Selam. Covid zamanı olduğumuz aşıları isteyerek mi oldunuz, nedeniniz neydi? Ve olduktan sonra pişman oldunuz mu? Biontech olanlar neden sinovacı tercih etmediniz? Ben de biontech oldum ama amacım koronadan korunmak vs değildi okula girebilmekti. Şimdi diyorum ki neden tuzlu su gibi olan sinovacı olmadın. O dönem öyle bir baskı vardı ki sinovacı da küçümsüyorlardı. Şimdi diyorum ne güzel kandırmışlar.. Biontech için söylentiler durmuyor ve artık mahkemeye de taşındı. Siz inanıyor musunuz söylenenlere? Dna değiştirme olayı gerçek mi? (aşı olmayanlar gelip aşı olmadım yazmayın, sorum size değil, saygılar)
İsteyerek oldum
Zorunluluktan oldum
Neden oldum ben de bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Otomobil işiyle uğraştığım için, seyahatlerde aşı istiyorlardı. Gidemediğim için zorunda kaldım maalesef
Biontech mi tercih ettiniz peki?
Evet
Yan etkisini yaşadınız mı?
Çin asisi oldum öldruyo dediler diye bisi olmadi henüz
Çin aşısı ile ilgili bir sorun duymadım eski usulle yapılmış aşıydı zaten. Mrna aşıları tehlikeliymiş ben de geç öğrendim 😔
Olan olmuş cicekle gelirim mezarina
Tövbe de 😄 Allah sağlıklı, huzurlu, uzun ömür versin diye dua ederim ben hepimize 🙏
İş gereği oldum
Anladım. Biontech mi oldunuz?
Evet
Ben de biontech oldum. Anlamlandıramıyorum neden herkes Çin aşısını görmezden gelmiş. Nasıl övdüler biontechi de o imzayı atıp olmuşuz o aşıyı..
İşin garib tarafı şikayet ediyor insanlar yan etkisinden dolayı
Olmasalar bulamadılar derler , olurlar keşke olmasaydık derler. İnsanoğlu cidden nankör ayette buyuruyor ya cenabı hak: insan elbette nankördür diye o gibi işte ölen ölsün kalan kalsın gibi bişey 😄
Çünkü kimse bu kadar yan etki beklemiyordu. Bazıları çok acı şekilde tecrübe etti yam etkilerini. O dönem herkes pandemi sürecinden kurtulmak istiyordu o psikolojiyle de aşıya sarılındı. Ama bu aşı hiç denenmemiş bir teknoloji olmamalıydı. Sinovac yeterliydi. Yeterince bilgim yoktu, biontech yaptırdım evet şimdi çok pişmanım.
Etkilenmeyen yok gibi bir şey çünkü. Herkes hemen hemen aynı yan etkilerden bahsediyor. İnşallah kimseye zarar gelmez 🙏
Kaderde ne varsa o gelir insanın başına
Ecel asidaysa yine ölürsün kaçış yok. Ama insanlar tereddüt ediyordun neden oldun o zaman sorusuna da işte bahane üretiyor
Orası öyle tabi. Ama her tercihimize de nasip deyip geçemeyiz bence.
Zorunluluktan olan çok insan var. Ben de okul için oldum maalesef.
👍👍
Korkunun ecele faydası yok
İsteyerek oldum
Yan etki yaşadınız mı?
İlk gece uyutmadı ama o kadar.
Bende de kol ağrısı yapmıştı. İnşallah hiçbir sorun çıkarmaz 🙏🍀
Olmamak daha büyük bir sorundu.
Yani getirilen yasaklar için sorundu. Ama onun dışında aşı olmayanlar bizden iyi durumda şu an 🙄
Öyle düşünüyorsanız bir şey diyemem.