AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Nerden nereye.. aciyorum halimize.. ama biz getirdik bu ülkeyi bu hale soysuzlari basimiza cikarttik simdi de bedelini ödüyoruz köle gibi yasamayi biz sectik bedelinide ödüyoruz gururumuz iki paralik oldu. Yaziklar olsun
ehehe bende avusturyadayım
neyse
bu adam cidden mültecileri hiç sevmiyo zaten Avusturya’da fazla mülteci de yok keşke sizlerde de öyle olsa
Sadece Avusturya'nın faşist zihniyetini sergilemiş. Başka bir anlamı yok.
Copluge dondu ulke nerde it kopuk var bizim ulkeye kakaliyolar 4 milyar 5 milyar euro verip..
Adam doğru demiş.
Ne diye ülkesini kirletsin ki.
Testıs gecıyorlar bızımle adamlara bak alsınlar afganları neyse
Kim derki bizim ülke için daha iyi bir yer. Toplanıp orayı eski haline getirseler tüm bunlar biter.
Taliban bizimle ilgili yeşil ışık yakar ve buna karşılık yüce padişahımız öpücük atarsa tabiki avrupalıda böyle bir açıklama yapacaktır
Doğru söylemiş afganlar için en doğru yer Türkiye..
Mümkünse biz çıkalım onlar yaşasın.
Çok doğru söylemiş siz paradan haber verin biz bakarız 😉😉
Sacmalik resmen
İran van sinirina duvar örüyolar dediler dogru mu?
Türkiye'l tabi daha iyi doğru başka kimse alamaz onları alalım bizi oldurueunler suclu da degiller
Ibnos yunanistana gonderelim afganlari da turkiyede turklere yer kalmadi resmen
Mülteciler içim Türkiye’den daha doğru yer var mı 😏
Zaten bütün dünya para verir biz besleriz burda resmen rezillik kendi insanımız açken
Anasini da alsin tatile gelsin bari. Eksik kalmasin. Agzimi bozduracaklar illa.
Çok Ciddi Bir Sorun Ya Neden Kendi Ülkelerinde Kalmıyorlar Ki 🙄😒
Bura gel dedi onlarda geldi, sana mesela sana göre gelişmiş bir ülke gel dese gelmez misin
Türkiye mülteci kampı aynen Suriyeliler afganlar zenciler koşun gelin
Bilmeyenler google'da büyük orta doğu projesi'ni aratsın.
8-9 milyon nüfusu olan avusturya alsın mültecileri işsizlik sorunu çeken bizler değil
Tabi doğru bir yer. Yakında maaş da bağlarız. Bende mülteci olsam Türkiye ye gelirim. 😂
Aslında mantıklı , Hakkari Şırnak bölgesinde verelim ellerine keleşi
Ekonomik ozgurlugu olmayan ulkelerin kararlarini ekonomik ozgurlugu olan ulkelerin almasi.
Avusturya da baya dogru bir yer oraya da gidebilirler
Avusturya olmadigi kesin. Oranin boceğiiii bol ztn bi de bu afgan bocüşleri gelmesin. Ulkede is yok ekonomi fis. Yine ise afgan boceklerino alirlar yevmiyeleri de 20
Orası Avustralya
yok avusturya
ayyy yeni anladım pardon 😂
Ne fark eder bocek böcektir afgan böcekleri
Erdoğan da kafayı yemiş. Biz işsizken ne diye yabancıları toplar?
Daha doğru tabi. Adam haklı. Bizim kültürümüzde daha kolay ayak uydururlar. Bi dükkan tutarlar 30 kişi kalırlar. Bizim patronlarımız işte verir hemen. İktidar zaten bayılıyor Türkleri asimile etmeye.
Doğru demiş haklı adam. Biz onlardan çok uzaktayız afgablarda onlara kültür olatka çok uzak... Gidip 3. dünya ülkesi olarak yaşamasını daha uygun görmüş demek ki.
Adam biliyo alacagimizi hükümet bunların böyle konuşmasının sebebi ona kizacaginiza ülkeyi mülteci ülkesi haline getiren akp ye kizinn
Bu mültecilerin hepsinden bıktık hepsini biz besliyoruz birde üstüne borçlarıda var bir ödemediler gitti hayır ondan mı kaçılıyor anlamıyorum. Birde terbiyesiz büyütülmüşler birde ezik biri muhattapda olmak istemiyorsun bir fikri olan.
Çok haklısın 👏👏
Ülke işgal ediliyor resmen, herkes farkında bunun ama adını koyabilen yok. Bir dışarı çıktığınızda Türk le karşılaşmak imkansız oldu. Kendi ülkemizde azınlık konumuna inmeye başladık. Bu işin başı, sonunu düşünemiyorum.
biz o insanlarin ulkelerinin o hale gelmesine yardim ve yataklik ediyoruz da o yuzden 🙂
adalete torpil yaparsin ama ilahi adalete asla...
@burock123 ben evden işe işten eve gelen bir vatandaşım. filan ülkesinin falan ülkesine saldırmasında ya da orda burdaki insanın evsiz kalmasında benim nasıl bir suçum olabilir. böyle küçük ülke insanlarının büyük politik olaylarda bir rolü olmaz. dönüp liderlere bakacaksın. kendinizi suçlayıp, böyle kötü davranmayın.
onlarin da ulkelerinin o duruma gelmesinde sahsi hic bir suclari yok...
Allah resulu s. a. v toplumlarin başina gelen bes bela musibet ve afetlwrin sebeblerini saymistir...
sonra sahabe salih insanlar da mi bu felaketlerden nasibini alacaklar diye sordugunda evet demistir ablacim Allah resulu s. a. v...
@burock123 allahın peygamberin kitabın konuyla ne alakası var abicim. şaka gibisiniz ya
kiyamete kadar rehber olarak inmistir kurani kerim ablacim...1400 yil oncesini kapsayan tarih kitabi degil...
anlayacagin dilde soypemek gerekirse matematik dersinin formulleri gibi...
orda degise. sadece sayilar... bur da ise sadece yillar
Valla herifler daha az maaşla çalışıyor , kimseyede bi zararları yok milletin beğenmediği işi yapıyorlar genelde ben memnunum.
adamlar az maaşla çalıştığı için Türklerin yerine suriyeliler iş buluyor olan Türk vatandaşına oluyor. Sen memnun olmaya devam et...
Sorun afganlılarmı suriyelilermi peki hâ?
Suriyeliler başımıza lord kesildi a**
5 milyondan fazla suriyeli var ülkede. bu adamların bir kısmı çalışıyor. senin dediğin gibi az maaşla çalıştıkları için patronlar suriyelilere iş veriyor. bunun sonucunda Türkler işsiz kalıyor ve bu işsizlik her geçen gün artıyor. şimdi de afganlar gelmeye başladı ilerde onlar da aynı şekilde ucuz maaş ile çalışmaya başlarlarsa daha çok Türk işsiz kalacak. ayrıca devlet bu insanlara maddi destek sağlıyor bu adamlar olmasa ekonomik açıdan önemli bir yük ortadan kalkar.
fazla maaş ve sigorta istemedikleri için patronlar onları tercih ediyor tabii ama bu patronlar da vatan hainidir bana göre.
Gelip tarlada çalışıcak olanınız var sanki.
@nogenius doğru diyosun patronlar kullanıyor sığınmacıları
sadece tarlada mı çalışıyor bu adamlar ne kadar çok seviyomuşsun adamları. bu adamlar olmasa kaynaklar ülke insanına harcanacak
Sizde böyle yönetici varken rüyanda bilr göremezsin sana kaynak harcandığını.
Afganlarin bize uygun olmamasi ile birlikte salgin vars salgin, bu kadar fazla kontrolsüz kalabalik salgını büyütür
Mülteci değil işgalci bunlar demografik bir saldır altındayız
gelin canlarım diyecek hali yoktu damına konayım :D
Herkesi alırsak böyle Türkiye doğru bo yer olur herkes icin tabi. Doğru bir şey değil. Ben kendi ülkemde ilaç alamıyorum ama mültecilere bedava...
Bizim ülke kabul etmesin, onların laflarını ciddiye alan kim ki ama hoş bizimkilere para de her b. ku alır
Kimsede çıkıp demiyor ki hastir lan. Niye Türkiye? Bence avusturya en uygunu. Az medeniyet öğretsinler. (!)
Avrupalılar Kendi huzurları düzenleri bozulcak göçmen almıyorlar bizimde huzurmuz düzenimiz var vatandaşımız güvenliği önemli
Bence sınırdan geçenlerın kafasına sıkılmalı mülteci sorunu bu şekilde kökünden çözülebilir. direk sert müdahale kendı ulkesıne faydası olmayanın senın ulkene hiç faydası olmaz
yunanistan sınır kapısı öyle mesela. tabi kafalarına sıkma yok ama havaya ateş açma adam dövme vs var ve ülkeye kimse giremiyor kolay kolay
@deliyurek97 işte böyle olması çok iyi olur.
öyle yapılsaydı kimse içeri giremezedi. denizden gelmeye çalışanları da geri itiyor yunan sahil güvenliği çok hassaslar.
Valla göçmenlerden önce de düzen yoktu ülkede ondan bi şey diyemicem
Ülke yol geçen hanı oldu herkes bizim ülkeye gelip yatıp anca köpek gibi ürüyor yazık 10 seneye Türkiye diye bir şey kalmayacak kendimizi o kadar üzüyoruz okuyup para kazanmak için ama boşa
Avrupa'ninda bu mültecilere bizi mecbur bırakanın da Allah inşallah gazaba gelir de belasını verir
Her halükarda o Afganlar ve Suriyeliler Türkiye'ye yerleşecek. Şimdiden uyumlu hale getirmeye çalışmayı düşünsek iyi olur. Üzüldüğüm nokta ise parası olan Avrupa'ya gidecek : D
Buldunuz tabii bizim gibi sesini çıkarmayan ülkeyi...
ya oğluna bak ya hükümetin yerinde olsam hepsini kovardım
Bu ve bunun gibi q. hpe co.! ukları türkiyeyi karıştırmak istiyorlar
Aralarındaki serseri ve katillerden bikmişlar demek
Neden burasi daha dogru acaba bu dunya ulkeleri turkiyeye sirt donuyor erdogan bunu dedikce inanmiyorsunuz ama
Gidişat korkutuyor beni dışarıda türkten çok yabancı var nerdeyse türkle karşılaştığım için mutlu olucam
adam kendince haklı
bizim de mültecileri almamamız lazım
Biz gitsek kimse almaz ama biz hayrlı ve yardımsever ülke görünmek için tüm zorluklara evet diyoruz.
Hırlısı hırsızı ne varsa ülkeye toplarlarsa böyle olur. Yakında bizi de Suriye ye gönderirler
Bizim ülke toplama kampı ı Avrupa istemicek diye biz mi bakcaz?
Avrupa enayi ülkesini tanıyor, kendine yük eder mi hiç? :)
Bıktık artık mültecilerden
Pardon da Türkiye köprü de ki dayı olan ayı mı?
Uyanık adam tabi. Ne yapsın çapulcu tayfasını.!
Bir gülme geldi 😂🤣 Gelen geçen bize kitliyor.
Mülteciler avusturyaya gitmeli