkizanasi
      +1 yıl

@BitterChocolat3 sirf turizm icin otel icin bu kadari yapilabilinir mi gerçekten, inaniyor musunuz?

Yorumla
    • BitterChocolat3
      BitterChocolat3
      +1 yıl

Ülkeyi çiftlik gibi görenler için kibrit yakmak kadar sıradan birşey olmalı bu.

Yorumla
  • yarakim
    yarakim Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 83%
    +1 yıl

Kansız, vatansız, bayraksız, namussuz pkk ve onların yardakçıları yakıyorlar. Operasyon başlayınca hepimiz kardeşiz derler, sulh içinde yaşarken de böyle köpeklik ederler ciğersizler..

0
    0 Yorumla
  • Meddiii
    Meddiii Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Birilerinin kasitli yakmasina maruz kalmis gibi duruyo. Umarım bi an önce durur bu yanginlar. Kardes ülkem cok uzuluyorum haberleri her gordukce..

1
    0 Yorumla
  • çekicibey50
    çekicibey50 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 88%
    +1 yıl

Yakıyorlarr sebep olanların da cayır cayır yanmalarıı dileğim

1
    0 Yorumla
  • miss_misfit
    miss_misfit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bu sıcaklar yüzünden beklenen bir durumdu inşallah kısa zamanda kontrol altına alınır fazla can ve mal kaybı olmadan

1
    4 Yorumla
    • pmnt2345
      pmnt2345
      +1 yıl

Sıcaklarmı :D Eminmisin o kadar yerde yangın olması sıcaktanmı sence

Yorumla
    • miss_misfit
      miss_misfit
      +1 yıl

Bazı söylentiler de kasti olduğunu da okudum ama sıcaktan olmasını düşünmek istiyorum çünkü bi insan bunu yapamaz diye düşünmek istiyorum bu kadar da kötü birileri yoktur diye inanmak istiyorum böyle avutuyorum kendimi

Yorumla
    • pmnt2345
      pmnt2345
      +1 yıl

Yakalananlar suriye uyruklu cıkmıs , sasırmadim. Allah belalarını versin. Ülkeye ne olduğu belli olmayan kisileri alırsak her türlü sey gelir basımıza

Yorumla
    • miss_misfit
      miss_misfit
      +1 yıl

Irkçı biri değilim ama türk asıllı olmayan birine şu ülke de fazla yüz verdiler ee ne demişler besle kargayı oysun gözünü her serde bi hayır vardır inşallah kısa süre içinde sureyilisi afganlısı katarlısı hepsini yollarlar

Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İçimizde gezen pkklı teröristler yakıyor örgütlü bir şekilde. Malesef devletimizde onları yaktıkları ateşte yakmadığı için yanlarına kar kalıyor

1
    0 Yorumla
  • hELixO
    hELixO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Devlet Yakıyor Diyenler İçin Söyliyeyim Devlet Bu Kadar Yer Yakmaz Yakamaz Yani Yaksalar da işlerine yaramaz

0
    0 Yorumla
  • _Katherina
    _Katherina Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Hiç boşuna oteller vb hayallar kurmasınlar, yine ağaçlar büyüyucek, yine hayvanlarımız o ormanlarda yasiyacak. Ülkemize sahip cikalim

0
    0 Yorumla
  • su_tanrıcası
    su_tanrıcası Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Kıyamet alametleri gibi geliyor bana Allah sonumuzu hayır etsin derim

1
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Sadece biz de değil baktım da haber de sıcak hava akımı gelmiş güney avrupa ve biz bu akımın etkisine girmişiz sadece sabotaj yok yani kendi kendine de yanabiliyormuş sıcaklar yüzünden.

0
    0 Yorumla
  • UDixon
    UDixon Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Biri diyor pkk biri diyor suriyeli gerçekten bilgisi olan var mı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben şahsen Türkiyenin Kıbrıs tutumundan dolayı rahatsız olanların önderliğinde çıkarıldığını düşünüyorum. ulke olarak rahatsız olanlar çünkü yakin zaman dilimi

0
    0 Yorumla
  • TylerDurdenn0
    TylerDurdenn0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Savaştan ağır bu yapılanlar bildiğin memleketimizi yakıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Kdrgl
    Kdrgl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bunların hepsi bize birer işaret arkadaşlar. Evet yakılıyor. Ama işin şurası da var dünyanın sonu geliyor.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Pkk yakıyo. Gizlice anlaşırız belki diye saklıyolae haberlerde. Terör eylemi bu

1
    8 Yorumla
    • nebilimismi
      nebilimismi
      +1 yıl

PKK’nın üstlendiği yangınlardan birkaç yıl sonra yangın çıkan bölgeye inşaat projesi geliyor ne hikmetse. PKK inşaat firması mı? Biraz düşünmek gerek bence

Yorumla
    • nebilimismi
      nebilimismi
      +1 yıl

Türkçede danışıklı dövüş diye bir kavram var mesela :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Adanaya otel mi dikicekler?

Yorumla
    • nebilimismi
      nebilimismi
      +1 yıl

Bu kadar sığ mı düşüncen? Otel olmaz bilmemne konutları olur. Hükümet projelerinin sonu yok. Ama itici gözükmemek adına PKK üstleniyor artık en gerizeka*lı insan bile anlayacak bunj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her şekilde pkk ile anlaşıyolar bi nevi pkklı yani yakanlar

Yorumla
    • nebilimismi
      nebilimismi
      +1 yıl

Bunun yanmasını isteyenler bu projeyi hazırlayanlar suçsuz yanş öyle mi sgshsjsjsjs tamam kardeş. PKK nın işine geleni ver onlar her b*ku yapar zaten onu herkes biliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Suçsuz değil. Onlara bişey yapamıyosun diye pkkya da mı dokunmucaksın?

Yorumla
    • Birhanimefendiiğ
      Birhanimefendiiğ
      +1 yıl

@nebilimismi otel dikilcek olsa gümüldürde yann yere dikerlerdi baska arsa mi kalmadi bu kadar yakamazlar otel icin bu farkli yapmadilar mi yaptilar ama bu kadar fazla alani yakamazlar kontrol altina alabilcekleri kadar yakarlar sadece

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Dünyanın bir çok yerinde aynı anda yangın var şu an

1
    1 Yorumla
    • ebru_çitlenbik
      ebru_çitlenbik
      +1 yıl

Avusturalyada da olmustu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bi kaç gün önce de babamın çalıştığı fabrika patlamış leverkusen de bayer

0
    2 Yorumla
    • busraqueen
      busraqueen
      +1 yıl

Ohaa echt 😧

Yorumla
    • slmBenismajl
      slmBenismajl
      +1 yıl

Geçmiş olsun

Yorumla
  • AlmanGavuru
    AlmanGavuru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Cenabet geziyorsunuz, namaz kılmıyorsunuz, zina ediyorsunuz. Allah da belanızı veriyor.

0
    0 Yorumla
  • Holysun
    Holysun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

terör unsurları yakıyor, suçu kesinleşenleri de aynı böyle ateşe atacaksın.

0
    0 Yorumla
  • seagulls
    seagulls Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ormanlarımızı HDPKK'lılar yakıyor

1
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Yakıyolar cayır cayır

1
    0 Yorumla
  • Geceyi_SevenKız
    Geceyi_SevenKız Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 80%
    +1 yıl

Güzel Antalyam yanıyor😭😭

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hepten bitirmeye çalışıyorlar

0
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü okul çocuğu bol var

0
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Ülkeyi karıştırmak istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Siyahhh_
    Siyahhh_ Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

para kazanacaklar oralara villa falan dikip

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O2ospu çocukları yakıyor

1
    0 Yorumla
  • Pempom
    Pempom Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

☹️dibimizde ya küller yağıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hadi yandı eden uçak yok bunu sorgulamaliyiz

0
    2 Yorumla
    • mOLi_
      mOLi_
      +1 yıl

Aa uçak yokmuymuş. Ee peki olanlar ne tayyare mi? Ya bırakın bu saçma yorumları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@mOLi_ koskoca ülkede 3 uçak çok mu neden daha fazla yok acaba hiç düşünebildin i

Yorumla
  • Gokyuzuu_
    Gokyuzuu_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

İç savaş açmış soysuzlar

1
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 513 cevap paylaştı.

#pkkyaktı

2
    0 Yorumla
  • Vurucu42
    Vurucu42 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Sabotaj olduğunu göstermek için daha napsınlar

1
    0 Yorumla
  • Weltschmerzzz
    Weltschmerzzz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

yakıyorlar

0
    0 Yorumla
  • alemindelisi
    alemindelisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

PKK yakıyor kardeşim

0
    0 Yorumla
  • DelisinSennnnn
    DelisinSennnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

İnsanlar yüzunden

0
    0 Yorumla
  • NeyyyyMıstaamNeyyyy
    NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Yakıyorlar şepsizler

0
    0 Yorumla
  • Belanizgeldiamk
    Belanizgeldiamk Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

turkiye bitti

0
    0 Yorumla
  • nur_4545
    nur_4545 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

bacım çocuğu PKK'lılar yüzünden

0
    0 Yorumla
  • Y_U_S_U_F
    Y_U_S_U_F Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 86%
    +1 yıl

Yakılıyor

0
    0 Yorumla
  • Alfoo u
    Alfoo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm dünya yanıyor

0
    12 Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Aboooo kimler gelmiş la samsunlu kanks

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN sen yaşıyon mu lan alksd

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Anaa hatırladı valla :) ben burdayım da sen yoktun nerelerdesin

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN ben de buradayım ufak bi nick değiştim

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Çalışıyon mu tatilde misin napıyon

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN napim takılıyorum aynı sayılır sen napıyon devam mı yurt dışında :D

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Martta döndüm geri gideceğim bana yaramıyor her gün kavga dövüş

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN Durma burada burada hayat yook :D

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Gerçekten yok sinir yüzünden kalp krizi geçirmekten korkuyorum valla ciddiyim

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN Salla kaç kurtul arada gelirsin tatile

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

Seninle görüşsek olur da samsun taa nerde çok uzaksın

Yorumla
    • Alfoo u
      Alfoo
      +1 yıl

@KRALINIZASELAMDURUN Uzak diyarlardaaa...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

pkklı köpekler yakıyor..

0
    0 Yorumla
  • zeynzeyn3737
    zeynzeyn3737 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Teroristler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yanmiyor. Yakiyolar.

0
    0 Yorumla
  • hayletdayi
    hayletdayi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sabotaj bence

0
    0 Yorumla
  • Ahmetdiyebiri0
    Ahmetdiyebiri0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

eylem

0
    0 Yorumla
  • spitzbub
    spitzbub Takip Et
    Guru Yaş: 66
    +1 yıl

Yansin bu ülke

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Türkiye neden yanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye’de her yer yanıyor neden kimsenin umrunda değil? 4 cevap verildi
Bütün Türkiye yanıyor ormanlar yanıyor? 8 cevap verildi
Türkiyede niye bu kadar ittapar var? 3 cevap verildi
#Manavgat #Marmaris #Mersin #Osmaniye #Alanya #Bodrum son olarak #Kütahya ülkenin bir çok... 30 cevap verildi
İstanbul yanıyor yaa bune böyle? 6 cevap verildi
Türkiye, neden araplaşıyor? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨