56 yaşındaki anneme Salı günü hastaneden randevu aldım. Aşıyla ilgili bazı videolar izledim de kararsız kaldım. Komplo teorileri var aşıyla ilgili aynı zamanda. Şu işin aslı astarını bilen bir sağlıkçı var mıdır? Düşüncelerinizi merak ediyorum. 🙄
Ailesinden Alman aşısı biontech vurulup sorun yaşayan oldu mu?
Zorunlu değilse aşı olmaması taraftarıyım. Aşıdan çok ölen varmış hastane v. s gibi yerlerde çalışanlardan duyuyorum gizli tutuluyor diyorlar..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Randevuyu iptal mi edeyim? Biraz daha mı beklesek ne yapsak? Annemde kararsız bir yandan aşı vurulmayana da AVM, şehirlerarasi seyahat gibi yasaklar gelmesi gündemdeymiş. 😟
Bi müddet erteleyin ya da Hacamata inancınız var ise ve aşıdan kaçış yok ise Hacamat tavsiye ederim. Ama aşı olunca çok beklemeden olmak lazım o zaman aşının etkisini vücuttan atıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annem de babam da oldu. Babam kalp hastası onda yqn etki olmadı ama annemin 2. Günü bugün halsizlik ve kalp çarpıntısı var
Hayırlı olsun. Anne ya da baban da tansiyon var mı peki?
Annemde yüksek tansiyon var
Benim annemde de tansiyon var. Onun için sordum. Umarım bir problem olmaz. 😟
Çok büyük bir sorun olmado ama 2. Doz daha ağır diyorlar. Hayırlısı olsun şimdiden
Zorunlu değilse aşı olmaması taraftarıyım.
Aşıdan çok ölen varmış hastane v. s gibi yerlerde çalışanlardan duyuyorum gizli tutuluyor diyorlar..
Randevuyu iptal mi edeyim? Biraz daha mı beklesek ne yapsak? Annemde kararsız bir yandan aşı vurulmayana da AVM, şehirlerarasi seyahat gibi yasaklar gelmesi gündemdeymiş. 😟
Bi müddet erteleyin ya da Hacamata inancınız var ise ve aşıdan kaçış yok ise Hacamat tavsiye ederim. Ama aşı olunca çok beklemeden olmak lazım o zaman aşının etkisini vücuttan atıyor.
Birde 1. aşı da bir şey olmuyormuş ama 2. aşıdan sonra kötüleşme durumu oluyor diyorlar
İzle sen karar ver
https://www.youtube.com/embed/c38bX1xDOD0