Marmaris'in sağında kalan ormanlar geçen sene nerdeyse tamamen yanmış. Şimdi de Marmaris'in solunda kalan ormanlık alanda yangın çıkmış. :( Uçak ve helikopterler müdahaleye başlamış.

Marmaris'in sağında kalan ormanlar geçen sene nerdeyse tamamen yanmış. Şimdi de Marmaris'in solunda kalan ormanlık alanda yangın çıkmış. :( Uçak ve helikopterler müdahaleye başlamış.

Canlı canlı şahit oldum hepsinde, birde en kötüsü gözünün önünde yanması hiç birşeyde yapamıyorsun. Evinde hortum cekenler mi dersin kova kova sular taşıdık ne gelirse elimizden, ama içimizde yandı onca doğada yaşayan hayvaların göz göre göre ölmesi cok acı.
şimdi buradan çıkarlar şey derler dış güçlerin oyunu bu bizim başımızdakini düşürmeye çalışıyorlar falan diye bu yangınları kendiliğinden çıktığını anlatırlar falan ne yazık ki o kadar düşük ı qlu bir toplumuzki her şeye kanıyoruz...
bir ara zamları allah yapıyor diyenler vardı ve bu söze heee he doğru diyenler vardı siz düşünün gerisini ne derece canım dolu memleket
Hayda Yine mi? Be Ulan Bu Yangını Çıkaranlar Kimse Yakalanıp Çok ağır hapis Cezası Alması gerekiyor Hem İnsanları riske atıyor hem de Orada yaşayan bi sürü hayvanın ölümüne Neden Oluyor Doğayı Katlediyor En ağır cezayı almalı
Bunun açıklamasını bence selahattin demirtaş yapmalı ve ondan dinlenmeli o biliyor bunun neden yapıldığını
biliyorum sevmez çoğu kişi çünkü doğru konuşanı 10 köyden kovarlar insanlar gerçeklerle yüzleşmeyi sevmez
Cevap
42Cevap
Yeterli önlem alınmıyor ya da bilerek yakılıyor
Marmaris Ege bölgesinde. Ve oraya gözlerini fena dikmiş durumdalar. Akdeniz bölgesinde bu kadar çok yangın çıkmadı o nedenle orada vardır nefes alacak kadar orman.
Ülkeyi yakıyorlar ve kmse bsi yapmıyor lüks otellere kadr zengin kişilerin evlerine yaklastgnda nasl oluoa sonduruluyor o yangnlar sırf otel yapmak icn bilerek yanmiosa o kadr yer bnd bsi bilmiyrm
Dur daha Araplara yeni yeni yerler açılacak..
Neden hep Muğla diye insan düşünüyor ona rağmen millet tatile gelip eğlenmişti bundn önceki yangında yazık
Birileri heryeri yakiyor , sondermeye calismakla degilde baska onlemler aliuorlar mi acaba? Ormanlarin icine ormanci , gozcu vs koysalar iyi olabilir
Koskoca ülkemizin yangın söndürme uçağı yok gelinen noktaya bak iğrenç. Ayrıca bilerek yakılıyor otel açmak için rant için
Daha bu sene gitmiştim yaz kampı için çok fazla yer yanmıştı kalanında böyle yanması çok üzücü umarım en yakın zamanda söner://
Dogal tohumlu tum gidaları degistirdiler. Simdi sira dogal olan tum agac vs neyse degistirmek. Orman yaninca kendi haline burakilirsa kaliteli orman yine kendini olusturur. Ama hukumet dandik agac dikecek muhtemelen. tabi bi kismi da otel olabilir
Bir orman bi otel kadar oksijen sağlayabilir mi ya ormanları yakıp yakıp yerlerine otel dikmeliyiz 🤣🤣
Bi sagi bir solu bir ustu bir alti derken az kaldi gerekli alani açıcaklar. Otel mi dikerler villami yaparlar bilemem
Bilerek yakıldığına dair yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Kasıtlı yakıyorlar yazıklar olsun memleket parselleniyor
Bilerek yapıyorlar enayi milletim hala kaza zannediyor
yakıyolar aşşağılık herifler hotel yapıcam diye satıcam diye yaktılart bütün ormanları
Aksaz lojmanlarını tahliye etmişler. Umarım bir an önce söndürürler 😔
Bir atasözü der ki otel olmayacak yerden duman çıkmaz.
Daha talan etmedikleri neresi kaldı kardeşim?
Cengiz inşaat, Demirören, ets turizm sahibi Bakan bey, başka bir yandaş otel dikecektir.
Bu kadar cahil, bu kadar bilinçsiz, bu kadar ruh hastası bir millette daha çok orman kaybederiz.
Marmaris yanıyor zenginler yüzmeye devam ediyor😂
içmeler kısmı dağlar tamamen kel olmuş kahverengi topraktı. bu yaz gözünce üzüldüm
Nefes almak istiyorsanız 5 yıldızlı yaprak risört otelimizde alabilirsiniz.
kardeşim yangın çıktı tamam diyelim hadi allahın işi ama kısa bir süre sonra orada ağaç dikmek yerine otel vb tatil yeri görürseniz arkasındaki kişileri de siz halk olarak yakın kardeşim bu kadar basit
@Nilsisa tanımaz olurmuyum lanet bir millet doğru diyorsun maalesef
Yazık lan bir sürü böcek bitki telef oldu. Bunun hesabını sorarlar öbür tarafta
Devletimiz güçlü tez zamanda. sindururler panik yapmayin
Bu yaz ordaydım 1 yil once yanan yerlere otel yapmaya başlamıslar bizzat tur rehberi soyledi. Bilerek yakiyorlar gitti cağnım doğa.
Niye yanıyor bilerek mi yapılıyor yoksa ortamdaki madde falan mi bir süre sonra yaniyor
Kalmadı bir yer her yer yandı 😤😤😤
Kasıtlıysa Allah belalarını versin.
Onlar konuşur akape yapar
Ülkeyi bitirmek isteyenler var uyanın bence
Yine bir yerlere otel yapılacak galiba
Bu işte bir iş vardır kesin
fırsat verin işeyim
Of of yazık o ağaçlara yazık 😔😔😔
Bir sene sonra hepsi otel olur
Allah yardımcımız olsun
Müdehale eden helikopter düştü 2 ölü 5 yaralı :-(
Kasıtlı yakılıyor ya da yaktırılıyor.. :(
Şerefsizler yaka yaka orman bırakmayacaklar
Onlarında ciğerleri yansın
yaka yaka doymadı şerefsizler
Öyle vallaha
artık ilgilenmiyorum, bıktım.
5li çete köşeyi döndü yine
terör saldırısı bunlar hep
Yakarsa dünyayı garibanlar yakar
Yakın zamanda oraya da villa yapmaya başlarlar..
@Muratby33 https://youtu.be/HtEP7KvTX5M
O. cocuklari ve cahil millet
inşaat için yer açılıyor
Ben de şu an sorguladım bunu
Tüh yaa 😞😐
Allah yardımcımız olsun
Kaldı gayet
Kalmadı
Kalmadı
Reis yine rant peşinde galiba
Gunah yaaa yazikkk
Birileri yakıyor, yanmıyor 😑😑