Yeni anayasadan laikliğin kaldırılması çağrısı yapan Ayasofya 'baş imamı' Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ın, büyük tepki çeken sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili "geri çek" talimatına aldırmadığı öne sürülüyor. Diyanet'teki üstlerinin telefonlarına da çıkmadığı belirtilen Boynukalın'ın Ankara 'daki nüfuzunu kullandığı iddia ediliyor.
Boynukalın'la ilgili araştırma yaptığını belirten Özışık, "Bu imam efendi, Ankara 'da birilerinin nüfuzunu kullanıyor. Kimin bilmiyorum. Bu nüfuzu kullanarak kendisine talimat verilmesine rağmen, 'o tweetini geri çek' denilmesine rağmen bildiğini okumaya devam ediyor. 'Siz kimsiniz bana müdahale ediyorsunuz?' diyor. Üstlerinin telefonlarına çıkmıyor. Haftada 5 gün yerine 2 gün namaz kıldırıyor. Siyasetle uğraşacağına git cemaatin başında namaz kıldır. Bugün beni biri aradı, "Bu Boynukalın oradaki hocaların hepsine rest çekmiş, 'size cuma namazı kıldırmak olmaz, sadece ben kıldırırım' demiş" dedi.
Bu ülke akıllanmıyor akıllanmıyor her başı secdeye gidenin iyi olmadığını ne zaman anlayacaklar.
Anayasadan laiklik çıkartılsın diyen Ayasofya İmamı Diyanetin uyarılarına rağmen tweetini geri çekmiyor! Bu adam kime güveniyor?
Çok farklı bir yerden vuracağım şimdi 😅:ETS turun fetöcü olduğu belgelendiği halde hala her gün televizyon kanallarında reklamları gösteriliyor, birileri"Fetöyle mücadele ediyoruz "demiyor mu?", diyor. "Fetöye karşı mücadele ediyoruz" demesi gerek, kelime oyunu var böyle kandırıyorlar bu milleti😩Tazıya tut tavşana kaç, hı hı yedik, gerçi yiyenler var 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
güvendikleri kendisine uyarı yapan kişiler ve onların da üstleri kim olucak başka zaten. istedikleri kişileri yarım saat içerisinde bulup içeri tıktırabiliyorlar. şimdi ne olmuş da ulaşamıyorlarmış. hepsi palavracı
Ben de Müslümanım ama devletin dini budur/laiklik anayasada olmasın gibi şeyler söylenirse, Müslüman olmak isteyen birilerini bile dinden dhaa çok soğutabilir, insanları zorlamasalar saygı duysalar, din ve düşünce özgürlüğü olsa belki de Müslümanlar şuankinden bile daha fazla olurdu
Herifler tarih cahili. Bana Osmanli 600 sene Seriat ile yönetildi diyen salaklar var. Gercegi söyledigimde, kemalistlerin yalan Tarihi var deyip duruyorlar...
İsteyen istediğini düşünür kardeşim düşünce özgürlüğü diye birşwy var herkes laikliği. Veya demokrasi gibi rejimleri sevecek diye bişey yok mesela demktrasi karşıtı soktat gibi
Diyanetin verdiği vaazı herkes eleştirme hakkına sahipse bu vatandaş ta bu nu eleştirme hakkına sahip. Fikir özgürlüğü olarak bakmayı öğreneceksiniz. Bu adama katılırsınız ya da katılmazsınız ama saygıyı öğreneceksiniz
Islam hukukuna göre kisasa kisas adaletin en büyügü olarak kabul edilir. Seriat devletinde birisi ben Laiklik istiyorum deyip Seriati red ettigi icin mürted olarak kabul edilip idam edilir.
Yani simdi kisasa kisas uygulayip Laiklerin bu adami idam etmeside sana göre hak olmali? Yoksa saygi göstermiyormusun?
@AteistDüsünenKardes islamı bilmediğin burdan belli islam ülkesinde farklı bir dinden birisi öldürülmez inancı gereği rahatca yaşar ancak başka insanlara saldırır başka inanclara saldırırsa cezayı hak eder
Islam ateistlere yasam hakki vermez. Ayni sekilde dini terk edenlerde mürted kabul edilip öldürürlür. Burda birsey bilmeyen, ya da bilerek yalan söyleyen sensin...
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Anayasadan laiklik çıkartılsın diyen Ayasofya İmamı Diyanetin uyarılarına rağmen tweetini geri çekmiyor! Bu adam kime güveniyor?