Ben nedense bu ekonomik şartlardan dolayı şu an Erdoğan seçilirse net erken seçim olacağını düşünüyorum. Gerçekten farkında değil belki kimse ama ekonomi gerçekten bitik durumda ve bunu akp düzeltemez bu bir gerçek. Satacakları da bir şey kalmadı zaten ülkeyi sattılar sağolsunlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmaz. Meclis çoğunluğu AKPde.
Hatta Kemal seçilirse erken seçim olur. Yani 4 sene daha seçim olmayacak bu ülkede, müsterih ol
Abi ülke bitik durumda ben olabileceğini düşünüyorum ama görelim
Yahu meclis onay vermezse nasıl seçim olacak? Demokrasilerde çoğunluğun sözü geçerlidir. Meclis çoğunluğu kimdeyse onun dediği olur. Gerçekten AKP vekilleri RTE varken erken seçim kararı alabilir mi? Hem CB olduktan sonra erken seçime gitme kararı CB elinde olacak.
Hayır hem siyaset bilmiyorsun hem yasaları bilmiyor, hayal kuruyorsun. Kemal tabanına hep hayal anlata anlata, hayalperest ve malaesef haftaya yıkık bir gençlik olacak
Halk isyan edecek diye düşünüyorum artık. Venezuellaya dönebiliriz. Bu mümkün bekleyin ve görün
Hayal dünyası bu. Halkın çoğunluğu RTE seçmiş olacak. Ülkenin askeri polisi var. Üstelik RTE seçmeyen insanlar bile kendi içinde 7 farklı görüşe sahip. Bir kaç münferit protesto olur en fazla. Sizin aklınız gezi olaylarında kalmış. Geçti o günler.
Hayal dünyası kısmını yaşar görürsün hele bir de seçim geçsin şu dolar falan yavaş yavaş uçacak. Ha şu an Akp'ye oy verenlerin de %40 ının mecburen verdiğinden emininim. Başka çare yok diye veriyorlar ama dediğim olabilir de olmayabilir de. Zaten şu an ülkenin %50 si memnun değil bu düzenden gördünüz o dediklerim hatta akpliler biraz gerçekten şey zamlar gelse gör bak neler oluyor
Bu seneye kadar hiç oy kullandın mı?
Kullandım sen rahat ol bana şimdi gelip 90 ları falan anlatacaksan başlama. Her şeyi gayet iyi biliyorum. Ülkenin her toprağının parça parça satıldığını bildiğim ve ekonominin şu an gerçekten kötü bir durumda olduğunu da bildiğim gibi
Anlıyorum dostum
Çok heyecanlı ve öfkelisin. Bu öfke ve hıncını okul başarısı, iyi bir üniversite okuyup ciddi bir yere gelerek çıkarmalısın. Bu ülkede siyaset hep yapılır her seçim öncesi böyle gerginlikler olur. Sen hıncını kariyer yaparak çıkarırsan, bilime, sanata daha çok önem verirsen emin ol seni ciddiye alanların sayısı çok daha fazla olur.
Bu ülkede kimseyi şey etmezler. Görüyoruz gayet de hepsini. Herkes kendi çıkarını önemsiyor. Bilime ve öğrenciye de önem veren de yok. Arabistan olmuşuz zaten ama adı yok sadece
Arabistanla ne alakası var? 😅
Çıkarın şu at gözlüğünü artık. Sen iyi derece ile bir üniversite kazan bakalım, hatta çok iyi derece yap tam burslu olarak vakıf üniversitesinde oku, mani olan mı var?
Siyaset senin beynini bulandırmış, ruhun daralmış. 3 gün sonra geçecek hepsi merak etme.
Erken seçim niye olsun? Erken seçime erdoğan girecekse neden seçime ihtiyaç duysun?
Ekonomi yüzünden ve bir yerde artık patlak verecek bence
Knk böyle bir durumda akp seçimlerden çekilir o zaman. Yoksa seçime girince gene ekonomiyi devralma ihtimali var. Gene seçilmek için uğraşacak bir mantığı yok ki.
Abicim Akp'nin başındaki zat da ben artık %100 emininim yorgun ve aday olmak bile istemiyor artık ama mecbur eğer seçilemezse zaten başı belaya girecek.
Mecbursa neden bıraksın erken seçimle?
Halk isyan edecek bence çünkü şu anda durum cidden iyi değil. 1-2 seneye kalmaz sorunlar artacak
Tam tersi meclis cumhurda oldugundan kemal kazanirsa erken secim olacak islevsiz kaldigindan secime gitmek zorunda kalir
Akp düzeltemez de kim düzeltecek düzeltecek biri var mı? Erken seçim yapmaz akpliler
Bence hiçbir şey belli olmaz ve ülke iyiye gitmiyor. Şu an ne derseniz diyin bence durum bu yönde
Herkes hükümeti eleştiriyor haklı olarak tâbi ama şu düzeltir bu düzeltir de demiyor. Adam ekonomi kötü diyor ama Akp gitsin kim gelirse gelsin diyor. Böyle bi adam ekonomi derdinde mi başka derdimi var
Ayrıca abarttıgin kadarda bitik değil kimse maşallah AVM'ler hep kalabalık
Abicim 21 yıldır akp yok mu iktidarda? Nerden bileceksin ahmet , mehmet düzeltebilir mi? Dene ve gör oldu veya olmadı yani budur
Avmler kalabalık da ne etsin insanlar gezmesin de mi? Bir gidin işinize şu saçma sapan zihniyetle zaten
Pardonda devlet deneme tahtası mı? Denemek içinde kemal gibiler seçilmez. Millet AVM'ye gezmeye gelmiyor alışverişe geliyor restoran giyim otopark heryer dolu yer yok.
Off abi bir gidin yaa deneme tahtası mı nasıl bir zihniyet? Ne yani ülkeyi batıracağını bileceğimiz şahsa vermek normal da bu mu değil bir geçin. E yapsın ne var bunda? Sen niye bu kadar pahalı onu sormuyorsan da bunu soruyorsan asıl bir sorun var
ben sana tayyip savunmuyorum geçmiş sicili iyi olmayan birinede kimse güvenmez. pahalı oldugu halde millet alıyorsa ortada bi çelişki var kendinizi ne bu kusursuz sanmalar siz kendi zihniyetinize bi bakın önce.
altılı masa kazanırsa mı
Olmaz
Bence olacak bekleyin ve görün çünkü ülke cidden iyi değil. Doları bile tutamıyorlar yani. İsterse asgari ücret 30 bin olsun kurtarmaz
Olmaz
Yakında düzelir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!