Normalde olamaz lakin Başkan sıfatıyla maddeyi değiştirdikleri için muhtemelen ölesiye kadar başımızda kalır. Bir de anayasa değişirse iyice bku yedik. Ülkenin ağzına etti. Artık iyice eder. Satmadık yeri bırakmadı !
Benim ne dediğimin önemi yok çoğunluk ne derse o bu Atatürk zamanında da böyleydi milletin iradesini yok sayanları (ki aynı irade sizi 1. parti yapmış) onur konuğu yapanların iktidar olması beklenemez zaten
Ben sadece muhalifim. Herhangi bir partiye mensup ya da düşüncesinde değilim. Ben bir Türk milliyetcisi olarak şu an ülkede yaşanan her olayın ülkeye ihanet olduğunu dusunuyorum. Eğitim, sağlık, mülteci sorunu, torpil. Halk fakirlesirken belli bir kesim zenginleşiyor. Kimse buna dur demiyor. Yargı da bitirilmiş halde. her şey tek adamın elinde. Benim isyanım buna...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Malum şahıs haric kim olursa mk Ayrica başkomutan ne kamil adami 30 kişilik bi manga basina koy yonetemez boşa yıkama yaglama yapma
Anayasa Başkomutan diyor beğen beğenme 20 yıldır ülkeyi yönetiyor
Bunlari mültecilere anlat sen abisi adamlar 2 5 yil sonra sizin kafanizi kirip burasi bizim dediklerinde onlara bu masallarida aynen anlatirsin ;)
Kim diyor tekrar aday olabileceğini? Zaten 22 senedir padişah gibi ülkeyi yönetiyor...
Anayasa diyor
Normalde olamaz lakin Başkan sıfatıyla maddeyi değiştirdikleri için muhtemelen ölesiye kadar başımızda kalır. Bir de anayasa değişirse iyice bku yedik. Ülkenin ağzına etti. Artık iyice eder. Satmadık yeri bırakmadı !
Millet istedikten sonra neden olmasın değil mi :)
Elini vicdanına koy. şu an ülkede yaşananları içine sindirebiliyorsan eyvallah. O zaman diyecek bir şey yok...
Benim ne dediğimin önemi yok çoğunluk ne derse o bu Atatürk zamanında da böyleydi milletin iradesini yok sayanları (ki aynı irade sizi 1. parti yapmış) onur konuğu yapanların iktidar olması beklenemez zaten
Ben sadece muhalifim. Herhangi bir partiye mensup ya da düşüncesinde değilim. Ben bir Türk milliyetcisi olarak şu an ülkede yaşanan her olayın ülkeye ihanet olduğunu dusunuyorum. Eğitim, sağlık, mülteci sorunu, torpil. Halk fakirlesirken belli bir kesim zenginleşiyor. Kimse buna dur demiyor. Yargı da bitirilmiş halde. her şey tek adamın elinde. Benim isyanım buna...
Şıklara bak hepsi birbirinden kötü
Favori ismini yazabilirsin
Hiçbir siyasi bana yakın değil maalesef hepsinin görüşleriyle ciddi manada uyumsuzluklarım var
Prof Dr Ümit ozat olmalı eğer Ümit ozat olmazsa başkomutan imiz yönetmeye devam edmeli
erdogan olmasında çöp tenekesine bile oy veririm
Müsavat Dervişoğlu
Siyaset ilgim dışı
ccc reis