Anneye telefonda "kızına şu an tecavüz ediyorum" dedi! Serbest bırakıldı. Ne düşünüyorsunuz?

Antalya'da Murat K. isimli şahıs, çalıştığı eğlence merkezinden çıkan Ç. Y.'yi taksi durağına bırakma bahanesiyle aracına aldıktan sonra mobilya imalat hanesine götürdü. Burada genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Murat K., bu sırada arayan genç kadının annesine "Kızına şu an tecavüz ediyorum" dedikten sonra telefonu kapattı. Murat K., Ç. Y.'ye saatlerce cinsel saldırıda bulunup, yanındaki çalışanı G. K. ile birlikte zorla uyuşturucu kullandırttı. Ç. Y. iğrenç olay sonrasında intihar teşebbüsünde bulundu ve yüzde 99,9 engelli hale geldi. Ç. Y.'nin avukatı Bilgenur Yalçın, tutuksuz sanıklar ile avukatlarının, kendisini cinsel saldırıyla, ailesini de öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü.
Anneye telefonda kızına şu an tecavüz ediyorum dedi! Serbest bırakıldı. Ne düşünüyorsunuz?
Bu haberi önce WhatsApp grubunda gördüm. Sonrasında sosyal medyadaki tepkileri gördüm. Kanım dondu! O kadının yaşadıkları, annenin o söz üzerine hissettikleri tarif edilemez. Bu olaylar ne zaman son bulacak? Her gün benzer haberler okuyoruz ve her defasında yeter diyoruz lakin sonraki gün yine benzer bir haber..
Kaynak 1Kaynak 2
Anneye telefonda "kızına şu an tecavüz ediyorum" dedi! Serbest bırakıldı. Ne düşünüyorsunuz?