Güncellemeler
+1 yıl
neresi ve neden?
Güncellemeler
+1 yıl
şimdilik Muğla önde, neden acaba? Muğla da egenin en güzel bölgesi ama benim gönlümde sanki Antalya var gibi gibi...
hangisini tercih edelim yaz tatili için ve sizin var mı planlarınız? aslında yurt dışı çok iyi olurdu ama bu sene yazın da yoğun olacaz o yüzden yurtiçiyle yetiniriz nasip olursa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Antalya
Antalya'yı tavsiye ederim. Ben Antalya'dayım. Konu kapandı 😀 diğerleri iyi olsaydı ben orada olurdum
haha güzel yaklaşım. Kaş mı Alanya mı?
Kaş çok küçük sayılır. Tabiki alanya ikisini kıyaslıyorsan
başka tavsiye edeceğin bölge varsa olur.
Ben direk merkezi Muratpaşayı tavsiye ederim. Gelirsende bana hak verirsin. Zaten gelirseniz beni bulun. Kimle geleceksin mesela
aşırı haklı bir tavsiye. beldelerden birinde kalsak da merkezde birkaç gün geçirmeli. çok uzun zaman oldu antalyaya geleli, doğru düzgün hatrlamyorm bile.
Merkezde her yere yakın oluyorsun ve gidilecek çok yer var. Ambiansıda süper bu yüzden söyledim. Sen kimle gelicesin
biz genelde otel seçiyoruz, her şey dahil. max birkaç gün gezmeye ayırırız. ailece düşünyorum.
Fiyat pahalı olur ailecek size. Siz bilirsiniz tabiki oda bir seçenek. O zaman otel olarak Antalya kundu tarafındaki otelleri öneririm size. Merkeze 40 dk uzaklikta ve yeri güzel.
ne kadar pahalı mesela :dd
Söylersem gelmekten vazgeçersin 😀
ahaha aklındaki rakamı söyle hele :d
2 kişi 90 bin 1 hafta böyle başlıyor fiyatlar 😀 başlangıç bu
Her şey dahiller için fena değl. ama yazın illa artar bu fiyatlar.
Yok değişmez ben yaz fiyatlarını söylüyorum 120 bandında seyiriyor
yaza ekonomik koşullar tanrı bilir ne olur. devalüasyon filan gelirse, durumlar değişir. bakalım.
Ben otellere destek veriyorum. Fiyatları otelden otele değişiyor normalleri 120 bandında olucak bu yaz. Şimdiden belli fiyatlar
iyi bakalım :d geliriz hayırlısıyla
Beklerim gelirseniz.
teşekkür ederim :)
Ben muğlaya bakınıyorum gitsemmi gitmesemmi çok kararsızım tek başıma sıkıcı olacak
eh gidilir
ben düşündüm de kurban bayramında haziranda tatil yapacam zaten nisanı yarıladık birçok resmi tatil var o zamana kadar otel de ayarlarım erken rezervasyon da yaparım her şey hazır şekilde giderim diye düşünüyorum
Özellikle fethiye ordan kaş yakın zaten
gittik mi bir bölgeye çökecez ya. amaç tatil, çok ordan oraya gezmeyiz
Tamam günübirlik bile gidip gelinebilir o açıdan söyledim
Sen ne arıyorsun hepsi güzel yerler
tercih yapacam
fethiye bodrumda fazla koy var!
Ikisinde evim var
hangisini daha çok seversin
Fethiye
Senin
benim hiçbirinde evim yok :ddd çok uzağım oralara :d ama geçen yaz marmaristeydm,
Tek basina mi?
yok ailece
Tek gitmeye izin yok sanirim
yoo öyle izin mizin konusu bizde. Tek de giderim ailece de arkadaşlarla da. sınır yok :d
Vay ne burcusun
burcum koç yükselenim koç. senin?
Akrep akrep sen tehlikesin
sen de az değilsindir 😂 en uzun ilişkim 5 yıl sürdü ve bir akreple geçti. ah ne kavgalar ederdik 😂😂😂😂
Istersen seni sana anlatirim sende beni anlat
vayy o kadar iyi bilyorsn ha. anlat bakalım, bana hangi şehir uygun :d
Burdan zor oluyor tkp ettim
Ordamisin
ee herhalde ama seni zorlamiim
tamam yaz bana
Ben özel konuşmayı sevmem
Nasil istersen
Kimle mesela
onun ne önemi var