AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Doğru diyor bilmez ama bunh tahmin etmeleri gerekirdi sadece kendilerinin oluşturduğu bir ülkede kendine rakip olmayı akılermeleri gerekirdi
Herşeyin açık ve doğrusunu konuşmakta fayda var... Eskiden emeklilik vardı... Şimdi emeklilik yok...
Yo var
Sana hayırlı olsun...
Yo mezarda var
Beni çomarmı sandın
Şuanki durum neyin ne olduğunu anlatıyor. Açık konuşmak isterim ama neyse.
Doğru söylüyor onlar kısa donuyla misket oynuyordu o sıralar
Kendi yarattığı akmal yapılı kusağa atıfta bulunuyor akkoyunları olmadan yapamıyor malum
Biz anlatalım sular yoktu buzdolapları yoktu çifçi yoktu domatesleri çin jalk cumhuriyeti hramla satıyodu zor zamanlardı o zamanlar metan gazı bile osura osura depolardık insanlar tüp almak için sıra beklerlerdi kara günlerdi
Ahahahhaahahs helal elimizde mızrak dötümüzde yaprak yazmayı unutmuşsun ya
Evet unutmuşum muzrak bile yoktu elma erik dalıyla vatanı koruyoduk jssj
Bu ülkede onlar iktidara geldiğinde çocuk mu vardı. Onlar getirdiler.
Evet bilmiyorlar. Ama eski kuşakta şu an ne olduğunu bilmiyor. İki taraf da haksız
Bu sözü söylemicektin
Negatif tepki alması normal
Zart kuşağı zaaaart! latmaktan başka bir şey bilmez.
Bu şey Ya, tamam kötü ama eskiden daha kötüydü. Bilmiyoruz ya
Putin'in şu an yaşadığını umarım ileriki dönemde biz yaşamayız.
adam haklı. burda algı yapma. evet eksiğimiz çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. ama ilerde anlayacaksınız ne demek istediğini bu adamın. biraz araştırın tarafsız bakın olaya.
Katılıyorum. Geçmişi çok çabuk unutan bir milletiz.
Geçmişte ülkenin iyi-kötü olduğunu iddia etmiyorum. Sadece bu milletin eskiyi hemen unuttuğunu düşünüyorum.
Gelen eksilere ithafen belirtmek istiyorum: Sanırım görüşümden eskiden daha kötü olduğu için şu anki kötü durumu görmezden gelmemiz gerektiği anlamı çıktı.
Kasttettiğim, geçmişi pek iyi bilmiyor ve unutuyor olmamız. Bugünkü başarısızlıklara geçmişteki başarısızlıklar kılıf olarak uydurulamaz. Recep Tayyip Erdoğan gittikten sonra bu dönem de hemen unutulacaktır, geçmiş dönemler unutulduğu gibi. Katıldığım nokta bu. Kamuoyuna duyurulur 😂
#rteoymoyyok
Doğru söylüyor. Bilmeyenler nasıl geliştiğimizi çağ atladığımızı göremez. Reisin yanındayız. Çekemeyen işine baksın
Çok dogru söylemiş Reisi Cumhur. Çocuklar özgürlük demokrasi çiçek kuş ayaklarına yatan Türkiye düşmanlarının gercekten nasıl bir cani diktatör bencil sadist oldugunu bilmez. Sadece rol yapıyo hainler.
Git firavuna tap
Ona sizler tapıyor sunuz. Bizde tapma yoktur. İbadet iman Allah adır sadece.
Ben dinsizim hiçbir metafiziğe tapmam
Hiçbirşeye tapmam
Belli işte dinsiz oldugun
Tamam ama sen tapma diyorsun
şu an gördüklerim bana yetiyor teşekkürler.
Z kuşagina biz anlatiyoruz ulkenin eski halini başkanım endişelenmeyin.
40 yaşımdayım demokrasi sakattı şimdi yok
Z kuşağı bitiricek Erdoğan amca seni 😂
Türkiye ve İslam düşmanı mı olacak z kusagı. Asla milli çocuklarımız o şeytan hainleri bitirecek
@yürekten42 o anlamda değil eğitim sistemi fazla bozuk ya o açıdan oy vermezler Erdoğan a
Türk kanı tasıyan maya sı saglam olan aç kaldık egitim bu şu demez. Can verir bu vatan a sızlanmaz
@yürekten42 ben düşüncemi yazdım sadece
Bende kardesim sana6lafım sitemim yok. Türk milleti çok zekidir
Z kuşağı harbiden aptal saf bir kuşak, Atatürk'ü tanımaz, ülkeyi Tayyip kurdu sanar
Geçmişimizi miktiler o yüzden
bir z de bizde var. hergün bilgisayar oynayıp bağıra çağıra küfür eden z
Tayip doları 8 yaptı bilgisayar alabilecek z yok uydurma
@mtbz42 sen öyle san. bilgisayar yoksada telefon var
Telefonda dolarla geliyor?
@mtbz42 sanki araba ya en fazla 3-5 bin liralık aletler
En fazla 20000 samsung note 20 ultra felan en ucuz 2200 tl samsung a9 vardı telefoncuda
@mtbz42 www.turkcell.com.tr den alıyorum ben kampanya oluyor bence sen bir gözlük tak ya da göz doktoruna git
@Konya_Beyefendisi42 oymoyyok daha ucuz olsa bile gene ekonomi kötü bunu söyliyik
@Konya_Beyefendisi42 amerikali'nin 36 saatte aldigi iphone 12 pro max'e kac taksit yaptiriyorsun konyali? taksit yaptirsan aylik odemesi maasini geciyordur. omrunde iphone'a bile dokunamamissindir kesin 😂
@greekgod benim iPhone 12 bırak seni satın alacak param var ama bu marka gösteriş budalalarının işi yani senin gibi
@Konya_Beyefendisi42 euro kazaniyorum ben 22 yasinda. senin bir kazandigin bana dokuz oluyor reisiniz sag olsun. ulasamadigin icin mi budala oluyoruz? apple ekosistemine elini surmedigini o kadar belli ediyorsun ki apple kullanicilarina budala diyorsun. once apple'in luks olmadigini ogren sonra saldirirsin millete. 900-1000 liralik telefon satiyor apple. e sana gelisi 15.000-25.000 olunca marka takintisi oluyor tabi 😂
@Konya_Beyefendisi42 biz pahalı telefon alıp gösteriş yapmıyoruz tüm telefonlsr pahalı
Ulan elinde iPhone'si olmayan cahil kendisini aç fakir ilan ediyor.
@Konya_Beyefendisi42 mesaj atip engellemissin ac bak bakalim apple'in sitesini ne kadar vergi konuluyormus gor. oyle mesaj atip kacmak olmuyor. lafinin arkasinda dur. cidden git ac bak apple'in sitesinden iphone'un fiyatlandirmasina 1000 lira mi vergi konuluyormus 5000 mi gor.
@Aristokrat123 iphone yok fakirim diye birşey demedim tüm telefinlar pahalı dedim
@greekgod bak yine yalan söyledin bende engelli değilsin sadece boş konuşmak için buraya yazıyorsun
@mtbz42 nerede tüm telefonlar pahalı? 4-5 bin TL maaş alan adamlar en az 2 binden başlayan telefon alabilir. Ben açım diye ağlayanlara inanmıyorum herkeste belediye dağıtmış gibi iPhone 11 pro Max var
@Aristokrat123 yemesem içmesem asgari ücretle 1 ayda xiaomi redmi note 8 alabilirim 2600 liraya 4 5 bin tl maaş alanlar ise 6 7 ay biriktirip alıyorlar
@Aristokrat123 iphone 11promax alan görmedim şimdiye kadar
@mtbz42 ergenlerin elinde KVK'lı var. 4 5 bin maaş alanların anne babalarıda var. Onlar üstünü tamamlıyor.
@Aristokrat123 bi özele gelsene
Illa yasamak gerekmez ki arastirmak okumam vb her sey cok guzel olacak 🙂
tiktoku yasaklada iş ver gençlere
Sen bi telefondan silde önce
Z kuşağı sksin sizi naptı bunlar size
Z kuşağı okuyamaz sandı zahir
O yüzden ebene atlayacak Z Kuşağı.
Silivri soğuk tur ona göre🤣🤣🤣dikkatli yorum yapın beyler bayanlar
İskerler.!! İskimizdeydi
😅😅orası öyle
Biz gelecek istiyoruz geçmişi napalim
Aynen geçmişteki gitti gelecekte yasıyacagz
Doğru tabiki de 👏🏻👍🏻
Geçmiş geçmişte kaldı
Bu ekşi atanlar çok komiksiniz geçmişe takılı kalın siz daha şuana bakın toplanan vergilere bakın maaş alıyorsun ordan vergi aldığın parayı harcıyorsun ordan vergi vergi demek bu hükümet demek ben bunu bilirim
Demek ki boşuna 16 yıl tarih dersi gördük 🙂
Şasli kuşak onlar👍👍
Bende veriyorum ne oldu
Z kuşağı affetmiyecek
Hmm anladık
Z kusagi internet kullaniyor merak etmesin.
Umarım uzun adam gibisini bir daha görmezler
Bilmiyoruz tabi nereden bilecez awq
😂😂
Ülkeyi akp değil MHP yönetsin.
Doğru söylüyor ne bilelim biz
Dogru demiş
Sen z değilmisin
Birilerinin baya zpruma gitmiş nerde başı boş agzı küfürlü genç varsa chpli veya hdplii... diyorşar ki Erdoğanın karşısında hangi güçlü parti varsa gitmesi için ona oy vericez diyorşar yani hdp çıksa ona oy verirler bunlar...
Nerde cahil çomar varsa akpli veya mhpli
Engelleme he
.
@mtbz42 tabi tabi size göre koyunuz cahiliz yobazız...
Ben chpliyik sokak ortasında arkadaşlarınla bağırarak yürürken küfür etmem nerden uydurdun
Engelleme he
@mtbz42 genelleme yapmak istemiyorum ama çpgu böyle
@mtbz42 hmm bu ülkenin %52 si Cahil, %48 i aydın öylemi?
Aynen
@mtbz42 hımm ne diyeyim, kendi ülke halkına böyle hakaret edip küçük gören bir kesim umarim tarih boyunca iktidara gelemesin.
Gerçekler hakaretmi
@mtbz42 tanimadığın insanlara cahil, yobaz demen senin önyargili oldugunu gösterir, ve ne kadar hosgörüsüz
Tm kapat
@mtbz42 dersi uyuyarak teneffüslerde kız tavlayarak okul bitiren gerici sen şimdi aydın, bilge mi sanıyorsun kendini beyinsiz. Söylenenlere karışıklık bile veremiyorsun canım s*ktigimin solcusu
Kız tavlamanın siyasetle ne alakası var dersi uyuyarak bitirdiğimi kim söyledi ya kız felan tavlamadım hiçbirzaman derste felanda uyumadım bunun hem siyasetle ne alakası var #oymoyyok
Bizim sınıfta akpli çocuk var asıl o hiçbirşey yapmıyor derste
Ortaokulda 8. sınıfta felan vardı akpliydi dindardı aileside kız tavlamayla asıl o uğraşıyordu ben kendime bilge felanda demedim akp ye oy veren gericidir dedim
#oymoyyok
@mtbz42 o comar cahil dediğin adamlar üniversite okumuş iş güç peşinde olan insanlar senin gibi gelip buradan sallamıyorlar. Yalandan kim ölmüş dediğim kelimelerin aynısını kafasında AKP'li biri kurarak yazmış 😂
Adam halkına aşık belki bilemeyiz hakikati
O yüzdenmi
İskiyor halkı ha amkcahili
Boşş
Dogru soyluyor
Rte😘
Elbet bir gün.
Haklı
Haklı