sizce haklımı adam ben haklı bulmuyorum asla el kalkmamalı ama babam kız hakketmiş dedi siz ne düşünüyorsunuz
https://www.youtube.com/watch?v=XcFlMwP0Ufs
https://www.youtube.com/watch?v=XcFlMwP0Ufs
Aldatılandan daha iyi bilemezsiniz. O kızı dövmesi doğru ama videoya çekmesi yanlış bence
Bende yaşadım. Arkamı dönüp gittim üstüne ben suçlu oldum. sonunda 2 yılın hıncını gidip azını burnunu kırıp çıkarttım şimdi beni gördüğü yerde kaçacak delik arıyor
Ha bak çocuğun dediği bazı laflar çok doğru
1 cisi namuslu bir kızın saat 11 de dışarda ne işi var. Yüzlerine bir ton makyaj yapıp gelmişler parka niyetleri belli üstelik parka yani. hani gidip bir cafede bir yerde bile değil. ıssız yer.
Ki ordaki çocukta diyor onla seks bunla cinsellik tarzı şeyler neden yaptın diye.
Namuslu kız bunları yaparmı. Çocuğa doğru demiyorum ama çocuk delikanlı gibi sevmişse sende bu çocuğu 4 5 kişiyle aldatırsan bende aynını yapardım video kısmı hariç.
Yani yok kadın el kalkmaz falan demeyin. zaten öyle diye diye tepemize çıkardık.
Kadın erkek madem eşit.
Herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli bence. Çocuğun giyim tarzı ya da hareketleri yaptıkları serseri olduğunu gösteriyor ama kızıda savunmayın burada haketmiş. tencere kapak hesabı. ve bak 4 5 kişiyle aldattım diyince video çekmesine bile kızmadım. gözü dönen insan herşeyi yapar. Düşünsene nolursa olsun değer veriyorsun kız bunu sana diyor sen yakalıyorsun. Tepkin nolurduki bence çocuk haklı kimse kusura bakmasın. İnsanları dış görünüşüyle yargılıycaksan o kızda kezbanın önde gideni yani. Hakettiğini bulmuş ortada sorun yok
Erkekler daha katı bu konuda çünkü toplumdan gelen at ana avrat üçlemesi var... Tabi buradaki baş kahramanların erkekleri serseri berduş kızları kaşarımsı, takmayın bu ortamda üzüldüğüm tek insanlar bunların aileleri...
Dayağı asla savunmam, ne olursa olsun. Hele çekip paylaşması.. Aynı bölgede oturuyoruz kendisiyle, görmüşlüğüm var kendisini defalarca. Zaten kendisi 5-10 kisi grup halinde takılan, cekirdek citleyip karıya kıza laf atan, seviyesiz, barzo, kaba, kro.. anlatılmıcak derecede iğrenç insanlar..
Yalnız videodaki kız içinde haketmemiş diyemiyorum malesef, boyle bir erkegi 5-10 kisiyle aldatıcak cesareti bulması bile şaşırtıcı, ben kendisini az cok tanıdıgım gordugum icin öldürmeden bıraktıgına seviniyorum, az bile yapmış çunku. 2 tokat ile bırakıcak biri değil normalde.. tamam hicbir kadın siddet gormemeli, buyuk hayvanlık ama bir erkekte 5-10 kisiyle aldatılmaz, aldatıp aldatıp sevgilim beni dövdü diye gezmesin, masum kıza bağlamasın kimse.
Dövmek aşırı bir dövme değilki iki üç tokat atmış ki kızda haketmiş ama videoyu paylaşmaları eğer kendine erkek diyorsa erkekliğe sığmaz
Cevap
9Cevap
Simdi ben erkek adam olsam benim de sevgilim beni 3-5 kisiyle aldatsa agzini burnunu kirarim onun. Ben masumlara siddete karsiyim. Boylelerini dovecen abi baska yolu yok.
Olmaz öyle şey. Muhammedin cahiliye döneminde değiliz. Kimse kimseye el kaldıramaz.
4-5 Kişiyle aldattım diyor kız. Yani tencere kapak hesabı.. iki taraftan her hangi birini savunanın aklından şüphe etmek lazım.
Hayır haketmedi o çocuk kim olurki alt tarafı salak bir sevgili abisi kuzeni olsa neyse ama ne hakla döverya
kız 4 5 kişiyle aldattım diyor onla yatmış bunla kalkmış sen hala kızımı savunuyorsun
Evet kızda öyle salak çocukla cikmasaydi onda da hata var
bak şimdi gönül bu otada konar bokada. ben demiyorum çocuk doğru zaten giyim tarzı belli. ama delikanlı gibi seven adamıda gidip sen 4 5 kişiyle aldatıyosun yani buda yapılmazki erkeğin azını burnunu kır bunu yapma yani yerine dibine girdiği andır. Biz erkekler en çok aldatılmakdan korkarız. olaylara farklı bakarız. çocuğu tanımıyorum yediği haltlarıda bilmiyorum ama kızın yediği naneler ortada yani
11 d esokaga çıkıyor
aldatıyor hemde 3 5 kişi falan yani bir kızda bu kadar alçalmamalı.
Ki bak o çocuğun attığı dayak değil 3 5 tokat yani sert bile vurmamış
Bende eski sevgilimi dövdüm ama canıma tak ettirmişti emin ol nefes alamaz hale getirdim. ve bak beni tanıyan olayı bilen herkesde benim haklı oldugumu söyledi 2 yılımı verdim.
aynı şekil 3 5 kişiyle aldatıldım doğumgunumde yakaladım ben birde. sonra utanmadı başıma bela oldu. çocugun ellerine sağlık bir daha yapmaz işte
Cekip videoyu internete koymak nedir bunu anlamiyorum
Ben olsaydim onu sikerek videoya ceker internete atardim.
türkiyenin genel seviyesi
Bazen dayak hakediliyo.
Tam bir keko ne bekliyorsun ki
haketmiş kız
dangalak
ELLERİNE SAĞLIK
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar