İstiyorum
İstemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

akp den zerre haz etmem helalliğim bile yoktur 1 damla su istesinler vermem ama erken seçim olmasın. Bunlar devam etsinler ki oy veren koyunlar bunların ne mal olduğunu açık açık görsün de ben ne yaptım nasıl oy verdim deyip pişman olsunlar vicdan azabı çeksinler. Bunca insanın vebaline girdiler. Yalnız bunlar %50 den fazla oy almışlığı var her 4 kişiden en az 2 si bunlara oy verdi, bunlar gittiğinde ben akp ye oy verdim diyen de çıkmayacak.
Erken seçim istemiyorum ama makam mevki sahibi kişilerin bile isteye haksızlık yapması veya yapılmasına göz yumması halinde makamında anında geberip gitmesini istiyorum ;) hemde öyle gebersinler ki ibret olsunlar. Adaletsizlik yapamasın hiç kimse.
Cevap
72Cevap
Ulan davarlar Ülke bir günde kaç para fakirleşti haberiniz var mı?

Üst Görsel Türkiyenin Net Dış Borcudur. Altta ki görsel reel kurdur. Siz doları hala 7,80 zannedin. Aldığınız ithal her üründe şu an kur 8,61 dir
Ben erken ya da zamaninda farketmeksizin dogru kisilerin dogru zamanda dogru bi sekilde secilmesini isteyen bir oy kullanmak isterdim zira liyakat isteyen bir konum icin fikrimiz soruluyor olacak ve dogru kisiler olmazsa sorunlar cozulmeyecek haliyle bizde sorumlu olmus olacagiz
Yani hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Olsun olsun şu sözleşme bir daha bi gündeme gelsin kadın insanın yarısı değildir ne erkek ne de kadın birbirinden üstün değildir burada kadınları üstün tutmuyorum erkeklerinde hakkı var ama bu sözleşmeden çekilmek biraz hatsizce.
Ha bu arada birşeyin değişeceğini sanmıyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Bu konuyu açan bayan biri olarak sizi tebrik ederim aslında tüm bayanlardan bekliyordum her şeyin hayırlısı👏👏
Amin inşallah
Yorumuma dislike atan bir cühela hemcinsim neyin düşüncesiyle attı biliyorum bir diğer kaeşı cins kardeşimizin de umarım kız kardeşi ve ona takıntılı birileri yoktur
Evet fakat yine hileyle bir şeyler yaparlar bu düzen kırılmıyor bir türlü
Elbet bir gün ✊
Elbet Bu çark kırılacak kardeşim ✌️🕊
Gidecekler ama bunlardan sonra chp mhp hdp vs kim gelirse bunların devamı olacak gibi gözüküyor gittikleri zaman pek de şey yapmamak lazım yani. Yeni birisi lazım.
@Kubilay_35 bencede
Kendine "solcu/sosyalist" diyen neden seçim olayına bu kadar bel bağlar anlamam.
Sosyalist kişi, işçi sınıfını örgütleyip, grevlerle, eylemlerle, burjuva iltidarşarı taviz vermek zorunda bırakan, politik arenayı sandık kabaresi dışında genişletmeye çalışan bir özne olmalıdır.
Seçimler, sadece işçi sınıfının eğilimlerini kavramak için anket niteliğindedir. Burjıvazi yönetme krizine girşnce, arkandaki kitlelerle iktidara el koyarsın
Görseldeki "solcu gazete"ye takıldım yani. Bunlar solcu falan değil, soytarı
Muhalefet olduğu için düzenin değişmesini istiyor ve normal bir olay zaten soytarılıkla ne alakası var?
Hiç değilse yol açar diye düşünüyorum çünkü bakar mısın çoğunluk iktidarın değişmesini istiyor
İki burjuva klik arasındaki seçim bu. Bi yanda İslamcı-gerici bir iktidar, öbür tarafta Amerikan kuyrukçusu "muhalefet".
İkisi de serbest piyasaya secde ediyor.
İşçi sınıfının öncüsü oln sosyalistler, bu mücadelede kendine zemin hazırlamakla mükellef. Bu soytarıların böyle bir sorumluluğu yok.
Solun önem verdiği düşüncelerden biri de demkorasidir. şu an iktidarı güç kullanarak devirecek güce kimse sahip değil. Çünkü iktidarın çok büyük bir halk desteği var.
Solun "demokrasi" kavramı, burjuvazininkinden çok farklıdır. Demokratik devrim demek, egemen azınlığın elinden iktidar aygıtını kırtarmaktır. Kemalist devrim de demokratik devrimdir. Reaya-kul yerine özgür vatandaş koymuştur, bunu da hukuka, anayasaya bağlamıştır.
Bolşevik devrimi de öyledir. Ki Sovyet demek şura demek. Şuralar/meclisler cumhuriyetidir.
Yoksa 5 yılda bi oy atmak, politika değildir.
Zaten sosyalizm veya komünizm bitti keşke olsada insanlar eşit yaşasa şu anda ki gibi ayrımcılık görmese veya ürettiği şeyi pahalıya yemese devrimle yine yıkılır bu iktidar ama şu an halkın gücü yok şu an millet yenilik istiyor şimdi ki iktidarı istemiyor açık ve net değişssinde kim gelirse gelsin halk mutsuz
Devrim, şu an için, belki de ileriki yüzyıl boyunca gerçekçi değil. Ama işçi sınıfının kazanımları tek tek elden giderken, Amerikancı muhalefetin arlasına takılıp slogan atmak boş iş.
İşçiler arkada, tatil olmasına rağmen çalışırken, önde 1 mayıs kutlamaz sosyalist. Bu kadar işçi sınıfına yabancı bunlar.
Haklısın da sen hangi taraftasın her tarafa soğuksun🤣
İstiyoruz.
Aslında erken seçim olmasada gidecekler öyle gitmeleri daha güzel ve eğlenceli olabilir. Saddam Hüseyinden beter olacak sonları izleyip görmek isterim.
Ben de aynı düşünüyorum o günü iple çekiyorum. Sonları Ankara 'nın göbeğinde halka açık bir şekilde ve tüm tv kanallarından canlı yayın ile yayınlanmasını çok isterim.
İstiyorum 2 yıl oldu İstanbul bağçılar Fatih mahallesi Perşembe pazarı sokağı kalariazyon ilgilenmiyorlar 2 yıldır arıyoruz derdimizi anlatamıyoruz her yağmur yağdında kaliriazyon tıkanıyor dükkanlar su basıyor İmamoğlu gelcek herşey güzel olcak nah olcak derdimizi çözemedi belediye
2023 beklemeliyiz. O vakit 2002 doğumlulular da oy kullanacak işte o zaman düşünsünler kara kara ne yapacalarını...
Erken seçim yapmazlar. Çünkü riskli. Yapılsa da Erdoğan kazanır. Kazanınca iktidar süresi uzar. O yüzden istemiyorum.
Erdoğan vergi alıyorsa onu da geri bize veriyor bir şeyler yaparak , diğerleri gelse hiçbir şey yapmaz üstüne aldığı vergiyi yerler keyfince... Boş konuşmayın!
Bu akape den ne kadar erken kurtulursak o kadar kar
İstiyorum ama herkes oyuna sahip cikacak tıpkı yenilenen İstanbul secimi gibi
İstikrardan yanayım erken secim için zorunlu bir ortam yok önceki secimi de hatalı bulmuştum 5 tıllıgına secmişiz adam gibi yönetin 5 sene
Buna ne desem bilemedim... Reşit olduğumdan beri oy verdiğim için ve oy vermeye layık bir aday görmediğim için oy vermek benim için bir eziyet. Zaten erken seçim olacağını zannetmiyorum. Oy kaybedeceklerini bildikleri için yapmazlar.
Ben bu siyasetçiler ne konuşuyorlar hiç bir şey anlamadığım için oy falanda vermiyorum zaten bundan sonra oy vererek kurtunulmaz bence
Olsun da kim kimin sözleşmesinden fethediyor görecekler.
Bir bayandan istediğim yorum işte bir sen açtın sözleşme konusunu 👏👏
Teşekkür ederim 💁♀️🗽
Rica ederim kardeşim❤️👏
Kesinlikle evet diyorum.
Akp gitmeli artık o yüzden erken seçim olsun insan gibi yaşamak istiyorum ben koyun gibi degil suriyelilere degil kendi haklına bakan bi devlet istiyorum
İstiyoruz, erken seçim den ziyade başka isteklerimiz de var, hayırlısı
Ülke elden gidene kadar bunlar erken seçim yapmazlar. Beklemeyin boşuna
İstiyorum ama düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığıyla.
Hiçbişey kurtarmaz artik en dibi görecez hep beraber kurban
Boşuna ummayın. Erken seçim olmaz. Bitti o dönemler.
Erken secim olmaz bosuna umutlanmayin secim tarihleri belli
Seçim olunca ne olacak yine kazanacaklar erken geçi ne öylede böylede kazanıyor
Millet şu son yaşananları unutmadan oy kullansın diye.
Aslına bakarsan iki ucuda bklu değnek desem tam yeridir. seçim olmasa ayrı bir sıkıntı , erken seçim olsa bu kez şahsımın tekrar seçilme durumu da var.(Erken seçim olması nedeniyle tekrar adaylık hakkı doğuyor). Açıkçası kendi milletime pek güvenmiyorum seçim konusunda, bazen sokak röportajlarını izliyorum inanın bana çoğunluğun yapmış olduğu yorumlar sinir hastası ediyor beni, bazen bize müstahaktır diyorum herşey. Nasıl bir zamana denk geldik arkadaş...
Ulke ekonomisi secimi kaldirmaz
Ülkenin ekonomisi neyi kaldırıyor ki zaten soydular ülkeyi
Tabi ki istiyorum.
Ülkede ne siyasi istikrar, ne de ekonomik istikrar kaldı.
Ülke kalmadı ki istikrar kalsın. İşgal edildi ülke.
@Kubilay_35
Aynen öyle maalesef :(
Birşey yapamamak mahvediyor ya tv açsam sinir instagram twitter aynı şekilde sinir ediyor. Şu çaresizlik çok kötü yıllarca bunların amacını yapılanları yaptıklarını hedeflerini anlatmaya çalıştım insanlar gözünü kapatıp görmemeye kulağını tıkayıp duymamaya çalıştı aklım ermiyor artık bir yandan müstahak diyorum ama olan bize oluyor arada
@Kubilay_35
Adam çıkıp biz bop eşbaşkanıyız, bir görevimiz var onu yapıyoruz demişti en başta
Evet kendi ağzı ile açıkladı bunu dün gibi hatırlıyorum. Röportajlarında Türk olmadığını Rum olduğunu dile getirmiş Rize'ye gittiğinde potamyaya hoş geldin pankartları açıyorlardı bunlar zamanında gazetelerde kitaplarda yazıldı hep
@Kubilay_35
https://www.youtube.com/watch?v=iqqIFf7BLa8
Bunları nasıl yiyip yutup hazmediyorlar gerçekten anlamıyorum ben hazmedemiyorum sabrımın sonundayım bıçak kemiği kesti artık o barzan* nin davul zurna karşılaması var ayrıca kırızı bülten aranan terörist devlet kanalına çıktı Ege de adamız kalmadı her geçen gün bizim adalarımıza amerikan yunan askeri silahı cephanesi mühimmatı yığılıyor yazın İzmir'den günü birlik vapurun kalktığı ada da yunan bayrağı dalgalanıyor Hatay'da doğan suriye bebelerinin kimliğine doğum yeri Hatay/suriye yazılıyor. hayaline hedefine çok yaklaştı anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek için ikidir Çarşamba günü parti kurultayı yapıyor ama açıklayamıyor
İnşallah geçmişteki İstiklal Mahkemeleri kurulur da oy vereninden destekleyenine kadar hepsi yargılanır
@Kubilay_35
İnşallah
İnşallah
Gelse ne olcak ben hiç bir partinin ülkenin yararına çalışacağına inanmıyorum.
Hiçbir partiyi tutmuyorum kesinlikle seçim istemiyorum kendimce bu batık ekonomide partilere trilyonlarca para aktarılmasına karşıyım o paraları depremzedeler için kullanmak en doğrusu başa kim geçiyosa geçsin bal tutan parmağanı yalıyo nasılsa
Millet bezmiş bu iktidardan olsun tabi ülke soyulan ülkeye dönüştü resmen
Bence seçimden istedikleri sonuçları elde edemeyince, seçim iptal o hal ilan edecekler diye düşünüyorum.
Erken secim olsa ülkeyi kurtaracak ekibi olan partımı dıyssetcımı var adamların milletvekili var akrabam kendısı soyluyor biz olsak ulkeyi batrmıştık diye
Seçimden, siyasetten, siyasetçiden umudumu keseli çok oldu. Al birini vur ötekine. Sağı solu hepsi aynı mok
Aday yok ki olsa ne olmasa ne Erdoğan bir daha seçilir.
Malum İstanbul sözleşmesinden sonra hemen oy kullanmak istiyorum
Sonuç değişecek mi ki?
Yeniliklere açık olmanız lazım
Açık değil miyim ki?
Sonuç değişecek mi derken sanki sonuç değişmeyecekmiş gibi bir tavrınız var gibi ondan sordum bende bilemem değişip değişmeyeceni ama bir şeyler olmalı
Seçim olsa ne olacak ki deseydim haklı olabilirdin. Ama ben de sonucun değişmesini istiyorum da değişmezse ekonomi iyice dibe vurur ve hiç sanmıyorum değişeceğini
İzleyip göreceğiz ülkemiz için her şeyin hayırlısı olsun.
En büyük isteğimiz bu. Keşke hile hurda olmasa keşke çoğunluk akıllansa...
👏👏keşke hile hurda olmasa çoğunluk akıllanmaz kesinlikle böyle geldi böyle giderler
dikkat ettiysen paylaşımı yapan solcu (chp) yapmış elbet de seçimler zamanında yapılacak
Erken seminin Türkiyeye getirisi ne olacak?
Baskan kilictaroglumu olacak? hani su chp#de son 3 ayda onlarca tecavüz olaylarini ört bas eden, ama İstanbul anlasmasindan geri cekilmek yanlis diyen kilictaroglumu?
2002 de asgari ücret 150 dolardı.
Şimdi tam 360 dolar ediyor ergenler seçim isteyebilir ama büyüklerimizi dinleyin sonuna kadar Reis.
Erken seçim olsa ne olacak yine sonuç aynı olacak, kaybetmesi gerekenler kaybedecek,
Kazanması gerekende yine kazanacak.
Kötülük her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Ne olacaksa olsun akp kalirsa zaten ulke diye bir sey kalmayacak...
Ülkeyi yönetemeyen bir parti var yönetecek olan gelirse olsun kötü durumda Türkiye
Kesinlikle evet ve sonuna kadarda sol kesmi destekliyorum👍🏻
Ben şu an hiçbir kesimi desteklemiyorum, siyasi ideoloji olarak bana hitap eden parti yok fakat sol kesimin de %90 ı akp nin kurulup getirildiği yer tarafından atandı belirlendi ve parti başına, yöneticiliklerine atandı bilginiz olsun.
Erken de olsa geçte Her zaman Milli irade AKP MHP seçilir
istemeyenler niye istemiyor acaba merak ediyorum..
Baştaki sarayda kalsın diye
Ama o onlara kıyıyor🤣
Aynen haklısın❤️
Parti tutmuyorum ama Erdoğandan başkasında ülkeyi yönetecek potansiyel yok bu bir gerçek
Beyin yoksunu 85 milyon insanın köleleştigi yolsuzlugun araştırılmasin diye konun cikaran w28 milyar dolar nereye gitti halk soruyor harcadık gitti diyor tamam nereye harcadın belge yok ve daha iyi yönetiyor diyorsun ben hakkımı helal etmiyorum ne ona ne destekleyenlere öbür dünyada hakkımı istiyorum ALLAH onu koyacağı yere sizide koysun
Evet, istiyorum. Şu belalardan kurtulalım artık.
Secim de olsa hepsi ayni. okun laciverti. O yuzden olsa ne olmasa ne...
Oyları başka bir ulke sayacaksa olsun, malûm tarafsız bir seçim sistemi yok
Ne kadar geç olursa o kadar iyi bence
Ekonomi iyice batsın ondan sonra
Ehonomi çoh eyi yiyenim
Kesinlikle istiyorum
2023 de milyonlarca genc oy kullanıcak işimizi garantiye almamız lazım istemiyorum az birşey daha sabretmimiz lazım:)
Artık salsınlar ülkeyi...
Tayyip bey umarım gider.
Secim olmasi icin daha ne olmali.
Habu korona varken neyin erken secimi bikere
Evet. Acil bir şekilde hemde
Hile yapar mk adami yine merak etme
😂😂😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?