AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
erken seçim olursa z kuşağının bir kısmı oy kullanamaz ondan en iyisi 2023
Secim olsunda ne zaman olursa olsun
Oy kullanmıyorum arkadaş partici değilim.
1 sey farkketmez kim geçse başa sonuç aynı..
Valla Ülkemi Bölmek İsteyen Mahlukatlar Gelmesin Yani Terörist Gelmesin Ülkenin Başına Başka Bişey İstemem
akp gitsinnnn
Evet, olabilir. İstiyorum.
erken seçim olmalı
Ay istiyorum tabi
Muhalefet aptalca davrandığı zaman yine Erdoğan kazanacak açık ve net. Muhalefet kendi kendini yiyor.
@conqueroryavuz ne yapması lazım muhalefet in?
Mesela muhalefet partilerine oy atan bir sürü insan tanıdım. Ama terör partisi ile yan yana olduğu için çok iktidar partisine oy atan çevremde bir sürü insan var. Bunu İYİ Parti'nin yetkilileri de söylüyor ve çok rahatsızlar. En sıradan örnek bile yetebilir sanırım.
Terör partisi ile yan yana mı? Ne yapalım bizde mi iktidara oynayalım
@Umudunuz10 Usta sen manyak mısın ya? Dediklerimi neden terse çekiyon?
Tamam muhalefet terör partisi ile birlikte onu eledim onun için sordum sana ne yapalım?
Kardeşim ben ciddi söylüyorum eğer bu muhalefet sadece vaat verip terörle el ele olursa, ülkenin çıkarına olan her şeye muhalefet edip icraatte özürlü gibi olursa, istemeyerek de olsa Erdoğan'a vereceğim Cumhurbaşkanlığı seçiminde. Yerel de de terör partisi hariç kim daha kaliteli ve karakterli ise aralıksız ona veririm. Yapacağım bir şey yok. Ecevit'in CHP'si oldu da vermedik mi? Usta bu arada yorumlarımı beğen. Bu platformda yeniyim. Soru sormam için rütbe atlamam lazım. Teşekkür ederim
Eyvallah beğeniyorum👍🙏🏻
Asker misin Abi sen?
Yok abi değilim
Kaç yaşındasın?
Muhalefet ve iktidar aynı yolun yolcusu aynı yerden geldiler, atandılar. Kıyafetleri farklı zihniyetleri amaçları aynı.
Nasıl mesela?
@conqueroryavuz Muhalefet hükümetin şakşakçısı. İktidarda kalması için elinden geleni yapıyor. Tek amaçları var bop. Buna hizmet ediyorlar.
Muhalefetin liderlerini iyi oku. Yanlış düşünüyorsun.
@conqueroryavuz Emir kipi ile konuşma! Ben yeteri kadar hepsini araştırdım. Daha detayli bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. 3-5 yıllık değil 20-30-50 yıllık bir tarihi araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
Hahahhahahaha 512 den fazla kitap okumuş birine araştır diyorsun. Beynin tersinden çalışıyor sanırım. Muhalefet liderlerini iyi oku dedim. Ve yanlış düşünüyorsun dedim. Bunları yanlış anladıysan yapacak bir şey yok sana. Proto Türklerinden Asurlulara, Romalılardan Perslere kadar okudum ve okumaya devam ediyorum.
@conqueroryavuz Tabi canım. Okumadığımı kim söyledi? Şahıs arastirmani tavsiye ederim. Üstün körü olarak Kılıçdaroğlu neden hdp bin kapanmamasini istiyor? vekilleri terörist cenazesinde, Kılıçdaroğlu neden geçen gün sp ye ortak cumhurbaşkanı adayımız Gül olsun dedi? Neden gül? Gülün önemi ne? Babacan ve davutoglu feto ile kol kola olunan dönemde hangi partide hangi gorevdeydi? babacanin ekonomide yaptıkları neler? Aksenerin ip i ilk kurduğu çizgisi ve şu an ki çizgisi ne? chp de islamoglunun işi ne? İslamoğlu kimdir? Perinçek kimlerle el ele kol kola? Bahcelinin geçmişi nedir nasıldır? Erdoğan'ın gülün perincekin mason ve yahudi ödülleri nelerdir baykal neden ve nasıl gitti? Yazıcıoğlu neden öldürüldü? Öldürülmesinde kimin parmağı var? Ben bunları kast ediyorum. Kişiler arasındaki bağlantıyı kuramiyorsaniz konuşmayı uzatmanın anlamı yok...
Hahahahhahaha o kadar saçma ki. Bana siyaset öğretene bak. Valla dostum yarıldım. Ahhahahahahahah hadi işin gücün rast gelsin. Erdoğan'ın da biliyorum 2004 de kimden ödül aldığını, Perinçeğin kimlerle el ele kol kola olduğunu da biliyorum. Ama bunları bilmemişim gibi sormana güldüm.
@conqueroryavuz Ee muhalefet konusunda yanlış bildiğim ne o zaman?
Bıktık ya seçimden
Boşa zaman kaybı
Oyum yine Ak Partiye keşke daha ilisi olsada ona oyumu versem diyorum ama yok! Geçen seçim arefesinde Selahattin Demirtaşa özgürlük vaat eden bir genel başkanın partisine oy değil zırnık vermem pkk destekli millet ittifakı ne de olsa şaşırmamak gerek
Sen Soyulmaya mahkum o saraylarda yaşamaya devam 👏
Okuduğunu anlamanı ve beynini kullanmanı ümit ediyorum
Abi siz ne içiyorsunuz ya saat geç oldu ondan mı? Ben diyorum seçim olsun mu olmasın mı senin çektiğin yere bak senin zihniyetin olduğu sürece bu ülke rahat görmeyecek sen rahat ol ama baya rahat ol 🤙
Alternatif gösterebiliyor musun
Senin alternatifin tayyip akp şu anda sana göre bu ülkeyi ondan başka iyi yönetemez zaten kaç tane parti var ki sen zaten 3 tanesini kafadan siliyorsun
tayyip diye hitap ettiğin adam askerlik armadaşın değil haddini bil profil fotoğrafın ile görüşünü ss alıp gerekli mecrilere iletirim terör sempatizanlığı yapma
Terör sempatizanlığı mı? Ben diyorum seçim olsun mu sen nerelere çekiyorsun 🤔
İlah olarak felan mı görüyosunuz bu adamı şaka mısın sen ya
Ulan ibine sen kimi ne ile korkutuyorsun. Senin dalağını sökerim. Sizden iyi provakatör mü var.
Vatan Haini Fetöcü
@findlove salla abicim değmiyor gece gece herkes kimin ne olduğunu biliyor allah beyin vermiş düşünmek ona kalmış
Anlamak istediğiniz gibi algılamayın sözlerimde neyi kastettiğimi anlayacak kadar kapasitenizin var olduğunu umuyorum
@findlove gel sök bakalım
Arkadaş egm ye şikayet edildi zaten. Özel den tehdit mesajları ile
Etmezsen namertsin
Ulan ibine sen kimi ne ile korkutuyorsun. Senin dalağını sökerim. Sizden iyi provakatör mü var.
Vatan Haini Fetöcü
Bunu da ben yazdım di mi 😅😅
Ya görüş sahibi sen ne boş ne aşırı gereksiz bir varlıksın git uyu ya sinirimi bozdun vallaha
Mahkeme de görüşürüz aslanım, bir daha kimseye öyle özelden tehdit mesajı yardırma. Sizin gibiler ile uğraşmasını iyi bilirim.
Ddğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar tabi
Görüşmezsen en adi kardeşimsin tamam mı daha başka da birşey demiyorum korkmuyorum ulan korkutacak biri yok karşında senin 😊
Kardeşim değil o ama neyse anlarsın herhalde
İstemiyorum zaten kazanacak belli kaybedecek belli,
Ayrıca ülke ekonomisi sıkıntı içinde bide seçim için mi masraf edilsin.
Yapılanları unutmadan millet bir oy kullansın
Onun için hergün sabah akşam seçim olması lazım. Milletin midesi geniş hemen hazmediyorlar.
erken seçim istiyorum
bana ver :)
İstemiyorum
Niye
Bilmiyorum
Bu pandemide erken seçim falan kaldıramaz bu ülke.
Yaklaşıyor gibi erken seçimin ayak sesleri.
Olsun mu olmasın mı 🎵🎵🎵
Hayırlısı neyse o olsun 🌼
dolar ülkeyle dalga geçiyo seçim gelsin artık
Evet istiyorum
Evet.
Olmalı
Olsun
İsterim
Olsun
Hayır
Farketmez
Erken seçim olsa yine oyum Ak parti ye
Adamın dibisin
İstiyorum
Erken seçim ülkeye külfet demek ne gerek var
İsteseniz ne olucak? Akp düşecek mi? 😁😁😁
Asla
Gökdelen tepesinden yerin derinliklerine çakılacak. Düşmek ne ki
O Türkiye düşmanlarının hayali. Görücez
@birumut39 Tabi canım kimmiş Türkiye düşmanları? Anayasayı değiştireceğiz diyen, Ege adaların hepsini yunana veren Hatay'ı suriyeye veren, ışıdi kurup büyütüp ülke içine alan mı ülkenin bütün yönetim kadrolarını cemaatlere tarikatlara verenler bop un eşbaşkanıyım projemiz var onun için geldik diyen kırmızı bülten ile aranan teröristi TRT ye çıkaran barzan* yi davul zurna ile kırmızı halı ile karşıyan paraları sıfırla diyen ŞEHİTLERİMİZE kelle diyen askerlik yan gelip yatma yeri değil diyen oğlu testis kanseri olup testisleri alındı diyerek askerden çürük alan ama boy boy çocuğu olan Çanakkale'yi atalarımızın kanları ile sulanan toprakları yabancı maden şirketlerine veren fetö ile el ele kol kola diz dize olan önünde diz çöken ne istedilerse verdik diyenler kadın erkek çoluk çocuk demeden her vakıfında taciz tecavüze bir kereden birşey olmaz diyenler kimler? bizler farklı ülkelerde yaşıyoruz galiba
Anayasayı pkk hdp iyi parti CHP gizli toplantıda anayasa taslagı hazırlayarak degiştime istiyor taslakta Türkiye eyalet lere bölünük. AKP millet için bütünlük için anayasa yapar
@birumut39 Hassiktir lan salgın bakanınızın yayınladığı ilk haritaya iyi bak o harita yayınlandığında başkanınız anayasa değişikliği ve eyalete geçecekti olmadı dün geçecekti olmadı
Uln hain salgın haritası hastalık gösreterıyır pandemi haritası. Siz okk6 lı vatan hainleri nefret edyonux Erdoğan dan alayınızı kuruttu çünkü burda çırpının
@birumut39 acıyordum sizlere ama artık acımıyorum Allah gönlüne göre versin tek bir oy dahi verene verdirene destekleyene hakkım helal değildir haram zehir zıkkım olsun kimmiş vatan haini kimmiş vatan sevdalısı tez zamanda görürüz inşallah o gün geldiğinde de böyle destekçisi mi olacaksınız yoksa bizden çok vatan sever mi net bir şekilde göreceğiz
Tüm Türkiye İslam düşmanlarının Allah blsını versin kahrolsun
@birumut39 Bela okuyan bela bulur...
Zoruna mı gitti. Tüm Türkiye İslam düşmanları nın annesini dzeltrsin Türkiye
@birumut39 :D :D :D :D Seviyemi düşürmeme kararı aldım bataklık üzerimi kirletiyor.
Seviyen mi var. Pkk fetö kadar seviye altısın aynı agız aynı yol
@birumut39 Az ötede havla ses etme sabret akşam olunca kemiğini atarım
Türkiye İslam düşmanları na yapılan hakaret Senğn çokmu zoruna gitti
Kemik ten ötesini vericek Türkiye size
@birumut39 Az ötede havla ses etme sabret akşam olunca kemiğini atarım...
Senğn önüne koymuşlar pkk hainlik kemiği kemirip duruyon
noluyo be
Olmalı
Evett
Ilgilenmiyirum
A şıkkı
Evet istiyorum
Evet
Olsa ne olacak.
Ekonomi için..
Olmamali
İstitorum.