AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Aynen ben orda ki muhabirim Aşı olmayın çip takıyorlar (!)😐
Aşı karşıtı olanlar beklesin beni balkondan tüftüfle yapcam hepinize 😆
Seni o balkondan aşagı uçarak indiririz artık
Bi laf sokacaksın onu da beceremedin be bro
Milyonlarca doktor çıldırdı Bilgehan bey doğru söylüyor sakin Aşı olmayın
Aşı karşıtı olaraktan ben de buradayım.
Gösteri falan uğraşamam ama ben bb.
Bu ülkede hala virüs yok diyen insanlar var.
2 saat önce aşı oldum gelirken çiğ köfteciye uğradım kendisi de bilgili üniversite mezunu ama inanmıyorum tam biraz bekleyeceğim diyor insan ne diyeceğini şaşırıyor.
Asla asi olmayacam😎😎😎 hiç bir zaman ilk günden beri hiç maske takmadım ha bazı yerlerde numara yaptım takar gibi yaptım ama asla takmadım maske. Bu bir proje oyun. Maskeyide virüsüde aşıyı da sosyal mesafeyide siykim.
Gayet haklılar. Algı yapmaya çalışma. Herkes olmak zorunda değil. Yan etkileri bile bilinmiyorken kendimi boşu boşuna riske atmam. İyi yapmışlar lan, böyle doktor da olur. Soracağın soruyu...
O kişiler derhal meslekten atılsın
Ben denek değilim olmak isteyen olsun
Bende kesinlikle aşı olmayacağım.
Güncelleme ile süper cevap vermişsin.
Muhtemelen final sınavında kopya çekmiş olabilir
Aşı oldum umarım zararı yok yararı vardır
Bunları sabun yapacaksın.
Cahiller yine toplanmış miting yapıyor.
İnsanlar ikiye bölündü. Güven sarsıldı.
Olur, ağzına sağlık doktorun. Olmamaya devam
Olur neden olmasın? Ve üstelik gayette haklı.
ben aşı oldum hiç bir yan etkisi yok aşı olurken hissetmedim bile aşı fobim var oysaki
şaka olsa gerek
Yorumlar daha şaka
manyak bunlar cidden.. Bunları ve böyle düşünenleri asla toplum arasına sokmamak lazım. Aşı olmayanların tamamen izole edilmesi ve hasta olsalar bile tedavi masraflarının tamamını onlardan alınması gerekiyor diye düşünüyorum.
Yoo buna gerek yok zorlandıklarında oksijeni 5 dakikalığına vermesinler sonra ne oluyor baksınlar.
Ne bu kin? Sizi ilgilendirir mi? Siz ne hakla aşı olmayanları eve tikip masrafları odetiyorsunuz? Siz kimsiniz? Bölücülük ve ayrımcılık yapıyoruzsunuz. Siz o aşıyı vurulunca covid19 dan tamamen korunduğunuzu düşünüyorsanız büyük yanılıyorsunuz. Hem taşıyıcısınız hemde tekrar geçirme riskiniz var. Ayrıca virüs sürekli mutasyon geçirdi ilk çıkan virüsün aşısı sence etkili olur mu virüsü yenmeye. Aslında aşı vurulanlarin tüm hakları ellerinden alınması gerek. Sanırım bu aşının yan etkilerinden birisi hepiniz etrafa saldırıyordu biz canavar gibi.
@Asillaaaa bu kin değil bu bölücülük hiç değil. Benim hakkım neden gasp ediliyor peki? Neden ben başkalarının sorumsuzluğunu çekiyorum. Ben kendimden sorumlu olduğum kadar etrafımdaki insanlara karşı da sorumluyum. Bu durumun sağı solu karşıt görüşü dini ırkı dili yok. Başkalarının sorumsuzca hareket ettiği günlerde ben evimden çıkmadım. Kapı dışına adım atmadan önce maskemi takıp çıkıyorum. Aşı oldum ve hâlâ maskemi takıyorum. Ziyaretlere gitmedim. Eğlencelere katılmadım. Cenazelere katılmadım. Bir çok sevdiğim insan bu illet yüzünden öldü. Olacak olan elbet olur ama önlemi almak yine bizlere düşüyor. Eğer sorumsuzca hareket eden bir kesimi bana savunuyorsanız kusura bakmayın ama benim sağlığım herşeyden önemli. Her hasta için binlerce TL ödeniyor. Hatırlar mısınız bilmem ama 20 kuruşluk 1 maskeyi 5-10 TL ye satıyorlardı. Ben o zaman da aldım şu an da alıyorum. Umarım beni daha net anlamışsınızdır. Anlamak istemiyorsanız da siz bilirsiniz. Benim hayatım başkalarının sorumsuzluklari yüzünden yanacak ise onları evlerine hapsedilmesini tüm imkanlardan men edilmesini seyehat engeli konulmasını sağlık sisteminden parayla istifade ettirilmesini istemek de benim en doğal hakkım.
@Asillaaaa Toplum sağlığını riske atıyorsa sizlere saygı duymamızı beklemeyin. Hangi konuda bilgin var ne okudun, kimden bir araştırma aldında aşı karşıtlığı yapıyorsun. Aşılar ölüm oranlarını düşürdü ne istiyorsunuz insanlar mı ölsün. Tek temennim aşı zorunlu olur temel haklar kısıtlamaya gider o zaman ağlamayın size aşıda yapmasın devlet o zaman hakkıdır.
Aşağıya inanmıyorum güvenmiyorum adam haklı
Sistemlerde yapıldı görünmenin yollarını arıyorum
Bunların hepsi tutuklanmali
Aşı olmayı düşünmüyorum zaten
Doktorluğu seveyim onun 😃
Neden oyle, diyor bise ona kulak vermek lazım
Asla aşı olmam çünkü mantık dışı
Çocuklarına da yaptırma mantık dışı ise.
@Erguvaniist_ bilinçli olan ebeveynler zaten çocuğuna aşı yaptırmaz. Sorgulamayan cahiller yaptırır anca
Olmaz tabi
Allah akıl fikir versin
Ne gerek vardı buna
Doktorun cahili
Sıkıntı büyük
Bende olmicam
Adam dogrulari demis
Ben de karşıyım 😂
O aşıyı bana hiç bir güç yaptırtamaz NOKTA.
Var bı bildiği demekki
Yorumsuz
Bende olmayacağım.
Güzel kafa yapmış
Haklılar