Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük bir şahıs, tartıştığı sevgilisini önce tokatladı, ardından saçından tutup savurdu. Cep telefonu kamerası ile kayda alınan görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Olay İzmit Kuruçeşme Hülya Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 18 yaşından küçük olduğu belirlenen E. Ü. adlı şahıs, aynı yaşlardaki sevgilisi olan kızla yaşadığı tartışma sonucu kızı darp ederek cep telefonu kamerası ile kayda aldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayılarak tepki görmesi sonucu E. Ü. adlı şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Selam, düşünceleriniz nelerdir? Videoyu çeken de başka bir kız ben bu olayı görsem hem kızı, hem de oğlanı kafasını duvarlara vururdum. Akşama adli kontrol şartı ile serbest bırakılır merak etmeyin.
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 18 yaşından küçük sevgilisini darp edip kayda aldı ne düşünüyorsunuz?
İnsan olamaz insan gece gece asabını bozdu bu video. Şiddete karşı olan birisi olarak o çocuğun inim inim inlete inlete günlerce işkence yapmak lazım ki bir daha böyle kadına şiddet uygulamazsın. O kadını annesi babası ailesi ne fedakarlıklarla o yaşa getirmek için mücadele ediyor bu onursuz haysiyetsiz şerefsiz karaktersiz mahluk Kadına tokadı nasıl atıyor kim ona o hakkı veriyor. En ağır cezayı almalı. Geçe, gece Karadeniz Sinirimi hoplatılar. Şuna inanın Yarından sonra o Çoçuk o İzmit Sokaklarında gezemez. Ona Adamlığı öğretirler. Savcı tedbir amaclı 3 Gün Gözetim altına alır. Ek Güvenlik tedbirleri Ailesinin Oturduğu sokakda alınır. Şiddete karşıyım hertürlü ama böylelerini sadece ibret olsun diye gereğini yapmak Lazımli Şiddete uyumlu Erkekler Yapmadan Düşünsün.
Baksan hala daha o erkekle ilişkisi devam ediyordur. Hiç abartmıyorum böyle ilişkiler gördüm şok oldum. Biraz da insanlar dönüp kendilerine bakmalı böyle insanlar kendilerini en baştan belli ediyorlar zaten ama hala devam edenler var. Manyak bir toplum olduk.
Keşke mağdur olan kişi şikayetçi olabilseydi öyle işlem başlatılsaydı ama kızlar sevgilisi olduğunu bile söyleyemiyorlar bazen ailelerine. Bir insana kendine değer vermeyi öğretemediğimizde başkası ona değer vermese de karşıdaki kişinin yaptığı davranışın ne kadar yanlış olduğunu anlayamıyor. Bu sadece kadın erkek meselesi de değil bence. Umarım yanlış çıkarımlarda bulunuyorumdur, umarım...
Ergenler iş başında kızda erkekte ergenliğin nirvanasını yaşıyor. Tabi bu durum onların bu şekilde davranmasını doğru kılmıyor. Kadın dövmeyi erkeklik sananlar boşuna oksijen tüketiyorsunuz haram işliyorsunuz israf etmeyin oksijeni
Yaşadığım şehir de yaşanması çok kötü tarif edemiyorum böyle tipler her yerde varlar maalesef, duyduğuma göre karakola götürülmüş adliye ye sevk etmişler, çocuğa yazmak isterseniz, @https://www.instagram.com/emirhann_unluu_41/instagramı bu
Ayy çok erkek olduğunu sanan zavallı, zavallı çünkü bütün ezikler disardaki ezlmislikkerini en yakınlarından en zayıfa şiddet uygulayarak kendini ispat etme çabası vardır. Herkesten korktugu için birileride ondan korksun ister.
Sayın ve sevgili kızlar; bir erkeğe sadece kaşına, gözüne bakarak kanmayınız. Bir erkeğin maço olmasından, sizin için kavga etmesinden, adam dövmesinden mutlu olmayınız. Şiddetle iç içe olan erkek er ya da geç ama bir gün, ama bir ay, ama bir yıl sonra MUTLAKA ve MUTLAKA size de şiddet uygulayacaktır; bunu sakın unutmayın...
KIZLAR BOYKE ERKEK SEVER. ILGIYI AZALTAN, MESAJA GEC BAKAN, BASKA KIXLARKA KONUSAN, hadi ordan EDEN, ISINE GELMIYOSA hadi ordan GIT DIYEN ERKEK SEVER ACIK VE NET TURK KIZI BOYKE
@kraven62 kartal dan bende geleyim mi misafirliğe? twitter.com/.../1272918681606070273?s=20 böylelerini çok seviyoruz biz kartal da, ziyaret edip tanışırız muhakkak. O veletinde boyu küçükken balans ayarlarını versek iyi olur. Gelecekte bir cinayeti, bir tecavüz olayını engelleriz.
Böyle sevgili olacağına hiç olmasın daha iyi sevgililik bu değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklere özel eğitim merkezi açılmalı. Bunlar gibi olan kadınları da benzer şey ile desteklenmeli. Erkekler çoğunlukta ondan erkekler kibarlık yapıp önce davranmalı ve eğitimi almalı.
@kraven62 iyi olur bir daha bir kıza el kaldırmak neymiş bir kız cagiza dövmek neymiş görsün içimizi soğutun yazık ya kıza nasıl vuruyor içim cız etti yemin ederim ben böyle şeylere çok üzülüyorum