Kardeşim bu yıl ilk defa girdi. 230 tyt puanı ea sıralaması iyi değil sözel iyi. Tyt tercih yapabilir mi ilk acil yardım vs gelir mi? Tyt Tercih yapmalı mı?
İşte o imkan yok maalesef kaynak her şey var ortam yok. Kazansamda dondurucam. Çalışıp 1 yıl öyle gidicem. Benim amacıö diploma iş değil. Cebimde olsun. Yine hazırlanırım sonra. Şuanda bulunduğum durum beni bu duruma sürüklüyor yapabileceğim bişey olsa keşke.
Yazdığın için ne mimikler ile yazdığını bilemem. Yap görelim olur mu derken ters anladım öyle demediysen kusura bakma ben kendi sonucum onun sonucu stresliyim şuanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu puanlar ne arkadaşlar
245 kötü mü gelir illa bçr yerler
Okumak için okuyacaksan gelir ama boşa gecen yıllar olur. bime falan girebilirsen git çalıs
Sağlık bölümleri istiyor
Ben sağlıkçı olarak diyorum sana. Hemşire ebe olmadığın sürece atanman zor
Ya tıbbi görüntüleme, anestezi, paramedik gelir mi bu puana
Onların hepsi boş dediğim gibi ebelik hemşirelik gelmiyorsa bir daha hazırlan
İşte o imkan yok maalesef kaynak her şey var ortam yok. Kazansamda dondurucam. Çalışıp 1 yıl öyle gidicem. Benim amacıö diploma iş değil. Cebimde olsun. Yine hazırlanırım sonra. Şuanda bulunduğum durum beni bu duruma sürüklüyor yapabileceğim bişey olsa keşke.
Yapma ya 😕
maalesef. Psikoloji istiyodum oda gelmedi tyt Türkçe kaydırmışım kontrol etme imkanım olmadı süre yetmedi maalesef.
Ah be prenses
boss
Yapmasın demi 4 yıllık geliyor ama ben oradan tercih yapması taraftarıyım
ne 4 yillik geliyor
Sözel 300
ulassana bana
Niye
sinavla ilgili bir sey sorcam
E sor
gell
aöf veya özel olur
Devlette geliyor
Çocuk gelişimi vs
Anestezi, ikk acil yardım gelmez mi ya
3 milyon kisi giriyor ona göre düşün.
Hüğğ
Ama hepside istemez
hepsine sormadın ama di mi. sen kılavuz cıksın bi tercihlerini yap görelim olur mu
Sen dalga mı geçiyorsun
anlatamadım galiba. dedim ki. tercihlerini yap burada paylaş bakalım dedim dalga geciyorum yazman garip iyi günler
Yazdığın için ne mimikler ile yazdığını bilemem. Yap görelim olur mu derken ters anladım öyle demediysen kusura bakma ben kendi sonucum onun sonucu stresliyim şuanda