Akp'yi biliyoruz zaten birçok yönden isyan ediyor insanlar ve bir kez da olursa zaten hiçbir şey yine iyiye gitmeyeceği için belki diyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu gelirse de bilemiyorum nedense bence olmaz. İnsanlar yeniliği 5 yıl daha yaşar en azından.
Erken seçime gidilir
Hayır, sanmıyorum böyle bir şey olacağını
Burası Türkiye her şey olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu şartlarda Kemal Kılıçdaroğluna oy veremem, zaten ilk turda meclisi kaybetti, büyük ihtimalle şimdi yine kaybedecek, diyelim ki bi süpriz oldu kazandı nasıl icraat yapacak meclis çoğunluğu onda değil
Önemli olan cumhurbaşkanlığı zaten. Eline o güç geçerse zaten bunların her haltı ortaya çıkacak ve zaten ileride vadede halledeceğiz her şeyi
Ülkeyi yönetemez kemal, belki başkasını aday seçselerdi yine kazanma şansları olabilirdi ama bu zeka bu kapasiteyle kimse onu seçmez artk
Akpden her hangi isyan görmedim, isyan çıkaran chp hep, akp gayet medeni bir parti
Komik misiniz? Adamlar hile yapmış daha neyine itiraz etsinler. Chp normal olarak itiraz ediyor
Chp hdp ve pkk ile birleşerek lgbtyi başına toplayarak en büyük hileyi yaptı ztn
Gençlere yalan vaadler vermesi
Demoremzedelere ev verecez yalanı
Daha da saysam bitmez
Sinan oğanı ortaya gündeme sokmaları, sinan onların oyunun bi parçası
Anladım ağır apklısın gibi duruyor
Ben aslında ülkücüyüm
Önceden hep mhpciydim
Ama bu seçimde oyun akp ve RTErdoğana
Yani kadınları eşya gözünde görenlere? Peki sen bilirsin...
Yav ben hiç öyle muamele görmedim, aksine Türkiyede fazla çıplaklık olmasından rshtsızım
Abi ne alaka bir gidin işinize görmedim diyorsun ama bu adamlar kadını eşya olarak görüyor ve bunlara da oy veriyorsan senin bileceğin iş.
Sanmam