Norveç emniyetinden polis şefi Ole Saeverud, başbakana 20 bin kron (yaklaşık 19 bin TL) para cezası verildiğini duyurdu.
Şubat ayında 60'ıncı yaş günü için bir dağ evinde 13 aile üyesinin katıldığı bir parti veren Solberg, geçen ay "10 kişi" kuralını ihlal ettiği için özür dilemişti.
Bizim gibi ülkelere demokrasi fazla aslında. Kendi halinden memnun olanları biz niye savunacağız.
Norveç Polisi Covid-19 kurallarını ihlal eden Başbakanına 2350 Dolar ceza yazdı! Türkiye'de halinizden memnun musunuz?
Biz buna demokrasi diyoruz bizim yönetim biçimimiz ile yakından uzaktan alakası dahi yok ve benim beklentim amacım umudum hep bu yönde bir gün bizim ülkemizdede itibarı bir kenara bırakıp halkı için çalışan insanlar olacak ama bunu ben göremeyeceğime eminim
Benim kulıçdaroğlu da norveç tarzı bir siyasetçidir. Ama bizim ülkede sökmez bu tipler. Bağırcen, gürlücen, oraya buraya ayar vercen, götürcen araklıcan ki seçilesin yani. Kılıçdaroğlu merdivenlere ters binmedi mi hem? :(( Düz de binse ceza kesip tazminat alıyorlar nasıl olsa ters binivessin gari
Türkiye'de bu olay olsa ceza yazan polis hakkında feto soruşturması başlatılır, yafta atılır sonra bağlantı olmayınca sürgün yerdi. Önce adalet olacak, adalet olursa ahlak da gelişir. Adalet olmazsa herkes kendi adaletini tayin ederse, ahlak da olmuyor...
O da bişey mi? İsterse yüce türk adaleti ve polisi bizim Başkana da ceza yazar ve hatta karakola çekip ifadesini bile alır. Bizde gerçek demokrasi var. Sokaktaki vatandaşla, Cumhurbaşkanı adalet önünde eşittir. ... Demek isterdim. Ama bu durumdam çok, ama çok uzakta, demokrasinin "d" sinden ileri gidememiş bir ülkeyiz. Çünkü toplumsal kalitemiz son derece düşük.
Bu kadar demokrasi benim bünyeme ters. Ben doğma büyüme bu ülkede olduğum için bünyem ters tepki veriyor. Ya intihar edesim ya da ülkeyi terk edesim geliyor.
Göstermelik olduğunu düşünen trollere haksızsın diyemem. Hayatları boyunca böylesi dürüst ve liyakat sahibi bir devlet çalışanı ve adalet anlayışı görmemişler ki. Beyinleri reddediyor.
mükemmel yaa işte adalete bakar mısın tüylerim ürperdi demek ki adil olmak için belirli bi diine ait olmak gerekmiyormuş harikasın norveççç ve onun adaleti alkış emojisi
Bu olayı bazı arkadaşlar göstermelik diyorlar, onları anlıyorum ve açıyorum, uzun yıllar Avrupa'da yaşadığım için adalitin karşısın her vatandaş eşittir, bakan millit velileri bu konuda daha dikkat ediyorlar,( kafesteki bülbül gül dalindaki bülbüle hastaliklı dermiş.)
Bura da yasak var millet dışarı da hadi git avrupa da çiğne bakalım yasağı ne yapıyorlar. Güya yürüme mesafesi bütün caddeyi mahalleyi dolaşıyorlar bu ne rahatlık arkadaş anlamıyor ben 😂
@birumut39 Fetö tutuklamalarını aklamıyorum. Suçlu olan cezasını çekmeli. Ama fetöyle erdoğan 17-25 aralığa kadar kankaydı sonra araları bozuldu fetö erdoğana saldırınca bir anda terörist oldu baştaki adam da kandırılmışım diyip kurtuldu? Böyle adalet olur mu
Fetö Türkiye yi tanıtan okullar açan biri olarak tanıttı kendini böyle olunca sagcı solcu millyetcisi destek verdi. Ne zaman ki Türkiye İslam düşmanı ajan hain oldugu ortaya çıktı Erdoğan tokadı vurdu ona siz oncu oldunuz
@birumut39 yani kendisine dokununa kadar sorun yok ucu kendisine değince bir anda terörist yaptı erdoğan bu adamları. e zamanında bunlara kucak açan sen değil miydin bunları destekleyen sen değil miydin?
@birumut39 siz oncu oldunuz ne demek tam da bundan bahsediyordum ERDOĞAN ı eleştrdim diye terörist mi oldum? Sen kimsin ki bana terörist diyorsun bu vatanı senden çok seviyorum onu bil haddini bil.
@birumut39 o fetö zamanında suçsuz askerleri genelkurmay başkanını hapse atarken niye erdoğan ses çıkarmadı? ucu kendisine dokunana kadar sorun yoktu 17-25 aralıkta ucu kendisine de dokununca bir anda terörist oldu. adalet nerede? biraz beyinin kullan be.
Ne yaptın bu vatan için. Ben jandarma komando olarak kuzey ırak dahil yüzlerce operasyona katıldım gönüllü sızmacı oldum takdir belgelerim var üstüme sıkılan mermi leri hurdaya sat ev alırsın
@birumut39 suçsuz askerler ergenekon diye hapse atıldı tsk yok edildi fetöcü askerler bu masum askerlerin yerine yerleştirildi sonucunda da 15 temmuz oldu zaten. Erdoğan da buna göz yumdu izin verdi tsk nin dağıtılmasına yok edilmesine. bana hiç laga luga yapma.
Kaç oldu yazıyom. Fetö okullar açan Türkiye yi tanıtan vatan sever olarak tanıttı kendini. Tüm Türkiye yanında idi. Ne zaman Türkiye İslam düşmanı ajan hain oldugu ortaya çıktı. Erdoğan ve MHP terör ist ilan etti onu. Sol partiler ise savundu
TSK fetö CÜ ve hainler ile dolu idi. Ben bizzat TSK da idim. Alayı temizlendi hainlerin zoruna giden bu olsa gerek. Şimdi hedef kızıl elma diyen vatan sever çocuklar var
@birumut39 lan sen mal mısın olm ERGENEKON OPERASYONLARI İLE GENELKURMAY BAŞKANINI İLKER BAŞBUĞU BİR ÇOK VATANSEVER ASKERİ TUTUKLADI FETÖ 2010 YILINDA O ZAMAN 5 YAŞINDA OLDUĞUN İÇİN HATIRLAMIYORSUN HERHALDE ARAŞTIR İNTERNTTEN. ERDOĞAN İSE BU KUMPASA DESTEK OLDU.
@birumut39 benim allaha şükür zeka seviyem normal. ben senin için dedim kardeşim git bi baktır bence bi sorun var zekanda anlama güçlüğü falan var tedavi olursun iyileşirsin inşALLAH.