Kütahya otogarında yaşanan olay sosyal medyada yüz binlerce kez izlendi!
Otogarda aşı alanı bulunuyor. Otogarda muavinleri taklit eden sağlık personeli, aşıya davet etti. Soruşturma başlatıldı! Video;
Kütahya Otogarı'nda kurulan aşı standında görevli sağlık personelinin "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşıya davet ettiği video, sosyal medyada hızla yayıldı.https://t.co/SkSfVXmPSwpic.twitter.com/qsDO67Gduf— TRT HABER (@trthaber) July 5, 2021
Bence suclu degil.. Saglik gorevlisi.. Aile hekimliginde asi yapan saglik gorevlilerine ekstra 1.5 milyar verilecegini duymadik mi 3 gun once? Neden bu saglik gorevlisinin bu cagrisi suc olsun.. Dso olsu saglik bakanligi olsun asi cagrisi yapilmiyor mu? Niye suc olsun.. Koronavirus (2 sene once gunes katmani üzerine firlatilan 20.000 uzay aracının salgiladigi radyasyon ve bircokorman yanginu (Recine salgisi &Radyasyon) Otopsinin yasaklanması, Lizbon heyetine basvuran kisinin (Gerçek kovid olumu) 17.000 lerde gösterilirken sonra 160 diye düzeltilmesi.. Kurani kerimin ilk ayeti okuydu.. Bilim yapmak araştırmak sorgulamak ve dunyada iyiligi yaymak bizlerin asli görevidir.. Maske mesafe asi demeye devam etsinler 3 4 sene sonra bu virusun radyasyondan olsugu ortaya çıktığında da niye asi olduk deriz doktorlar niye onerdi deriz doktorlarda insan onlarda kendi literaturunde arastiema yapiyor DSO'ne baglu olarak madem cok iyi orgut simdiye kadR gida terorunde seker hastaliginda sigarada neredeydi? Varmiydi boyle mucadeleler
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düşünün işte bu aşı bu kadar şifalı olsa bu kadar değerli olsa pazarlamaya gereksinim duymazlardi açın gozlerinizi uyanın şu lanet uykunuzdan. Bu şeytanın bir oyunu şeytan bizimle bu dünya da yaşıyor boş boş durmuyor ant içmiş insan ırkına düşmanlık etmeye onları yoldan çıkarmaya. İnsan ırkına dusman bu aşılarla insanın fıtratını degistrmeye çalışıyor. Siz şeytani Selena dizisindeki gibi küçük hesaplar peşinde mi sanıyorsunuz öyleyse fevkalade bir yanılgı içindesiniz. Bı gün kafanıza öyle bir dank edecek ki o zaman bin pişman olacaksınız. Aşı karşıtları bile sizi dusunuyor sizin maruz kalacağınız yan etkileri sizin denek olmaniza onların gönlü razı değil ama siz bizim gibileri bilim karşıtı cahil olarak görmek istiyorsunuz. Bu dönemde kaç tane doktor gerçekleri söylediği için işinden edildi savcı gerçekleri dile getirip soruşturma başlattı görevden alındı. Udi hindi şifa deposu bazı doktorlar bile bu bitkiyle korona hastalarını iyileştirdi. Gerçek hekim kim bu dönemde belli oldu. Aşıyı öven varsa bilin ki şeytanın etkisi altındadır şeytan onu bilim diye kandırıyordur. Gerçek bilim zaten bizlerden gizleniyor. Küreselcilerin arkasında zaten şeytan var onlar şeytana tapiyor. Ama birçoğunuz için bu anlattıklarım uydurma komple teorisi bilmem ne. hiçbir şey gizli kalmaz en aptaliniz bile bir gün anlayacak kandırıldığını.
Özellikle üniformalı görev yapan devlet görevlilerinin hareket eylem ve söylemlerine daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor, çünkü bizim toplumumuzda örnek alma/örnek gösterme çok yaygın belki başka bi ülkede böyle bir algı yok ama bizde bu sebeple görevin saygınlığıyla temsiliyetiyle bağdaşmayan hareket olarak görülüyor DMK ve diğer kurum mevzuatlarınca da yasaklanan yaptırım uygulanan davranışlar olarak tanımlanmış Benim kendi görüşüme göre belki bu masumane bir hareket kimseye bir zararı yok fakat devlet işlerinde bi kereden bişe olmaz gibi bir yaklaşım sergilenemez çünkü taviz tavizi doğurur bugün bu yapılır yarın başka biri de saçma başka hareketler sergiler ve her yapan bir öncekini emsal gösterir bu tarz disiplinsiz hareketlere soruşturma açılabilir fakat ileri gidilen topluma kötü örnek olan bir durum yoksa ceza verilmeden soruşturma sonlandırılabilir muhtemelen bu da öyle olur ya da en fazla kınama cezası verilir
"Ülke ülke değil anasını satayım, açık hava tımarhanesi."
Otogarda aşı ayrı komik, personelin hareketleri (ki şikayetim yok, eğlenmek eğlendirmek istemiş adam) ayrı komik, başka işleri yokmuş gibi çalışkanlıkları tutup da şu masum olaya soruşturma açan insancıklar ayrı komik...
Ama inan espriler bu kadar kaliteli olduğu halde, zerre gerilmedi yüz kaslarım, gülmeyi bırak, gülümseyemedim bile...
Bir sağlık olayının böyle ele ayağa düşmesi gerçekten mantıklı değil. Tamam ben de destekliyorum aşı olunmalı ama randevuyla belirli tarihlerde ve steril ortamlar olan hastane ya da sağlık ocağı binalarında olunmalı zaruri durumlar olabilir eyvallah ama otogarın koridorunda göbeğinde de olmaz ya havalimanlarında şeffaf odalar var dışı cam en azından etrafı plastik bir şeyle kapatılsa bile yeter yani temizlik önemli.
Hani bu aşılar -70 derecede tutulmalıydı hep yalan dolan. Ucuz etin yahnisi yenmez. Sanki halk pazarında meyve satıyorlar. Tek burası değil sağlık ocaklarının önünden geçerken bile aşı sıramız vardır diye bağırıyorlar ama nafile içeriler sinek ağlıyor. Bu plandemiye uyanan çok insan var. Ne diyeyim bu kepazeliği görüpte daha hala duruma aymayıp 2. 3. Doz aşıyı da olmak isteyenlere geçmiş olsun.
Adam işini yapıyor aşıya davet ediyor duyuruyor bence ceza almamalı. eğlence amaçlı paylaşılmış hem ne var ki bunda aşı reklamı olur reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler. Adam kimseye bir kötülük yapmamış. her gün bir sürü sağlıkçı gidin aşı olun demiyor mu bu adam da onu kendi yöntemiyle yapmış Aşıya ilgi çekmek için
Niye soruşturma? Diğerleri de sessiz şekilde aynı şeyi yapıyor; yok çadır kurma, yok aşı olana kebap, yok aşı olana para.. Adam aşı sattığını böyle daha güzel ifade edebildi demek ki.. Diğer saçmalıklardan daha mantıklı " sizin zaaflarınızla oynamıyorum, size gerçeklerden bahsediyorum" diyor... Akılla oynuyorlar da neyse ki olanlar geç de olsa uyanıyor..
Isine gelince eksi bilmem kac derecede tutulmasi gerekiyor o asilar diyenler basimiza doktor kesilenler yedek hesaplari ilede ne var ya bunda adam eglenmis diyor bu ulkede insan sagligi uzerinden yorum yaparak manipulasyon yapma cabasinda amma cok cahil var ya.
Be beş para etmez adam orada bağıranlar akşam evine 2 ekmek götürebilmek için bağırıyor senin gibi dengesiz insanlar için değil ben mesleğimle ve meslektaşlarımla dalga geçirtmem sonra neden sağlık personeli şiddet görüyor bunun gibileri görür arkadaş
Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanlara aynı hızda dönüş olsa daha iyi olur. Bunun için ne soruşması açılıyor cidden anlamıyorum. Hep boş işlerle uğraşıyorlar hep.
Hiçbir boktan anlamadığımız o kadar belli ki, normal olan bu değil mi? Bir gün robotlar dünyayı ele geçirse herhalde bizim memurlar cok zorlanmaz adapte olmaya bu düzene. Ya arkadaş adam işini yapıyor arada da espri yapmış işte, eğleniyor insanlar. Normalde bunun eğlenceli bir biçimde yayilip bakanın vs de esprili bir şekilde tebrik etmesi lazımdı. Ama gelmiş soruşturma açmışlar. Yeminle ruh hastasiyiz ülke olarak.
Soruşturma saçma olmuş, adamı Otogara koymuşsun ne yapacaktı ki malını pazarlıyor işte ne güzel.. bu aşı olayının hastane ve sağlık ocakları dışında başka yerde yapılmasını doğru bulmuyorum, kendilerine soruşturma başlatsınlar.
Şimdi insanın bir niyeti olur bir de işinin gereği bazı kurallara uyması gerekir. Şimdi bu arkadaşın yaptığı belki yanlış bir niyet değil ama bakanlık yaptığı hareketi doğru bulamayabilir. Çünkü herşeyin bir kuralı var...
Yazık memuriyetini yakacaklar belkide herhangi bir suç işlememiş canı sıkılmış belkide adamın şaka yapmak istemiş normal bir işte çalışan olsa gülüp geçecekti herkes soruşturma falan çok gereksiz olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne var bunda? Kimsede hoşgörü ve espri anlayışı kalmamış
Eğlence amacıyla yapılmış bir şey neden bu kadar ciddiye alınmış ki? İnsanlara zorla aşı mı yapmış ne yapmış? Yoldan geçenleri zorla mı çevirmiş? Soruşturma sebebi neymiş?
Sadece sağlıkçı değil ki inan bütün sektörler böyle. Bazen diyorum acaba biz yapay zekanin test bölgesiyiz de acaba insanlsrimiz gerçekten inssn değil mi? Belki de insan olma yolunda test edilen robotlarla yaşıyoruz, yazılımları da şimdilik bu kadarına izin veriyor
Ota Pisliğe soruşturma açıp, gerçekten se suçlulara dokunulmuyor. Herşeyden bağımsız, bırakın insanlar biraz da mizah yapabilsinler. Herşeye ciddiyet, herşeye kural. Abartılıyor