Sitedeki İslamcı tebliğci kesin bıkkınlık vermedi mi ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba bu sitedeki işlemci dinci tayfa sinir bozucu değil mi. Ya bir soru soruyorum faizde param var diye adamlar gelmiş vaaz veriyor bir soru soruyorum şunu vay efendime uygun değildir bilmem başvuruyoruz gerçekten çok itici oluyorlar sizce de öyle değil mi hayır zaten Müslüman bile değilim onu dahi bırak şimdiki yeni nesil zaten alakası yok islamiyetle zaten yüzde yetmiş sekseni ateist deist hristiyan pagan vs. İnanın şuraya girdiğimde zannediyorum ki sanki bir şeriat devletinde İslam devletinde mi yaşıyoruz acaba

Güncellemeler
1 yıl
Biz kimsenin inancına saldırmıyoruz, herkesin kendi inancını özgürce yaşamasından yanayız. Ancak Müslümanların sürekli başkalarının işine karışması, kendi inançlarını dayatmaya çalışması rahatsız edici bir durum. İnsanların parasını faize yatırıp yatırmaması tamamen onların kişisel tercihi ve özgürlüğüdür, kimseye bunun hesabını vermek zorunda değiller. Herkes kendi inancını yaşasın, başkalarının hayatına ve kararlarına saygı duymayı öğrensin!

Güncellemeler
1 yıl
"İstediğiniz yere gidin, istediğiniz kadar şikayet edin. Ancak şunu unutmayın, siz Müslümanlar başkalarının özeline karışma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz, anlamak güç. Gidin, cennette şarap akan nehirler, huriler ve sonsuz nimet hayallerinizle avunun. Gerçek hayatın sorumluluklarından kaçıp, başkalarının hayatına müdahale ederek tatmin bulmaya çalışmak ne kadar da zavallıca bir tutum!"

Sitedeki İslamcı tebliğci kesin bıkkınlık vermedi mi ne düşünüyorsunuz?