ya abi vallahi billahi akpli değilim chpli olarak bana bile samimi gelmiyor
imamoğlu çıkmış akp taktiklerini deniyor
kk çıkmış herkese bahar gelecek herkese eşitlik numaraları oynuyor
e sen sümen altında da seloyu bırakcaz dedin hdp oyları için
e bide zorla kendini de aday yaptın bazı chplileri kendine küstürdün üstüne haftalardır chpliler akpye gerek kalmadan sana muhalefet etti
chpye ben bile zor güveniyorum mk akpli nasıl güvensin gerçekçi düşünmediğimiz sürece kazanamayız demedi demeyin brolar
hoş bizde haklıyız bizide umursamıyor ki %10 için takla atmayın kk'yı da değiştirin inceyi de barıştırın gelsin dedik saçma sapan triplere ona buna gittiler mk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
chp zihniyeti muhafazakar ve sağ milliyetci kesimi anlamiyor. lgbt savunan seccadeye basan secimden secime namaz kilan sonrasinda Allah desen laiklik elden gidiyeaaah diye feryat eden iki yuzlulere muhafazakar kesimi dilim dilim dogra gene oy vermez. sihaya dokunacaz, teknofest neymis o havaalanini abd li sirkete peşkes cekecez ve hdp ile ayni sandiga gidicez diyen birine sağ goruslu milliyetcileri dilim dilim dogra yine oy vermezler. bu iki kesimin oyu olmadan zaten başa gelemen.
CHP nin kendi içinde altyapı sorunları var.
ama şunu diyeyim
namaz kılmak , oruç tutmak bunlar tamamen kişisel şeyler.
akpli olup içki içen de var , CHP Li olup namaz kılan da
Tescilli münafık.
Bu ikili çok komik 😂
Tm knk ben inandım senin akpli olmadığına
he akpliyim ben he ya olm bırakın bu partizanlığı sağlıklı düşünün
bu kafayla kazanamayacağız düzeltmemiz lazım chpyi değişmeliler baştan aşağı kadro değişmeli ya maçta bile kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar üst üste kaybederse takım
bu bildiğin maç stratejisine döndü
Tm sen güvenme biz güveniyoruz
pff sizin zeka da da sıkıntı var muhalefet kitlesi de problemli mk ben ülke değiştireyim bi cacık çıkmaz ya ülkesinden
He tm