Bursa'da geri manevra yaparken üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'na (20) çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan kamyonet sürücüsü İlhami Bekiroğlu (37), 11 ay iyi hal indirimi yapılarak 4 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. 11 ay hapis yatan İlhami Bekiroğlu, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi.
Bir can gitmiş ne olsun bu kadar düşük ceza ile tahliye olmamalıydı.
Üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'na çarparak ölümüne neden olan sürücü serbest kaldı. Cezaları yeterli buluyor musunuz?
Şaka gibi ya. Şaşırmamam lazım ama insanı duygularımı bunları serbest bırakanlar gibi aldırmadım henüz o yüzden her defasında şaşırıyorum. Diyecek söz yok maalesef.
Bu ve benzeri örnekler bir degil iki değil sayısız şekilde mevcut. Can Dündar a adliye önünde silahlı saldırı düzenleyen şahıs bile hapis yatirilmadan mahkemedeki iyi halinden dolayı serbest bırakıldı. Devlete güvenip te hak aranamayacagini ben yıllar önce öğrendim.
Bak dostum artık sosyal medyaadan herketle onla bunla hiç bir şey olmaz ülkedeki hukümeti adelet sistemini savcıları hakimleri komple ayağa kalkıp yüklenecezki değişsin anca sosyal medyadan böyle yazarız işte yarın sen ölürsün sonra ben ölürüm falan işte
Adalet bu ülkeyi terketti. Adalet suça meyilli insanların dalga konusu oldu. Ve aynı zamanda suçtan korkmama sebebi. Bu bir saatli bombadır. Kimin elinde patlayacağı belli olmaz..
ölüm cok acı ve ates dustugu yeri yakar bizim trafik ceza sistemiz hukuki bir hakdan ziyade devletin butcesine girmis maddi bir kaynak malesef o yuzden bu konuda ne desek bos
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Amina koyucam abi böyle işin ortada bir kasıtlı olmasa bile cinayet var bir kızın hayatını kaybetmiş olması ailesi kim bilir ne kadar kagroomustur adamı hangi akılla serbest bırakıyor lar anlamıyorum. Nasil bjr Zihniyet tjr bu abi hic biryerde böyle bir adalet anlayışı görmedim
Bir de diyorlar ki paralel evrenler gerçek değil. Benim evrenimde suçlular cezalandırılırdı burada ise suçlular sapıklar katiller tecavüzcüler serbest bırakılıyor yakında ödül de verirler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ulan hem çarpıyor hem de kaçıyor. Adaletine... yapayım beee. Yuhhhh
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah belanızı versin. Allah'ın intikamı üzerinize olsun!
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Üniversite öğrencisi Eda Müdüroğlu'na çarparak ölümüne neden olan sürücü serbest kaldı. Cezaları yeterli buluyor musunuz?