15 yaşındaki hilal Özdemir öldüren kişi Önceden 24 suç kaydı olan ve tehlikeli bir geçmişi bulunan bir adamın bir kıza yaklaşması nasıl önlenemedi? Dış görünüş ve davranış uyarıcı olmadı mı?
15 yaşındaki kızın 20 yaşındaki biriyle ne işi vardı? Hilal Özdemir neden öldürüldü?
Kız tiktokta yok sevgilim kurşun atar yok sevgilimin 5 killi var yok şu yok bad boy yok keko dersen sonun kabristan olur burada şaşırılacak bir sey yok suçlu hırsız katille hak hukuk bilmeyen denyolarla olursan ve bununla övünürsen başına bu gelir evet 15 yaş büyük bir yaş değil ama şuanki kuşağa Z kuşağına baktığında diğer kuşaklardaki 15 yaşındakilere göre daha uyanık ve bilgili Avrupada 16ysan reşit oluyorsun o yuzden laga lugaları bırakın bu kız akşam sorunsuz bi sekilde sevgilisiyle takılıp istediğini giyebilip ve sosyal medyada gizleyeceğim saklayacağım bir şey yok diyerek bu kadar rahat ve aslında sorumsuz yaşarsa aile tarafından gene sonu bu şekilde olurdu... Yazık
tamamda ailesi akrabasi hicmi gormuyo abi bunlari tiktokta hicmi gormedi veya ailesi akşam bu kiz kimlerle bulusuyo hicmi fotolarini gormedi hicmi kulaklarina bilgi gelmedi akraba eş dost tiktokta bu videolari yorumlari gormemismidir yani bana imkansiz geliyo bu teknoloji çağında
Sorunu düzeltiyorum 1) 20 yaşındaki adamın 15 yaşındaki ergenle işi neydi? Diye sorulur. Neden? Çünkü ergen bilinci dış değişkenlere ve düzensiz hormonlarına bağlı 2) davranışını bilemeyiz. Sizce nasıl bir tutumdaydı? Diye sorulur 3) dış görünüş uyarıcı olmadı mı yerine dış görünüşün nasıl uyarıcı olabileceğine dair bilimsel bir gerçek bulup yazmalısın. Önlem sorusu yerindeydi. Ama twitterdaki yaratılmış algıdan esinlenip kombo algı yaratmayın kısaca
kızın paylasimlarinda dediği şeyler, sanki onun o kişiliğini normal gibi kabul etmiş.. ama asıl anlamadığım, bu kız onunla konuşurken ailesi neredeydi. haberi yok muydu. bunlar dusunduruyor
Bu olayda ailenin hiçbir suçu yok. kendi sorumluluğunu alamayan, dikkatsiz davranan ve riskleri hiçe sayan kızın başına gelenler tamamen kendi hatasıdır. Aile, elinden geleni yapmış olabilir; suç tamamen kendi davranışlarında.
24 suç kaydını bırak, bir suçtan bile kaydı olan biri varsa indirime gidilmemesi kapalı cezaevinden açık cezaevine naklinin yapılmaması gerekiyor. Kanun var nizam var. Suç işleyeceksen cezanı indirimisiz ve sonuna kadar çekeceksin. Düzen çok bozuldu. Cezalar caydırıcı değil isteyen istediği gibi at koşturuyor. Kızlar, uzak durun böyle insanlardan kendine hayrı olmayanın size hiç olmaz. Yanlış kişi ile beraber olmaktansa yalnız olmak iyidir.
Bu tür bir olay her şeyden önce hepimizi derinden sarsıyor. Hilal Özdemir’in ölümü hem bireysel hem de toplumsal olarak büyük bir acıyı işaret ediyor. Genç bir kızın böyle bir riske maruz kalmasında birçok faktör etkili olabilir: Aileden yeterli destek ve bilinçlendirme alınamaması, toplumda gençlerin korunmasındaki eksiklikler ya da hukuk sistemindeki açıklar.
Bu tarz olaylara tanık oldukça, ailelerin çocuklarıyla daha açık iletişim kurması, eğitimle farkındalık kazandırılması ve hukukun etkili şekilde işlemesi gerektiği gerçeğiyle yüzleşiyoruz. Sen ne düşünüyorsun, bu tür olaylar nasıl önlenebilir? 🕊️
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Ne olursa olsun kızda da hata olduğunu düşünüyorum, evet daha çocuk ama görmezden gelinemeyecek şeyler var bu adamda. Hiç mi ben bu i*bneyle napıyorum demedi. Adamın tipinden de ne olduğu az çok belli. Gerçekten çok üzücü. Kadın cinayetlerinin arasına bir yenisini daha ekleyelim.
Evet o ayrı bir konu ama 15 yaşında bir kızın 20 yaşında biriyle ne işi var tipinden bile anlaşılıyor ne bok olduğu seçimleriniz yanlış böyle kişilere bir ilgi var kızlar tarafından sadece ailesine üzüldüm
Ailesine neden üzülüyorsun ki 15 yaşında bir kız reşit değildir ve ailesinin gözetimi altında olmak zorundadır. Bakmayıp, sokağa atıp ne yapıyorsan yap demekle anne baba olunmuyor. Bunun önünü kesebilmek ailenin görevi.
Bu olayda ailenin hiçbir suçu yok. kendi sorumluluğunu alamayan, dikkatsiz davranan ve riskleri hiçe sayan kızın başına gelenler tamamen kendi hatasıdır. Aile, elinden geleni yapmış olabilir; suç tamamen kendi davranışlarında.
Evet bende onu diyorum 15 yaşında kız neden sevgili olur ki böyle bir tiple kızın tiktok videolarını gördüm yetişkin gibi hal hareketleri var ve gerçekten sizi anlamıyorum kibar erkegi ezik gibi görüyorsunuz.
insan haklari insan olanlara geçerlidir katiller o haklardan yararlanmamali t€cavüzcü sapiklar da geri kalan her şeyde atatürkün ilke ve inkılaplarindan memnunum
Demek insan hakları sadece iyiii insanlara geçerliymiş Yani senin kafanda suçu işleyenler artık insan değil, hak yok öyle mi? 😂 Hukuk böyle çalışmıyor, yoksa herkes kendi adaletini dağıtır ve kaos olur. Mantığın ortaçağda kalmış, modern hukukta katil de sapık da haklarını bilip ona göre yargılanır. Kısasa kısas hayaliyle mi geziyorsun, yoksa laik devleti savunuyorsun, karar ver.
laf cambazlığı yapmana gerek yok dediğim şey mümkün katillere caydirici cezalar vermek için ille de islam hukukunu benimsememiz gerekmiyor amerikada da idam var ve adamlarin eminim hak hukuk anlayışı çoğu müslüman geçinen ülkeden öndedir