Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üçüncü doz aşılama, delta mutasyonu ve müzik yasağına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca delta mutasyonuna ilişkin de "26 ilde 224 vaka delta varyantı olarak tespit edildi. 224 vakanın 134'ü İstanbul'da" dedi.Bakan Koca, saat 24.00'ten sonraki müzik yasağına ilişkin soruyu ise "Biz bütün kısıtlamaları kaldırmak istiyoruz. Bu yasak da kalkacak" diye cevapladı.(Hurriyet)
Bakan Koca: Saat 24.00'ten sonraki müzik yasağı kalkacak. Sizce bu yasak kaldırılmalı mı?
Kaldırılmalı tabi ki bu yasak deli saçması sayın Cumhurbaşkanı açıklama yaparken bile '' kimsenin kimseyi rahatsız etmeye niyeti yok'' demişti e hani gündem koronaydı, hani onun için bu yasak vardı demez mi insan? Bu karar tamamiyle ideolojikti umarım geri adım atarlar.
Lebaleb dolu kongreler yasaklarda yapıldı Niye çıkar uğruna birileri harcandı Birileri de kendi çıkarı için kendini harcattı
Şimdi değişen ne? Turizm, turist, para Turizm sektöründeki insanlar paralı insanlar, yasaklarda evlerine tıkılıp kalmayan insanlar. Bakkal Ahmet, kahveci Abdullah, cafeterya sahibi Salih, lokanta sahibi Cevdet değil. Milyonlarla oynayan kişiler. Hangi iktidar halkı önemsedi ki? Turistler mutlu olsun, eğlensin, otel sahipleri, disko sahiplerinin cepleri daha fazla dolsun. Gerisine ne olursa olsun. Bugünde, yarında öncesinde de iktidar olanlar/olacakların tek felsefesi budur. Sen ben önemsiziz, bu kadar açık ve net. Rusya da Delta varyantı çok fazla görülüyor, gelenler Rus, Arap ülkelerinde fazla, gelenler Arap. Çalışanların aşıları tam olsa da, taşıyıcı olacağına kimse dikkat etmiyor. Çünkü benim hayatımın onların gözünde değeri yok. Tek değerimiz önümüze sandık koyulduğunda. Sadece mühürü basana kadar. Söylenecek çok şey var da, adım ya Fetöcüye çıkacak ya da Pkk lıya
Kalksın desem benim gece hayatım yok niye diyorum ama ilerde olabilir o yüzden kalkmasın
Ama halkı gram düşünmüyorum yani bu kadar cahil vasıfsız bir ülke daha yok tüm hayatı gece disko clup tatil hayaliyle yaşayan bir ülke daha yok sorsan topluma fayda aıfır yan komşusu ölse üzülceği tek sorunu polis bizi de sorguladı 5 dakikam çalındı derler
Tecrübe göstermiştir ki, özgürlüğümüzü en çok korumamız gereken zaman tam da devlet politikalarının yararlı olduğunu düşündüğümüz vakitlerdir. Özgürlük için doğan insanoğlu, kötü niyetli yöneticilerin “özgürlük”e saldırılarını geri püskürtmek için doğal olarak tetiktedir. Özgürlüğe karşı esas büyük tehlike ise iyi niyetli olduğunu düşündüğümüz ama aslında özgürlüğümüze sinsice bir tecavüzü içeren hükümetlerin yaptıklarındadır.
zaten her mekanda farklı saat uygulaması olur her isteyen kafasına göre müzik çalmıyor aldıkları ruhsat ne ise o saate göre müzik çalabilir açık kalabilir zaten
erdoganin keyfi müdahalesi tabi ki kaldirilmali , ülke olarak tek bir herifin agzina bakar olduk , ben oyle istiyorum öyle olacak , seçim zamani gelsin bu millet seni koyacağı yeri bilir elbet.
"Bu kadar oyun yeter, başka yasak bulalım haydii.." Fahrettin Koca
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya zaten komşu falan rahatsiz ediyorsa polis araniyordu. Ne alaka soz konusu oldu ki yasak. Arabada da gecince sanki 10 sa bekliyo araba asagida yuruyir gidiyor iste.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Desene gece başımı yastığa koyduğumda biri yine başımı şişirecek.
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aha! İnsanların rahatsızlığını düşünmeyip bencilce kafasına göre eğlenenler kendini belli edip eksilemiş.
Özgürlük özgürlük diyorlar da bizim gece yarısından sonra rahat rahat uyuma özgürlüğümüze ne olacak? Sanki biz gece yarısı onların kulağından kulaklık çekiyoruz.