Öncelikle sözüme kimsenin böyle bir gücü olmadığını başlayarak başlamak istiyorum.
İslamiyet bitmez, fakat İslamiyeti kalplerde farklı tezahur etmesine neden oluyorlar. Dini siyasete alet ediyorlar, sıkıştıkları anda Allah'ın adını anıyorlar halkta sempati uyandırmak için.
Bu inancı yarım olanların dinden uzaklaşmasına, dinden uzak olanları da dine de düşman olmasına neden oluyor.
Ak parti ilk geldikleri zaman halkı türlü cefadan sıkıntılardan kurtardı, buna canı gönülden söylüyorum halkta bunun karşılığını onları daima iktidar da tutarak verdi.
Ama artık bitti arkadaşlar, artık bu gemi yürümüyor. Güç yozlaştırdı kimin eli kimin cebinde belli değil, geldiklerinden beri ilk defa geçen seçimde onlardan yana oy kullanmadım şimdi de öyle yapacağım ama bu sefer ailem de dahil olmak üzere akp'den yana oy kullamayacağız. Özellikle bu çeteleşmeler, ağır ekonomik tahribat, siyasi ve gazeteci tutuklamaları ana sebep.
Örneğin ben Kürdüm, muhalif kitle içerisinde Kürtlere karşı antipatinin farkında değil miyim? Elbette farkındayım ama bu ülkemden daha önemli değil, bu sonraki sorun.
Önce ülkenin refaha çıkması gerekiyor sorunlarımız çok büyüdü..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer