Anayasadan laiklik çıkartılsın diyen Ayasofya İmamı Diyanetin uyarılarına rağmen tweetini geri çekmiyor! Bu adam kime güveniyor?

Yeni anayasadan laikliğin kaldırılması çağrısı yapan Ayasofya 'baş imamı' Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ın, büyük tepki çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili "geri çek" talimatına aldırmadığı öne sürülüyor. Diyanet'teki üstlerinin telefonlarına da çıkmadığı belirtilen Boynukalın'ın Ankara 'daki nüfuzunu kullandığı iddia ediliyor.

Boynukalın'la ilgili araştırma yaptığını belirten Özışık, "Bu imam efendi, Ankara 'da birilerinin nüfuzunu kullanıyor. Kimin bilmiyorum. Bu nüfuzu kullanarak kendisine talimat verilmesine rağmen, 'o tweetini geri çek' denilmesine rağmen bildiğini okumaya devam ediyor. 'Siz kimsiniz bana müdahale ediyorsunuz?' diyor. Üstlerinin telefonlarına çıkmıyor. Haftada 5 gün yerine 2 gün namaz kıldırıyor. Siyasetle uğraşacağına git cemaatin başında namaz kıldır. Bugün beni biri aradı, "Bu Boynukalın oradaki hocaların hepsine rest çekmiş, 'size cuma namazı kıldırmak olmaz, sadece ben kıldırırım' demiş" dedi.

Bu ülke akıllanmıyor akıllanmıyor her başı secdeye gidenin iyi olmadığını ne zaman anlayacaklar.

Anayasadan laiklik çıkartılsın diyen Ayasofya İmamı Diyanetin uyarılarına rağmen tweetini geri çekmiyor! Bu adam kime güveniyor?