Gündem Şehitlikleri ziyaret eden var mı ya da şehit ailelerini? balahatun_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Pandemi öncesi çok giderdim. Gittiniz bi şehit ailesi varmıydı? Güncellemeler+1 yıl 🇹🇷🤍🇹🇷 Şehitlikleri ziyaret eden var mı ya da şehit ailelerini? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boredo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sehitligin karsisinda 10 sene oturduk cocuklugum sehitligin icinde gecti nerdeyse. Ama iste bu pandemiden dolayi hic bir yere gidemiyoruz 1 4 Yorumla balahatun_ +1 yıl Normalde bulamadığım huzuru orda buluyorum ben. Yorumla Boredo +1 yıl Bala hatun tanidik geliyorda neyse Yorumla balahatun_ +1 yıl Kuruluş Osman’dan 😁 Yorumla Boredo +1 yıl Ozaman tanimam 😁 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Gündem konusunda 632 cevap paylaştı. Bayramlarda el öpmeye giderim, mezarlığa ne zaman uğrasam dua etmeye giderim es geçmem... 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Tebrik ederim. Allah kabül etsin. 1 1 Yorumla balahatun_ +1 yıl Sağolun🙏🏻 Yorumla
Canpolat19966 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çanakkale ye giderdik ama malesef s 1 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sadece 1 kere gittim 1 1 Yorumla balahatun_ +1 yıl Oda güzel Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl gittim ve gidiyorum 1 4 Yorumla balahatun_ +1 yıl Ne güzel, hangi şehidimizi ziyarete gittiniz Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çok yakın bir abimdi Yorumla balahatun_ +1 yıl Anladım, Mekanı cennet olsun🙏🏻 Nur içinde yatsın Yorumla OnurcanANK +1 yıl Amin allah razı olsun 🙏 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gündem konusunda 470 cevap paylaştı. Şehit haberi vermeye dahi gittim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sehitligin karsisinda 10 sene oturduk cocuklugum sehitligin icinde gecti nerdeyse. Ama iste bu pandemiden dolayi hic bir yere gidemiyoruz
Normalde bulamadığım huzuru orda buluyorum ben.
Bala hatun tanidik geliyorda neyse
Kuruluş Osman’dan 😁
Ozaman tanimam 😁
Bayramlarda el öpmeye giderim, mezarlığa ne zaman uğrasam dua etmeye giderim es geçmem...
Tebrik ederim. Allah kabül etsin.
Sağolun🙏🏻
Evet ara ara gidiyordum
Çanakkale ye giderdik ama malesef s
Sadece 1 kere gittim
Oda güzel
gittim ve gidiyorum
Ne güzel, hangi şehidimizi ziyarete gittiniz
Çok yakın bir abimdi
Anladım, Mekanı cennet olsun🙏🏻 Nur içinde yatsın
Amin allah razı olsun 🙏
Şehit haberi vermeye dahi gittim.