+1 yıl'' Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır.''24/30
''Mümin kadınlara da söyle: “Gözlerini (harama bakmaktan) kıssınlar ve namuslarını korusunlar! (Kendiliğinden) görünen kısımları hariç olmak üzere, ziynetlerini (süslerini) açmasınlar! Başörtülerini, yakalarının üzerine vurup (salsın) lar! Kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya kendi oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kendi kadınları veya (meşru olarak) ellerinin altında bulunanlar veya şehvet sahibi olmayıp (evde) bulunan erkek (yaşlı hizmetçiler) veya kadınların avretlerinin henüz farkında olmayan çocuklardan başkasına ziynetlerini açmasınlar! Gizlemekte oldukları ziynetleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar! Ey müminler! Hep birden Allah’a yönelin ki kurtulasınız!”24/31
İki ayette de harama bakmaktan sakınma ve namusu koruma emirlerinin HEM ERKEK HEM DE KADIN için birebir aynı ifadelerle kullanılması bu emirlerin erkekler için de kadınlarla aynı ölçüde geçerli olduğunun delilidir.
Kadın için ayrıca detay verilmesi tamamen vücut yapısı ile ilgilidir. (ilgi çekebilirliği açısından)
Bu konuda yalnızca kadını sorumlu tutmak İslâm anlayışının (din kültürü) değil, gelenekselleştirilmiş İslâm anlayışının (kültür dini) görüşüdür.
Allah' ın emirlerini (inancı olan) kişi, kendi istekleri doğrultusunda değiştiremez.
Olmayan zaten müdahale edemez.
İnancınızdan değil, değiştirenlerden soğuyun.110 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkatil birini öldürdüğünde suçlu katildir
ama bir erkek kadına tecavüz ettiğinde suçlu kadındır
neden?
erkeğin ilkelliği, kendini kontrol edemeyişi neden kadının suçu oluyor?
neden erkeklere suç bulunmuyor erkekler düzeltilmeye çalışılmıyor da kadınlara baskı uygulanıp kıyafetlerine karışılıyor?
cinayet suçlarının azaltılması için de kesici delici aletler satılmasın o zaman aynı mantık
bu şey gibi
iki erkek öğrenci olsun
biri diğerine zorbalık yapıyor
sebebi de diğerinin çok utangaç içine kapanık pasif olması
şimdi bu kafaya göre suç zorbalığa uğrayan çocukta oluyor
bu çocuk kendini değiştirmeli, zorbalığa uğramakta haklı , neden bu kadar pasif mi dersiniz?
yoksa
zayıfın yanında mı olursunuz?
bir sığdıramadınız kadını o küçücük kafanıza
asla erkeğe suç bulmayıp mağdur kadınken bile kadına suç arıyorlar
bu nasıl bir kadın düşmanlığı aklım almıyor
bu ne demektir biliyor musunuz?
tecavüz edenler haklı diyenlerde o tecavüzcülerle aynı kafadadır
bir imkan bulsa kendisi de tecavüz edecek demektir bu.
ve bu insanlar ülke yönetiyor...60 Yorumla
+1 yılNe alaka şuna bak bunun gibi sapik zihniyetlier yüzünden çarşaf mı giyelim yani. Cidden bıktım bu kadarı da fazla ya!
60 Yorumla
O yüzden dünyada sadece rezaletleriniz konuşuluyor.
Sizin müslamanlığınız yerin dibine batsın.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Mide bulandırıcı bir açıklama!
Kişinin içinde fesatlık varsa karşı tarafın açık ya da kapalı olması önemli değil. Görsel en iyi örnek.
290 YorumlaGündem konusunda 901 cevap paylaştı. Al işte düşünceye bak. Küçük cocuklara , tesettürlülere de yapıyorlar.
120 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır bu bahane olamaz
küçük çocuklara hayvanlara tecavüz eden var
hayvan da mı açık giyiniyor30 YorumlaAçık giyinmek bu durumu yapmayı meşrulaştırmaz. Ama gel gelelim ki boş konuşmakta istemem veya karşıt cinse yaranmak amacı ile de öyle tatlı üç beş cümle kuramam kimse kusura bakmasın. İlk olarak kimse kimsenin giyimine karışamaz. Diğer noktada medeni giyinme ile açık giyinmeyi karıştıran çok oluyor. Hani hayvanlar daha medeni denemeyi hak eden durum. Medeni giyinmek farklıdır ve açık giyinmek farklıdır. Bir de bazıları çıkıp bati toplum şekli giyimi der ve orta doğu toplumu seklinde mi kalalim der. Sahada abartip Atatürk giyim kuşamı ile bile karıştıran olur, açık giyinmeyi. 😂 Neyse beni çok güldürüyorlar. Tabi diğer yönden dini açıdan giyinme tarzı olarak belirli giyinme usulleri var. Açık giyinmek derken normal demiyorum bazen abartanlar oluyor. Arkadaşlar o tipler ilgi çekmek için giyiniyor ve amacı belli. Erkekte aynısını yapsa aynıdır benim için. Kimsenin nefesinde peygamber nefsi ve sabrı yoktur. Yaratılış özelliği gereği insanda belirli özellikler vardır. Kimisi kötüye de kullanıyor işte. Benim açımdan kim ne isterse onu gitsin banane umrunda olmaz.
00 YorumlaEvet beş yaşındaki, üç yaşındaki çocuklara şort giydirirseniz tecavüzü haketmisler demektir
, açık giyinen kadin azdirir heryeri açıktır, kqpqli giyinen kadına yazıklar olsun , acaba neler saklıyor dedirtir yine tecavüzü haketmistir...
Ulan o. Çocukları!!! Dikilmeyi hakeden gott sizde var sizde sizin gibi zihniyetlerde!!!123 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen namussssyz kim acaba
- +1 yıl
Bak gizli var bir tane kesin odur
- +1 yıl
Namusssuz çok işte biz açıkça söylüyoruz onlar hakediyor bazı şeyleri 😉☺anca böyle gizlensinler ezikler
+1 yılŞimdi bu ölmediğini mi iddia ediyor?
Bu ölmüş ya, zihnen ölmüş 😂
Çürümüş, kokuşmuş zihniyetin ılımlı İslam projesinin en temel göstergesi bunlar çarpılmış, büyülenmiş farkında değiller.210 Yorumla
+1 yılBunun gibi söylemlere alışkınım dolayısıyla şaşırmadım. Açık giyinmek terimini yaratanlar bile hastalıklı bir zihniyete sahip. Neye açık giyinmiş oluyoruz şort giyinince? Bu zihniyet istediğimizi giymemize, istediğimiz gibi yaşamamıza engel olmaya çalışan, hayatımızı engellemeye çalışan sözde "dinci"lerdir. Gerçekte dini çarpıtarak dindar kesimin daha doğrusu "sözde din" ile kontrol edilebilecek kesimin iplerini ellerinde tutmaya çalışanların lafları bunlar. Hiç yabancı değiliz.
Bana tecavüz edilirse suçlusu ben oluyorum sanki, tecavüzcüye bir madalya takmadıkları kaldı "açık" giyinen kadınların psikolojilerini altüst ettikleri için. Ülkemizde de bu böyle. Kadına nefreti meşrulaştıran sapık zihniyeti kınıyorum.40 Yorumla
+1 yılBilmem kaçıncı tartışma oldu bu konuda. Hayır açık giyindi diye bir insana tecavüz etme hakkını elde edemezsin herkesin özgür seçimi istersen çıplak gez. Evet tecavüzlerin sebebi açık giyim olabilir bu kadar aç bir toplum içinde açık giyinirken yazık ki hayvansal nefsinin kölesi olmuş kişilerin iğrenç tecavüzüne uğrayabilirsin. Mantıken kişinin kendini koruması gerekli eğer açık giyinip tecavüze uğrayacağımı bilip sakıncalı yerlerde sergilerken kendimi yazıkki sonucuna katlanmak zorunda kalırımçünkü beni düşünen yoksa ben kendimi düşünmek zorundayım.
40 Yorumla
+1 yılKimse de suç erkeklerde demiyor kadın açık giyiniyor, kadın süsleniyor, kadın kıvırıyor, kadın laf atıyor, kadın şunu yapıyor kadın bunu yapıyor eeeeee bütün suç kadinlardaysa ne anladım ben bu işten. Neden kadın istediğini giyemiyor , istediği zaman dışarı çıkamıyor , istediğini söylemeyiyor. Erkeklerde hiç mi suç yok açık giyinen, kıvıran, süslenen her kadın tecavüze uğramak mi zorunda
80 Yorumla
+1 yılMuhafazakâr denmemeli bildiğin içinde olan sapıklığı dışa yansıtıyor, kadının kıyafet tercihi hiç bir şekilde tecavüz veya tacizi meşrulaştıramaz. Bu tip beyni şeyinde gezenler yüzünden erkeklerin geneli zan altında kalıyor. Sapıklıklarına kılıf olarak muhafazakârlık diyorlar adına yersen.
60 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kısmen haklı.
Tecavüzü elbette meşru kılmaz, lakin sosyal ortama ve dekoltenin tonu tecavüz veya tacizde provokatif bir rol oynar.
Kadınlarin bir kısmı feminist duygu ve yetersiz zeka karışımında özgürlük adı altında kendilerini hedef yaptiklarini farkina bile varamiyorlar.
Tabii ki ideal olan tam özgürlüktür, ama toplumun cinsel sorunlari çözülmeden bu durum mümkün değil.
Ayrica davranis ve giyim baskıları sadece kadinlara özgü bir durum değil. Erkekler de bu baskiyi farkli sekillerde yaşarlar. Yanlış zamanda, yanlış yerde, yanlış davranis ve giyim tarzı içinde olmak erkegi de kolayca hedef haline getirir. Ama nedense bu hiç konu bile olmaz.21 YorumlaBu denilenler bana hic yabanci gelmiyor acik giyindigi alkol kullandigi icin o saatte disarda ne isi varmis ya da acik giyinmeseydi , tecavüz edilmezdi diyenler var bu ülkede de kimse bunlari yapan sapiklara suç bulmuyor , tiksiniyorum boyle dusunenlerden 🤨
50 YorumlaTecavuz eden kişinin cinsel organini alsınlar bakalım ceza olarak o zaman hala tecavuz eden olur mu merak ediyorum
73 Yorumla- +1 yıl
bademcik alırlar gibi alsınlar :)
:)
+1 yılBen bu bahaneyi anlayamıyorum bir türlü. Neymiş açık giyinmiş ondan başına bu gelmişmişmiş. Bakın bu istismar olayı sadece bu açık kadınların başına geliyor olsa anlayacağım. Fakat bugün bir başörtülü kadın, bir erkek bebek, bir köpek, bir kedi de aynı istismardan muzdarip. Valla ben artık anlayamıyorum bu düşünce yapılarını ya
31 Yorumla- +1 yıl
Niye eksiliyonuz aw çükünüzü keserim sizin
+1 yılHalt etmiş öyle düşünenler.
Bunların sebebi açık, net. ama, görmek işlerine gelmez
Ekonomik, kültürel seviyeleri düşük;asosyal seviyeleri yüksek aşırı dinci toplum olmanın sonucu bu..
İyi valla...
Hem kültürden yoksun bırak
Hem aç bırak
Hem kendi kendine yaşamak (asosyal) mecburiyetinde bırak
Hem dini kullan
hemde seks yapmadan yaşa de
Oldu canım30 Yorumla
+1 yılÇocuklar da taciz ediliyor onların suçu da giydikleri mi? Ne saçma şeyler ve çürümüş bir zihniyet. Hiçkimse şiddeti ve tecavüzü hak etmez. Bunu meşru kılmak için bahane uyduranlarda en az o pislikler kadar suçludur.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPakistan dediğin yerde bir kadın onunla beraber olmak isteyen bir erkeği reddederse yüzüne kezzap yiyor ve hukuken erkek haklı oluyor. Böyle rezil, ahlaksız, iğrenç bir ülkeden de böyle açıklamalar beklenir zaten diliyorum günün birinde dünyanın her yerinde tüm kadınlar mutlu ve özgür olurlar.
60 YorumlaSuçlu suçu yapandir. Mağdura odaklanmak yerine tecavüzü yapana odaklanilmalı. Ama bu müslüman ülkelerde zor malesef. Erkek egemen dünyada çok daha zor.
Uçkuruma sahip olamadım demiyorsunuz da kadın açık giyindi , kadın topuklu giyindi. Ne giyinelim. Erkek gibi pantolon, gömlek , tişört giyiyoruz artık çoğumuz. Ona da tecavüz ediyorlar. Demek ki neymiş keramet elbisede değil, şeyini tutamayanda.20 Yorumla
u +1 yılPakistan başbakanı dünyaca ünlü biri mi? Ya da ülkesi dünya markası mı?
Onun açıklamasını ciddiye alacak kadar cahil değilim çok şükür. Bazı ruhu bozuk, aklı bozuk insanların ırza göz dikmelerini kadının kıyafetine bağlamasınlar. Adam gibi ceza versinler önce bu bozuk insanlara. Kadını erkeği yok bunun, iftira atan kadınlar içinde bir şeyler yapılmalı.20 Yorumla
+1 yılMeşrulaştırmaz. Sözkonusu tecavüz ise, tecavüzcünün bahanesi olamaz. Şimdi Türkiye de eğitim seviyesi sifir. Eğitim seviyesinin düşük olduğu ülkelerin hepsine bakın, tecavuz en üst seviyededir suçluluk oranlarında. Neden? Çünkü adam cahil beceriksiz, kızı tavlayıp alabilecegi şeyi, zorla almaya kalkıyor. Bu da tecavüz suçunu işlemesine sebep oluyor. Sonra kalkıp, yok şort giymiş, yok yarı çıplak geziyor diyip kadın tarafını suçlamak, hiçbir zaman mantıklı bir gerekçe olmayacaktır.
20 Yorumla
+1 yılO kadar yüzsüz ki bu sahtekar dinciler. Küçücük çocuklara tecavüz edenleri '' bir kereden bir şey olmaz '' diyerek savunacak kadar ahlak ve vicdan yoksunular. Eğer açık giyinmek sebepse neden avrupa da üstsüz güneşlenenlere ya da tek başına dolaşan bayanlara tecavüz ya da başka bir ahlaksızlık yapılmıyor.
20 Yorumlaelbise bahane ve mazeretlerin oyuncağı olmuş. ben sapıklığın zihniyette bittiğini düşünüyorum. tahrik olan sapkın biri her şeyden tahrik olur. sadece elbiseden oluyorsa onun problemidir. elbiseyi suçlu gösterip, zihniyetleri aklamakta farklı bir özürlülüktür.
10 YorumlaYakinda siyasal islamcilarin bulundugu tum ulkelerde halk devrimleri olacak ve bunlar layik olduklari kanalizasyona supurulecekler. Ve uzerlerine sifon cekilecek. Kadin dusmani cocuk dusmani hayvan dusmani doga dusmani mutlu insanlarin ve nesenin dusmani igrenc yaratiklar
10 Yorumlaeşşege tecavüz oluyor ne alaka açık giyimle ayrıca tek açıklar değil kapalılar da tecavüze uğruyor.
onu yapacak kadar lanet ve karaktersiz adam ne diyicek bunlar kapalı tecavüz etmeyimmi diyicek70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn son biriyke haklı haksız konusunda küçük bir sohpetiniz oldu 14 yaşındaki biriyle
Arkadaş "hiç kimse ya tam haklı ya da tam haksız değildir" dedi.
Aklıma ilk filozofların bir çok konuda diğer düşünürlerle ortak bir noktada buluşmaları geldi.
Ben de bu konu hakkında biraz düşününce ve yorumları okuyunca bazı kişilerin açık giyinmenin tecavüzleri tetiklediği, diğer kişilerin ise kişinin zihniyetine bağlı olduğunu yazmış.
Bana göre her ikisi de doğru.
Zihniyetsiz ve kanı bozuk biri çocuk yaşlı dinlemez her açık ya da kapalı kadınlara meyil eder.
Açık giyinmenin tecavüzleri meşrulaştırdığını söyleyemeyiz ama yine de açık giyinen birinin zihniyeti bozuk kişilerin önce zihnine girer, zihin onun kendi içinde kurgulayıp harekete geçmesini tetkikler.00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılseriat ile yonetilmeyen tum ulkelerde hergun milyonlarca tecavuz olur oleyse :)
zihniyeti bozuk onun bunun evlatlari herseyi gizli yasak tutup el altindan kendileri butun sapiklik sapkinliklarini yapsinlar istiyorlar50 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum kaltaga. Norveç'de tüm gün açık gez dolaş kimse sana bir şey yapmaz. Bunun tek sebebi eğitim eksikliği. Türkiye'nin eğitim eksikliği çok düşük olduğu için sürekli böyle olayların yaşanması normal ama Norveç eğitim konusunda çok iyi bir ülke olduğu için 5 kişiden 5'i de sokakta açık dolaşsın kimse bir şey yapmaz.
30 Yorumla
+1 yılDüşünsenize bir cumhurbaşkanı gidip tecavüzün sebebinin açık giyim olduğunu söylüyor ve hâlâ görevine devam ediyor...
Malesef bu dünya da ne açıklar rahat ediyor ne kapalılar...
Birde bu pislikler islam'ın adını pisletir gençler ateist, agnostik, deist oluyorsa en büyük sebep bu pislikler. Huzur bulmak istiyorsak öncelikle dünya'dan bu pislikleri temizlemeliyiz...30 YorumlaŞu salak saçma zihniyeti olan insanlar dünyanın sonunu getirecek. Giyimin tecavüzle uzaktan yakından alakası bile yok.
81 YorumlaMümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır. NUR/30
60 Yorumla
+1 yılAçık giyinmek bunu arttırıyorsa çarşaflı kadınlara da bu şekilde bakıldığını kaç kere gördüm. Zihniyetlerinin kötülüğünü kadınlarının giyimiyle kapatmaya çalışıyorlar hepsi bu !
60 Yorumla
+1 yılYobaz ve cinsiyetçi bir ahmak olduğunu kabul etseymiş keşke bunun yerine. Bu ifadelerin başka bir anlamı yok. Köpeğe dahi tecavüz ediliyor bu ülkede. Köpek de mi açık giyindi, teşhir etti? Buna kılıf uydurmak çağ dışı ve edepsizce.
40 Yorumla
+1 yılHaklı ve şimdi kapalı kişileri, çocukları, hayvanları da örnek verirler (örnek verenler cahil kişiler zaten. Bu saydıklarıma tecavüz edenlerin zihniyeti bozuk) Açık giyinenleri de görüyoruz sosyal medyada bile gtlerini sallıyorlar al sana çağdaş medeniyet :d
313 Yorumla- +1 yıl
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 😏
- +1 yıl
Yazık kafana , utanıyorum senin gibi kadınları görünce.
- +1 yıl
Eksi atanlar şunlar mesela -ilgi için bir yerlerini açan ama bakan oldumu içten içe hoşlarına gidip karşı tarafı "sapık" durumuna düşürenler, sosyal medyada bir yerlerini sallayanlar vs. eminim bunlardır yazık :d atın eksileri hoşuma gidiyo
- +1 yıl
Bende sizin gibileri görünce utanıyorum yazık kafana
- +1 yıl
İnan seninle muhattap olmaya bile değmez umarım bu iğrenç zihniyetinden bir an önce kurtulursun..
- +1 yıl
Muhattap olmayın zaten kardeşim yoruyorsunuz anca yallah avrupaya hadee Ağwöcneşvkeşceşşx
- +1 yıl
Troll değil? Olanları söylüyorum ve amquardlar da eksilemiş ajaicmeşckwşdşeşd atın atın eksileri
- +1 yıl
Tecavuzu haketmeselerde baslarina iyi bir sey gelmesini haketmiyorlar Allah onlari bildigi gibi yapsin sen bu arada kralsin
- +1 yıl
@drunkandvintages sevglngot bas sallayan lara bakınca anlarsın ozmn
- +1 yıl
@drunkandvintages olursa gorursun ben bıktım artk Got bas sallayan orası burası acık kız gormekten
- +1 yıl
@drunkandvintages ya acık giyinen in dusunce si temiz olrmu ovıdeolarda cınsellk ten bahsediyorlar sozlerıylede
Yalnız bu sadece siyasal İslamla ilgili bir şey değil, Güney Asya kültürüyle de ilgili. Hindistan'da Hindu olan Başbakan Pranab Mukherjee, tecavüzleri protesto eden kadınlara "Açık giyinip de süslenip gelmişler." demişti. Ataerkillik Hinduizm kültüründe de var. Bu daha çok Doğu ve Batı kültürü arasındaki farklılıklar. Pakistan Gazneli Mahmud döneminde Müslüman olmasaydı o zaman da bu kültür hakim olacaktı.
10 Yorumla1. hem kadınların giyim tarzı
2 hemde bazı erkeklerin beyinsizligi 😐😐😐
Abicim o çıplak gezince hata mı yapiyo cevireceksin kafanı bakmicaksin hiçbir şekilde
Bazı kizlar erkekler baksın diye bazıları da kendine yakistirdigi için giyer
Eğer sen bakarsan o dikkat çekmek isteyen daha bı açılacak sen eğ su boş kafanı önüne ne o daha da açılacak ne de senin oran buran oynayacak
Bazılarında kendisine yakistirir giyer sizene10 Yorumla
+1 yılBu karanlık sapık zihniyetin dünyadan silinmesi için daha ne kadar kadın esaretli bir ruhu yaşamaya mecbur bırakılacak kim bilir.. Yazık böyle algıların kadın kurbanlarına..
41 Yorumla- +1 yıl
Dislike atan erkeklerde onlardan
+1 yılBirde Ruhi Çenet'in bir videosunda görmüştüm Pakistan ve Hindistan milletinin çok büyük bir çoğunluğu Türkler ile evlenmek istiyormuş. Eğer Pakistan ve Hindistan erkekleri bu yorumumu görüyorsanız bizim modern ve kaliteli Türk kızlarının, kadınlarının sizin gibilerle işi olmaz.
00 YorumlaYa nedeni o değildir bence tabi az Bi etkisi olurda direk neden olarak söylenemez kadınlar giyimde özgürdür fakat beni rahatsız edebilecek sekildede giyinmelerine karşıyım ben mesela sadece meme ucunu Bi iple kapatanlara karşıyım one öyle de ne desek boş dünyada her çeşit insan vardır bu böyle de devam edecek
00 YorumlaBen bazı şeyleri söyleyeceğim de dilim varmıyor terbiyem elvermiyor normal giyindigim de bile neler oluyor kadını yatakta bir obje görüyorlar. Öyle görene ne anlatsan boş
30 Yorumla
+1 yılMeşrulaştırmıyor meşrulaştırıyolar.
Muhafazakar bi insandan ne beklersin ki. Kitap okumadan, okul bitirmeden başbakan olmuş sonra böyle boş boş düşünce sunup halkın beynini yıkıyorlar. Halk da ayaklanmayınca bundan güç alıp daha da ileri gitmeye başlıyolar.30 Yorumla
+1 yılbaşım döndü ne bu nasıl kafadır ya çarşaflı kadınlarda tecavüze ugruruyan var
çok saçmalamış tanrı akıl ver
şunlara pakistan ne beklenir ya acil yok olmaları lazım bu zihiniyetin30 YorumlaNe giyim ne de coğrafya ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, Avrupa'da en yüksek tecavüz oranı Danimarka'da idi sanırım. Bilinçaltına sürekli pompalanan cinsel içerikli resim, video vs gibi şeyler sebep sayılabilir illa bir sebep belirtmek gerekirse.
11 YorumlaBen kardeş ülke muhabbetini tarihimizden dolayı sanıyordum...
Meğer sapıklığımızdanmış...60 YorumlaEğitim ve medeniyet o güruhun işine gelmez çünkü hem oy getirmez hemde bilinçli uluslar kendilerini böyle tiplere sömürtmez bunlarda bir yüzükle gelip semiremez
Sistem hep aynıdır halk geri giderken idarecileri uçar gider10 YorumlaBunların zihniyeti tecavüzcü çünkü. Kıyafetin bir nedeni yok.
60 Yorumla
+1 yılZihniyet meselesi bence
Yaşlı bir kadına altı kişi tecavuz ediyorsa demekki giyimiyle alakası yok42 Yorumla- +1 yıl
Bunu kavrayamayanlar var hala işte
- +1 yıl
Cahiller iste
Çarşaf giyen kadına bile gözü kayan erkekse tecavüz de erkeğin suçudur. Ve bunu açıklayan Başbakan da bir erkek.
40 Yorumla
+1 yılSaçma daha neler napalım kazak mı giyelim mal mal konuşuyor şeytan diyor sadece meme ucunu kapatan şeyler tak sallaya sallaya dolaş🙄
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa şimdi desem ki adam haklı hemen her kadın tepki gösterecek, kadınlara yaltanmak içinde erkekler bile tepki gösterir eminim ki. Müslüman ülkede yaşıyoruz. Hepimiz müslümanız dinimiz kapanın dedikçe biz açılmaya devam ediyoruz. Atalar ne demiş dişi kuyruk sallarsa erkek rahat durmaz demiş. Kim peçeli kadınlara bakıp tahrik oluyor. Nerde mini etekli göğüs dekoltesi açık kadın varsa ona bakıp tahrik oluyor.
21 Yorumla
+1 yılSapık hep sapık ama gerçekten de bazı kızlar aşırı tahrik edici giyiniyor sonra erkek bakınca erkek suçlu oluyor bence açık giyinmek çıplaklık özgürlük değil
72 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim o sapık kişilerin açık ya da kapalı hatta cinsiyet ayrımı bile yapmadığı görülüyor artık. Özgürlük konusuna gelecek olursak belirli kurallar ve yasalar çerçevesinde inançlara göre yaşamaktır mesela, artık çoğu yerde kadınlar özgürelştiğini sanıyor ama obje olarak gösterilmeye çalışılıyor mesela en alakasız reklamda dikkatler çekilsin diye dikkat çekici bir giyinime sahip kızları koyuyorlar şimdi o lastik markasının reklamı ile o kadının ne alakası var, hepsi çıkar sağlamak için kadınlar üzerinden.
- +1 yıl
Aslına bakarsanız herkes tesettürlü olsa tecavüzler daha çok azalır bu bir gerçek ki abazalara engel ve korku oluşmuş olabilir.
Adam haklı tabi ki de adam sadece bunu savunmuyor erkeklerin de sevhete bakmamasını da öğütler
İslam erkeklere ve kadınlara göz kapaklarınızı indirin ve iffetinizi de koruyun diyor.
İslami anlayış çok yerinde bir anlayış00 Yorumla
+1 yılMeşrulaştırmıyor teşvik ediyor. Mesela oyuncak silahla oynayan bir çocuk için o silah bir tehlike teşkil etmiyor ama ileriki yaşlarında şiddete meyilli öfkeli bir kişilik kazanmasına yol açar. Ama kime sorarsan sor oyuncak silah tehlike taşımaz. Açık giyinmek te öyledir. Kime sorarsan sor açık giyinmekte problem yok der...
00 Yorumla
+1 yılBi de böyle başbakanı olan bir ülkeye kardeş ülke diyorlar
51 YorumlaCocuk tecavuzculeri nelerden tahrik oluyor peki. Topunun Allah belasini versin. Bu kafada devam edildigi icin gelismis bir tane musluman ulke yok.
30 YorumlaBu şekildeki muhazafakar sapıkça zihniyetiniz batsın sizin ne diyim düşün artık kadınların yakasından.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvrupalılar neden kadınlara tecavüz etmiyor peki? Onların kadınları çok daha açık giyiniyor. Almanya’da, İngiltere’de mini etekli kızlar gece yarısı partiden partiye koşuyor başlarına da hiçbir şey gelmiyor.
30 YorumlaÇok değil, 5-6 sene sonraki halimiz. Pakistan, Himdistan Dünyanın apış arası gibi geliyor bana, biz de emin adımlarla bu leşliğe doğru gidiyoruz.
30 YorumlaHiç bir sebep tecavüzü meşrulaştıramaz. Tecavüz cezası net : idam olmalı. Ne tuhafdır ne kadın dernekleri neden kadınlardan tecavüze idam yasası gelsin diye tek bir yürüyüş ya da eylem duymadım!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal aleme gelince erkekler aslan kesilip kadınların hakkını savunur ama reele gelince malum kadın cinayetleri manşet olur kadınlara gelince kadın hakları derler sevgilisi kocası o tip açık giyinen bakınca bu savundukları kadın hakları falan nedense yok sayılıp bu kadınla yollu oluyor yani size göre muhafazakar kesim diyorsunuz ama alakası yok daha kötüsünü yapıyorsunuz çünkü kadın cinayetleri muhafazakar kesimde değil bu tip giyimi savunan kişiler ve eşlerinden oluyor
10 Yorumla
+1 yıltecavuzu savunacak kadqr dusmedim hic bir sekilde tecavuz savunulamaz.
herkes kendinden sorumludur sahsen benim onume ciplak bir kadin gecse dahi bakmayabilirim iradrm var ama bazi insanlarin iradesi zayif anlik sseytan akilarina giriyor ve donusu olmuyor acik giyinmek bana gore dusuncem erkegi hafiften taciz etmekttir cunku bazi insanlarin irqdesi zayifit10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar