Seyir halindeyken otomobilin direksiyonunu söküyor, video çektiriyor ve sosyal medyada paylaşıyor bu kişi. Ceza olarak 980 TL para cezası ve aracı trafikten men ediliyor. Bence para cezası daha fazla olmalıydı...

Seyir halindeyken otomobilin direksiyonunu söküyor, video çektiriyor ve sosyal medyada paylaşıyor bu kişi. Ceza olarak 980 TL para cezası ve aracı trafikten men ediliyor. Bence para cezası daha fazla olmalıydı...

hapis cezası olmalıydı bence. ya da ehliyetine el konulmalıydı. tekrar sürücü kursuna gitmeliydi. toplumsal hizmet cezası da verilmeli. evsizlere yemek dağıtsın ne bileyim hastanelerde temizlik falan yapsın.
ağzını burnunu kırsalar üzülmem.
Geçen gün twitterda ehliyetine el konulan kişiler af istiyorlardı. Biz adam öldürmedik yazıyorlardı maalesef ki böyle tipler trafikte çok ama çok fazla hem araçlı kişilerin hem yollar da ki yayaların canını tehlikeye atıyorlar.
@dmrrosmnn Çalışmasın. Sendika kursunlar haklarını arasınlar. Kovarsa şikayet edip tazminat alsınlar. İnsanların canları değersiz olamaz.
Şimdi Ağır Bir şey diycem site Kabul Etmez ulan böylelerine öyle ağır ceza vermek lazım ki Trafiği diğer insanları riske atmak ne demek bedelini çok ağır ödesin benim elime geçse o direksiyona makatina monte ederim
Cevap
39Cevap
Para cezası son derece az. Kullanmakta olduğu arabasının değerinin en az 1,5 katı kadar ceza verilmeliydi.
@Sirac147 sen neden her yoruma küfürlü cevap veriyorsun?
İstanbul'da bizim aracimiza biri yandan sürtmüş. Araçları emniyet şeridinde çekip kaza tutanağı yazmislar sonra herkes yoluna gitmiş. 1 hafta sonra emniyet şeridinde park etmekten ceza geldi. Hemde kamera kaydı var. Ne kadar ağır suç işlerden o kadar az ceza alırsın ne kadar masum olursan o kadar çok ceza
Yemin ederim haksizlik bu. Kanima dokunuyor arkadas. Bilmedigim bir yolda otoban falan da değil sokak aralarinda adres ararken gozumden kacan ve eds olan 30 metrelik bir ters yone girmemden dolayi 1339 TL ceza yedim. Ceza yedigime lafim yok ama 1339 TL ozaman baktigimda makas atmayla aynı cezaydi. Bu şuursuz da direksiyonu sökmüş ama yedigi cezaya bak. Neresinden bakarsan bak haksizlik.
Kesinlikle.. kendi canı önemli olmayabilir ama. Ya o an yoldan biri geçmeye kalkissa. Ya da yolda araba kazası ya da bir hayvan. Ne bilim hersey olabilir...
Bu beyinsizliğin cezasi fazla olmalı. Hadi yaptın bu b. ku niye videoya. cekiyor. Neyi kanıtlama peşinde.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Bu yeterli bir ceza değil nitekim, çok daha fazla ve caydırıcı olması gerekirdi.
Güncel radar cezası fiyatları 1980 liraya dek çıkıyor, bu hızlı kullanmaktan çok daha tehlikeli bir durum değil mi?
Çok üzücü.
Gereksiz şekilde, orantısız ve dengesiz ceza dağılımlarımız var.
12–13 senedir ehliyetim var 2 sene önce sadece bir kez milimle kırmızı ışıktan geçmek nedeni ile 300 tl ceza yedim bu adamın ehliyetini men etmeliler ne cezası bu tipler trafikte olmamalı😒
@avicenna90 maalesef çok haklısınız, keşke ama yapmazlar. Bizlerse en minik hatada öderiz ceza.
Zaten adalet olsa ülke başka bir boyutta olurdu..
Onu indirip arabadan eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım örenk olsun diğer elbiseli hayvanlara
980 değil bir 0 daha olmalıydı ki aklı başına gelsin... İnsan hayatını ne kadar ucuz sanıyorlar...
O kendi canını düşünmüyosa biz neden ceza kesiyoruz sanki bi yakınımız bi sevdiğimiz gibi düşünüyoruz saçmalık ölsün böylesi
Foto çok gerilimli lan bakarken vücuduma birşeyler battı
Arabayı men edeceğine adamı etsene. :D Araba değiştirir ve yine aynı şeyleri isterse yapmaya devam eder. Çok caydırıcı bir cezaymış.
Biraz daha devam etse kendi cezasını kendi kesecekmiş zaten süper zeka 😅.
Bu *ruspunun kusmuguna sağlam bir ceza verilmeliydi...
Denediler daha hala mahkemeleri sürüyor arada şirkete gelip grev de yapıyorlar yani
ne kadar hasar verdiyse o araca, o kadar para cezası olmalıydı
Böyle şanslı bir tarafı kalkık Z*ubbeler çok. Haketmis.
Böylelerine ebesinin a m ı n ı göstercen bi daha yapıyomu
videoyu izlemedim. bu insanlar er gec bir yerde ölür gider.
Bu kafadaki insanların ehliyeti elinden alınmalı, trafikten men edilmeli
Türk insanı kadar mal olanı görmedim hepsi şov için yapıyor ne yapıyorsa
Ehliyetine süresiz el konulmalı, bu trafik teröristlerine para cezası ödüldür.
Trafiği tehlikeye atmak suçundan ehliyetine el koyulsun.
Şaka mı? Ehliyetine el konulmali, 980 de para değil zaten
Bi alayı öküz insan dolu kendini düşünmeyen başkasını da düşünmez
cok cok az olmus nasil buyuk sorunlara yol acabilecegi gorulmuyor sanirim?
eğer videoyu sosyal medya da paylaşmasaydı ceza bile yemezdi dışarda olduğu kadar sanal alemde de polis var yaptığı cahillik bunu düşünemedi sanal alemde ki polis bunu görünce cezayı kesti
Neden 980 ? O 80'e 20 tl ekleseydiler ödemez miydi?
hala bu tip canımsın canım olduguna inanamiyorum ehliyetini iptal etmeleri ve bir daha ehliyet verilmemeli bu tip sorumsuz aptallara
Senin bu yazdıklarını birde TC devleti görse ya keşke cezalarını verse ( hakketiklerini)
Hal etmiyor direksiyon söküncede gidiyor araba boş yapamyın
Kesinlikle, bu ceza çözüm değil
ehliyetine 5 yıl el konulmalı bence
o direksiyonu monte edeceksin
Direksiyonu g! tüne sokmalılardı.
çok caydırıcı bi miktar olmalıydı
Ehliyetine ömür boyu el koyulması gerekir bence
Ehliyetine tamamen el konulması gerekiyordu
Ömür boyu trafikten men edilmeli!!
Yetersiz cezaların meyvesi diyoruz biz buna.
Yapmıştır bi cakallik o
Cezalar hiç yeterli değil
Hapis ve ehliyete el konmalıydı.
Ediyor ediyor da işte maalesef
Doğal seleksiyona uğrayacaktır bu gidişle.
Cezayı haketmis.
Bu nedir ya az bile buna verilen ceza
Az tabiki ehliyeti alınmalı
Trafikten men edip ehliyeti iptal etmeli
Keşke daha fazla yazsalardı
Az bile
az bile
Evet daha fazla ceza
Fazlasını hakediyor
En as 10 bin ve 6 ay ehliyete el koyulmali
Şaşırmadım burası türkiye
Ttafik canavari işte