+1 yıladamlar virüs veriyor vücuda zaten aynı su çiçeği sistemi gibi 1 defa su çiçeği olunca vücut tanıyor ve su çiçeği geldiği anda savaşıyor içeri girmeden aşının da mantığı bu zaten virüs geçirene de 1 doz yapmıyorlar virüs geçir ve sonradan gelecek virüslere karşı dayanıklı ol
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalığa yakalanırsam hastanelere düşüp entübe olmamak için aşı oldum.
Hastalığın vereceği ve ömür boyu taşıyacağım kalıcı hasarlara engel olmak için aşı oldum.
Açık havada dahi, maskemi çıkarınca tedirgin olmamak için aşı oldum.
Kimse dedi, dayattı diye aşı olmadım yani. :)17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVirüs dokunmuyor demedim ki.
Çok daha hafif atlatmamı sağlıyor. Belki de hiçbir etkisini görmeden geçireceğim.
Hastanelere düşüp nefessiz kalma yanında düşününce nimet bence.
Cevap sahibi+1 yılNeyinden emin olamıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılOnaylamayanlar bilimsel veri sunamıyorlar maalesef. Kahvehane dedikodusundan öteye değil söyledikleri.
Delta varyantı nedeniyle vaka sayıları yeniden artış göstermeye başladı. Bence fazla geciktirmeden kararınızı verin. :)
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha olmadım gadası. Şu an için olmayı düşünmüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman zorunlu oldu o zaman oluruz
+1 yılÖğretmenim ve öğrencilerime karşı kendimi sorumlu hissediyorum o yüzden sıram gelince hemen aşı oldum. Bana kalsa bekleyebilirdim. Ayrıca yurt dışına gidiş gelişte karantinaya girmemek için aşı oldum.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. mRNA aşısı daha güvenilir. Hem kendimi seviyorum covid olup daha çok çile çekeceğime gidip aşımı oldum. İnstagram'da 12 yaşında çocukların gönderilerini dikkate alacağıma bu işin ehli insanların yazılarını okuduğumuzda güvenilir ve şu an için tek çare olan bu seçeneği seve seve değerlendirdim.
02 YorumlaKendi isteğimle oldum, covid kapıp organlara hasar bıraktırmaktansa tedbirini aldım.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynı hikaye 11 sene önce domuz gribi olayında da vardı bizzat aynısını diyorlardı 10 seneye çıkmazsınız aşi olanlar için hepside sağlam. Böyle ortamlarda yanlış anlamayın sözüm size değil bazı şarlatanlar ister doktor, ister başka gruptan amaçları sadece kendini patlatmak. Ne kanıt var ellerinde konuşuyorlar. 4 milyar insan aşılandı şu ana kadar aşıdan ölenler yüzde 0.5 bile değil. mRNA aşılari 2019 dan beri deneniyor zaten geleceğin aşı teknolojisidir bu aşı türü.
Ben geçen kasım da corana oldum. evde karantinada geçirdim. çok zor bir hafta geçirdim. nefes almakta çok sıkıntım oldu ateş, kas ağrısı, baş ağrısı vs çok zordu dayanmak. o günlerde aşı yoktu.6 aylık dönemim bitince hemen aşı oldum. Alman aşısı 2. ci dozda baya bir ateş ve kas ağrısı yaptı oda bir gün. bu salgın hastalıkların tek çaresi aşkıdır, benim nacizhane düşüncem. virüsün nereden geleceği belli değil. ben aşının okunmasından yanayım.
01 YorumlaKendi isteğimle oldum. Şu an için başka çare olduğunu düşünmüyorum
seyahat ve çalışma durumumda var.01 Yorumla
+1 yılkronik hastalığım var ve sonradan staj olayları falan eninde sonunda olunacak dedim oldum Nisan ayında
01 Yorumla
+1 yılvirusun zararı mı asının zararı mı dedim Şu an ası kazandı oldum gelecekte asının yan etkisini bilemem ama vırusun Şu an ki etkisi agır
03 Yorumla- +1 yıl
ya cok iyi korun vırus bulasmasın ya da ası ol
Ben aşı oldum. Olmak zorunda hissettim kendimi, kendimi ve çevremdeki insanları riske atmamak için.
02 Yorumla
+1 yılOlmadım. Olmamda
Hastalığın ne olduğu bilinmiyor tedavisi nedir bilinmiyor sıtma iğnesi yapıyorlar bildiğiniz02 Yorumla- +1 yıl
Amin
Eşinin yoğun ısrarı, ve Türkiye'ye gidiş gelişte karantina sıkıntısı olmasın diye mecburen oldum
01 Yorumla
+1 yılOldukça araştırdım. Ve yararlı olfuğuna kanaatine vardıkdan sonra aşı oldum.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden?
+1 yılBen işim gereği zorunlu oldum. Ama bana göre aşı olmak, şu an ki durumda vatandaşlık görevidir...
01 Yorumla
+1 yılvirüs beni bulmadı belki aşıyla garantilerim dedim olmadı
02 Yorumla- +1 yıl
gülersin tabi
+1 yılZorlama ve hakaretlere maruz kalarak aşı oldum. Aşı olmazsan seni döverim dedi annem :'(
01 Yorumla
+1 yılBiz ailecek üşendik olmaya 🤣🤭
11 Yorumla
+1 yılCanımı sevdiğim için aşı oldum.
01 Yorumla
+1 yılBu seni hiç ilgilendirmez.
01 YorumlaGündem konusunda 361 cevap paylaştı. Kendi isteğimle oldum. Gayette memnunum
04 Yorumla
+1 yılüni / yurt için zorunlu kılınabilir diye
011 Yorumla- +1 yıl
2002
- +1 yıl
acılmayacak diyeni esekler kovalıyomus
- +1 yıl
ağzından yel alsın tövbe de, açılacak.. sabah akşam ritüel yapıyorum
- +1 yıl
böyle hayırsız dua görmedim.. sebebi nedir? çürük bi sebepse kavga cıkarırım🥺🥺
- +1 yıl
bu muydu yani kızz, kim hazır hissediyor ki ahahhahahhaha ben 2. sınıfım hala hazır hissetmiyorum, asla da hazır hissedemeyeceğiz aklında bulunsun🦋
Olmak istediğim için oldum
01 Yorumla
+1 yılÖylesine oldum yan etkilerini merak ettiğim için
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Canım istedi oldum. 😊
01 YorumlaHastalıktan korkuyorumoldum
01 Yorumla
+1 yılÖlmek istediğim için😂😀
02 Yorumla- +1 yıl
Seni tanıyorum 🙄
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadım olacam zorlama yok sen naptın?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılOlma o zaman
+1 yılNeden olmayalım
11 Yorumla
+1 yılolmadim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi isteğimle oldum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşı ölümden koruyor test edilip onaylandı olmayan olmasın beni ilgilendirmez olanada karışmayın
Cevap sahibi+1 yılBiontech aşısı ölümden koruyor ben senden daha iyi biliyorum merak etme sağlıkçıyım sizin dediğiniz sinovac aşısı olanlar ölüyor bir işe yaramıyor o aşı biontech olupta corona olursun ama hafif atlatırsın.
+1 yılOlmadım daha
01 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendim istedim
01 Yorumla
+1 yılOlmadım
01 Yorumla
+1 yılsebebini çok düşünmeden oldum açıkçası
01 Yorumla
+1 yılDaha olmadım
01 Yorumla
+1 yılMikroplara karşı bağışıklık kazanmak için.
01 YorumlaVize alma da sıkıntı olmasın diye
01 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadim.. Olmicamda.
02 Yorumla- +1 yıl
Mucadeleye devam 🤝
+1 yılOlmadım mi
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle karşıyım ben
Sağlık için
08 Yorumla
+1 yılAşı olmadım :DD
01 YorumlaOlmadim
01 Yorumlaolmadım
11 YorumlaOlmicam ben
01 Yorumla
+1 yılAşı olmadım tatlım
02 Yorumla- +1 yıl
İyi etmişsin 😙
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü mal deglm
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSence
Cevap sahibi+1 yılNeden koruyucu bi önlem almayayım? İnsanlar ölüyorken..
Cevap sahibi+1 yılBölüm ne çiçeğem senin :)
Cevap sahibi+1 yılBir makale yaz bu konuda da yayınlayalim bizim üniversitenin sayfasında baya bilgilisin baksana veriler meriler :)
- +1 yıl
Boşuna dalga geçmeye gerek yok. Buraya kendime göre sallamasyon bir veri yazacakta değilim. Uzman ya da bilgili kişi değilim ama çokça araştırıyorum. Sadece aşı neden oldunuz diye bir soru sordum polemik için değil ama sizin gibi malca aptalca yanıt verene cevap verende kabahat.
Cevap sahibi+1 yıl:))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar