Telefonun şifresini vermediği için bir baba kızına bunu nasıl yapabilir, şimdi bir ifade sonrası bu herif salınacak dimi.. Ne güzel bir adalet sistemimiz var.. Yarın bir gün belki bu adam karısını da çocuğunu da öldürür çünkü boşanmışlar, onların başına bela olmayacağı garanti değil..
Devlet caydırıcı adımlar atmak için ne bekliyor acaba artık, kaç can daha gitmeli böyle caniler yüzünden? Bu adam nasıl bir ceza almalı?
Ya sevgilisi var onunla mesajlaşmalarını okumasın diye inat etti aynı zamanda korktu ya da başka yorumlarda okuduğum gibi sevgilisine çıplak fotoğraflar attı. İki taraf da suçlu. Yalnız kız daha böyle şeylerin bilincinde değil. Ergenlik çağlarında bu çağlar her şeyin uçlarda yaşandığı hissedildiği zamanlardır. Eğer sebep buysa ki öyle gibi duruyor babası da haklı çünkü sevgilisine çıplak fotoğraf müstehcen mesajlaşma varsa birçok kız sevgilisi tarafından bu şekilde şantaj yapılıp istismar ediliyor. Belki de sevgilim dediği 20-25 yaşında 30 yaşında bir herif de olabilir. Çocuğun fotoğrafını görünce de üzüldüm. İşte bunların sebebi ailedeki hoşgörüsüzlük iletişimsizlik. Hoşgörüsüzlük derken kızını bırak elalemin koynuna da demiyorum. Ama çocuk anne babasından korkmamalı. Çünkü korku o çocuğu her şeyden korumaz. Çocuğu yalana iter. O yine yapacağını, yaşacağını yaşar. Ama gizli gizli yapar. Başkası da onun bu korkusunu gizliliğini bilir ve bunu kullanır. Ya da ana-baba fark eder sonucu da bu olur. Aslında çocuğun arkadaşlarını tanımak lazım, sevgilisi olduğunda bunu size söyleyebileceği bir iletişim, rahatlık vermek lazım. Hatta sevgilim dediği çocuğu eve getirmesi sizinle tanışmasına izin vermeleri lazım ki en azından kiminle iletişimi var? Nerelere gidiyor bilmen lazım. Bunu da sana kendisi söyleyecek. “Baba ben sevgilim Ercanla sinemaya şuraya buraya gideceğim.” demesi lazım. Bu mezhebi genişlik demek değildir. Bir erkeğin ona hangi yaşta nasıl yaklaşması gerektiği konusu anlatılması lazım. Ki seni seviyorum hadi bir memeni çek yolla vulvanı çek yolla dediğinde küfrü basıp engellesin. Gerçi bunun önüne konuşarak da geçemezsin. Benim de 15-16 yaşındayken facebook’um vardı ama çok kullanamıyordum. İnternet yoktu bizde. Ama şimdi internet herkesin hayatında. Böyle mallıkları herkes yapabiliyor. Aslında şu sitede 17-18-19-20-25 yaşında olup da müstehcen fotoğraf yollayan mallar bile var. Ama baba-anne bunları konuşmalı çocuğuyla Emin olun 14 yaşında bir erkekle öpüşmesi, elini tutması ona çırılçıplak fotoğraflar atmasından daha kötü değildir. Babaların kızlarıyla bu istismarın ne demek olduğu, insanların ne gibi kötülükler yapabileceğini anlatması lazım. Dövmekten ziyade telefonu tamamen elinden alınabilir. Okulu değiştirilebilir. Okula annesi ya da kendisi bırakabilir. Ama eğer müstehcen fotoğrafları varsa ve her yere yayılmışsa yapacak pek bir şey de kalmıyor. En güzeli internete erişimine engel olacaksın.
Bu arada kime diyoruz demin ben de babama söyledim anlattım olayı haberim var biliyorum iyi olmuş, nesi var da gizlemiş babasından diyor. Demek ki ben de böyle bir şey yapsam 26 yaşında beni de böyle dövecek.
@Havertoks olur olmaz diye bir şey yok karşı cinse ilgisi merakı artıyor. Kızın da olsa oğlun da olsa büyüdüğünü, sevgilisi olduğunu kabul etmen lazım. Sevgilisi olduğunu öğrenince çocuğun üstüne ecel gibi çökmemen lazım. Çocuğunla her şeyi konuşman lazım. Yoksa o yine yapacağını yapar. İş işten geçtikten sonra haberin olur. Dövmesini hele hele böyle dövmesini asla doğru bulmuyorum ne kadarcık canı var onun. O çocuk bunu hayatta unutamaz. O babayı da sevebilir mi tekrar bilmiyorum.
Bu büyüyünce "ozgur kız" olur. Saçını mavi turuncu p3mbe mor yeşil 1500 renge boyayıp baldırlarına memesine kadar dövme yaptıran Diline göbeğine piercing taktıran bir tıp olur. Çünkü o tıp MOTORLARIN hepsinin ailesi böyle problemli
@Havertoks insan saçını istediği renge boyar, istediği dövmeyi yaptırır, istediği piercingi taktırır. Bu onun ve ailesinin problemli olduğunu göstermez aksine “ÖZGÜR” olduğunu ve ailesinin onu dışlamadığını gösterir. Ayrıca muhafazakar aileler daha sorunludur. Benim üniversitede devlet yurdunda türbanlı bir kız arkadaşım vardı. Saçlarının önüne kakül kestirdiği için babası anası bağırmış dövmüş. Sen kapalısın neden saçını böyle kestirdin diye kız da kendi eliyle bir gece tüm saçlarını kökünden kazıyor. Kız odanın içinde kanser hastası gibi geziyordu. Düşün kızlarda saç ne kadar önemlidir. Ama o saçını kökünden kazıttı. Yine kız penye uzun spor elbise altına da dar paça kot giyip geziyordu. Yani elbise uzunluğu diz kapağından uzundu ailesi buna bile tepki gösteriyordu. Kızın güzel bir yüzü vardı kız kendini hiç mi hiç beğenmiyordu. Vücudu da çok güzeldi. Kıza biraz makyaj yap diye diye kıza zorla allık, rimel, eyeliner aldık. Makyaj yapınca çok fazla çok fazla diyordu. Sonra alıştı kendini beğenmeye başladı. Sonra öğrendik ki wapm kadınlar gibi giyinmeyi seviyormuş. Deri tayt, gotik çizmeler botlar, gür saçlar, eyelinerli gözler motosiklete binen kadınlar gibi giyinmek istermiş. Ha bu son dediklerinin hiçbirini yapmadı. Ama içinde böyle bir şey var. Bu onu namussuz yapmaz. Yani kimsenin başka birine bu kadar kötülük etmeye hakkı yok. Kapanmayı sevdiğini söylüyordu. Ama bence o da doğru değildi. Çünkü ona kapanma dışında bir seçenek sunulmadı.
Bana göre kadının dış görünüşü kendi hakkında binlerce ipucunu veriyor.
Ben de seçimlerimi ona göre yapıyorum. Bu benim işime geliyor. Göbeğini deldiririp memesine dövme yaptıran kadından kime ne hayır gelir. Bana yaramaz. Keşke hepsi aynı şekil yapsa hangi kız yarar yaramaz anında elesem. Boşuna zaman kaybı olmaz en azından.
Bazisinin pisliği IÇİNDE oluyor onu da tanıyınca anlıyorsun. Zaman Kaybı oluyor benim için.
Elesinler umrumda olmaz. Beni böyle kabul etmek ZORUNDALAR. Başka şansları yok...
Kaldi ki kadınlar "İŞLERİNE GELDİĞİNDE" ERKEĞİ HER HALİYLE KABUL EDER.
Beni istemezse demekki İŞİNE GELMİYORUMDUR...
Ben ne örnekler gördüm sokak ortasında tekme tokat dayak yiyip de KÖPEK GİBİ yine adamın peşinden gidenleri...
Sen istersen dünyanın en mükemmel erkeği ol. Kadının İŞİNE GELMİYORSAN, bu sefer havadaki sineği bahane eder yine gider...
O yüzden ben ne istiyorum o önemli. Kadınların ta aaamk. Işıne geliyorsa zaten KALACAK. Gelmiyorsa da sikktirsin gitsin. Dünyaya 1 defa geldim kendim için yaşıyorum.
BENİM İSTEKLERİM, SİZİN İSTEKLERİNİZDEN ÖNCE GELİR.
@Havertoks tamam işte o kadınların istekleri de senden önce gelir. Ben de çok erkek biliyorum. O kadından vazgeçmemek için her şeyini değiştiren, ama ikisi de doğru değil. Bu arada kimsenin lamına koyamazsın. Koyamamışsın ki bu kadar kolay mangalda kül bırakmıyorsun 😂😂😂 yani her kadın seni kabul etmek zorunda değil. Sen kendini belli et onlar seni çoktan elerler. Ama genelde erkekler kendilerini gizleme eğiliminde olur. Kıskançsa kıskanç değil gibi davranır. Dekolte giymesini istemiyorsa karışmıyormuş gibi yapar. Telefonu çok merak eder ama kurcalamaz. Sonradan belli eder kendini. Ama sen kendini gizleme aynı böyle öküz öküz konuşmaya devam et. Et ki kadın karşısında nasıl bir zavallı olduğunu görüp hemen vazgeçsin. Bu arada seni sürekli engellediğim halde 1 xperlik hesaplar açıp geliyorsun bağırsaktaki gaz etkisi yaratıyorsun insanda osuruk gibisin. 💩💩💩💩
‘Zalimler için yaşasın cehennem’ vicdan yoksunu soysuzlar var olduğu sürece bu gibi olaylar hep olucak malesef, ve biz hiç bir şey yapamıyoruz. O çocuğun piskolojisini çok iyi anlıyorum şu an, memlekette piskopat sürüyle geziyo ak kimse bir bk yapmıyo
14 yaşındaki çocuk için yok nude atmış yok sexting yapmıştır yazmış sitenin abazanlari. Ne pisliksiniz yaa Allah o adaminda sizinde belanızı versin aminn
Birincisi, bu tip durumlarda, çocuğun resmi konulmamalı. Tamam iyi niyetle, olayın vahametini yansıtmak ve yetkilileri harelete geçirmek için yapıyorsunuz bunu ama, doğru değil. Bu resim internette dolanacak, ve çocuk için plumsuz çağrışım yapacak hep. Yanlış yağıyorsunuz.
İkincisi, bu bir suç. Suçu geçtim, çocuğuna bu denli şiddet uygulayan kişi topluma zararlı bir haşeredir. O kesin.
Üçüncüsü, burada bunun "ceza" olduğunu söyleyen, tahrik olabilecek kadar aşağılık ruh hastalarının da aynı şekilde toplumdan tecrit edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Umarım böyleleri cehenneme gider. Benim kızım olsa saç teline bile zarar gelmemesi için her şeyi yaparım. Şerefsiz ruh hastası diyeceğim de ruh hastaları bile daha insan. cahil şerefsiz
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
şerefsiz pç bende dayak yemiştim hemde su büyük bıcaklar varya onla göz altım morarmıstı kolumda morarıklık ağlarken göz yaşlarım koluma akınca canım çok yanm ıştı uutamıyorum aklıma gelince ağlıyorum ve bunu babam yaptı baba dediğim adam biz kimsenin sinirini çıkarma aracı değiliz sinirini atmak için bana vuramaz bıktım ya babama seni polise sikayet etcem dedim daha fazla vurdu dövmesinin nedenide ben evde bagırınca dısarı camlar dan ses gidiyomus biz giriş katına yakın oturuyoruz. gülmeme kızar toplum içinde. gözümde adeta bir canavara dönüştü her an aynı şeyi yaşıcam diye kendi evimde korkuyorum. kimse kimseye şiddet uygulamamalı şiddet asla çözüm değil küçüklükten bu yana kac defa dayak yedim soba masasımı dersin fındık sopasımı hepsini gördüm dayakla birşey eğitilmez hiçbir zaman ailemi basını egecek birşey yapmadım fakat aynı evdeyiz onlar beni anlamaya calısmadılar yosmalıkmı yaptuım hayır benimde anlasılmaya ihtiyacım var 18 yasındayım ailemden kimseyle anlasamıyorum nefret sebebpleri.
Görse ne yapacak? Diyelim kızın sevgilisi var, görse ne yapacak şerefsiz herif? Böyleleri de baba oluyor işte. Sonra kadına, kız çocuklarına şiddet var dendiğinde aaaa kadınlar pozitif ayrımcılık istiyor diyorlar. Böyle hırbolar göz açmasın, toplumdan izole olsun istiyoruz sadece.
Kızı diye onun özel telefonuna bakamaz. 14 yaşında bir çocuğun telefonuna ondan izinsiz bakamazsın o da bir birey. Şerefsizler, ürüyorlar adam oldum sanıyorlar. Umarım yatarı olur bu işin ve kızı onlara bırakmaz devlet. Ahlaksız herif.
14 yaşında kızın sevgilisi var görse ne yapacak demek, 14 yaşındaki bir kız sevgili edinebilir demek. Bu kadar mı sübyancı olduk. Tamam şiddete karşıyım da bu düşünceye de karşıyım.
Bunlar yüzünden pozitif ayrımcılık kabul edilemez suc işleyen cezasını görür ortaa fol yok yumurta yokken milyonlarca insanı iftira malzemesi yapmaya kimsenin hakkı yok bununda ne yargı mantığında nede tarihinde bir örneği yoktur. Noktasal hareket edilecek suç işleyen cezasını görecektir.
Devletle alakası yok. Her şeyi devlete atmayın. Devletin yapacağı tek bir şey ağır ceza yaptırımıdır. İş ki insan vicdanlı yaşasın. Bu görünen bir haber. Görünmeyenleri kim savunuyo pardon? O tür erkeklerin yaşam tarzını özetlersem, evlilik öncesi bacısı kız kardeşi evde anasının babasını dizi dibindeyken o erkek çocuğu anne babasından yüz alıp sokakları sürter geç saatlere kadar. Kimse çıtını çıkarmaz. Evlendikten sonra kadın evimin direği çocuklarımın babası der iyice şişirir. Yani akılsız kadınlar yüzünden kadınlara düşmanlık arttı. Kadın kadının düşmanıdır çoğu zaman. Aksini yaşamayan hiçbir şekilde iddia edemez. Cevabım tüm absürt yanıtlara kapalıdır.
Bazı ailelerin çocuk bakımı için profesyonel yardım almaları gerekiyor. 14 yaşında bir genç kızın telefonu olabilir özel konuşmaları olabilir aile bunu bilmek isteyebilir buraya kadar her şey normal lakin bunun yolu bu değil. Anne girer devreye şifreyi ister neden istediğini anlatır veya telefonuna şifre koymamasını söylerler. Başına kötü bir şey gelmesin diye korumak isterken başına kötü bir şey getiren bir baba var burada. Şimdi bu kız babasından her şeyi gizler ve sevmez daha. Babanın ceza alması gerekiyor
O yaş grubundaki erkek ya da kadın çocuk sayılır. Dolayisiyla sapik ruhlu kişiler tarafından kandirilmalari büyük ihtimal. Ozellikle Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde gezinen sapıklar bu yaş grubunu hedef alabilir. Eger ki baba böyle bir şey sezdiyse adabı usulüne göre kızını alıp konuşursun. Bu şekilde dövmek kesinlikle yanlış. Ne oldu şimdi böyle peki, bu durum onda iz kalacak ve ileriki yaşlarda babadan göremedigi büyük sevgisini ne olduğu belli olmayan erkeklerde aramaya baslayabilir. Bunun yasanmis örnekleri var. O yuzden çocukları yetiştirirken sevgi saygi doğrultusunda büyütmek gerekir.
14 yaşındaki çocuğa telefon verilmesi başlı başına yanlış bence. Kim bilir ne saklıyor, neyden korkup da vermiyor telefonu.. Babasının şifreyi istemesini normal buluyorum kızını korumak amaçlı isteyebilir sonuçta yaşı çok ufak ama istemek var istemek var ya. bir insan nasıl vurur yavrusuna aklım almıyor. Hiç mi vicdan kalmadı hiç mi insanlık merhamet duygusu kalmadı.. Al karşına konuş insan gibi. Dövmek nedir şerefsiz adam?
Baba ile çocuk arasında nasıl bir iletişimsizlik var ki olay bu hale geldi ,,, belki kız gizledi bazı şeyleri,, böyle yapınca da baba şimdiki zaman kötü insanlar ile dolu aklina hersey geldi... ama güzellikle konuşup istese o şifreyi,,, kız izin vermese dahi anneyi araya koysa ,,,, gel bak bu kızı bir takip edelim,,, biseyler var şüpheleniyorum korkuyorum deseydi ,,,,, hickimse zarar görmeyecekti... basjna iş geleceğine benden dayak yesin mantığı... bu da var... cok üzüldüm kıza ama... bir ebeveyn istese çocuğunun herseyini öğrenir,,,, yeterki sorumluluklarinj bilip gerekli ilgiyi özeni göstersin...
Ondan sonra neden kızlarda güven yok neden erkeklerden uzak duruyor Çekin arkadaşım o pis elinizi kızlarımızdan çekin o kirli düşünceli zihniyetleri Bırakın istediğini giysin istediğini yapsın Yanlışı doğruyu döverek öldürerek öğretmez kimse daha fazla yanlışa düşürür Bu kızın psikolojisi bu kızın duyguları kalbi güveni ne olacak Adamlık bu mi babalık bu mu bir baba bunu yaparsa o kız kime güvenecek Hatalara dusrcek yanlışlara düşecek ve sonu hep hüsran olacak Adamlık bu değil Tecavüz dövmek öldürmek namusuna göz dikmek eleştirmek değil Adam gibi adam olup doğru şekilde öğretip izah etmek varsa yanlış bizim yanlışımiz diyerek telafi etmek korumak kollamaktir Allah akıl fikir ihsan eylesin
Kazığa oturtalım kaçamaz ya da vudu ayini yapıp iğne batıralım olmadı İstanbul büyük şehir belediyesi bok çukuruna atıp herkesin suratına sıçmasını bekleyelim belki yarabbi şükür diyip imana gelir ama en fantastik fikrim kırık bira şişesine oturtup kırbaçlayalım tırnaklarını tek tek çekip cırlayışını izleyelim gözlerini oyup çükünü kesip tavana atalım göbek deliğinden girip makattan çıkalım her türlü Çin Japon Vietnam uygulayalım ama ölmesin İBNENİN EVLADIIIIIII KÜÇÜK ÇOCUĞA ŞİDDET NE SENİN TOPRANIN ya
Ne ara bu kadar kötü, bu kadar vicdansız oldu insanlar hiç anlamıyorum. Kadınları öldürürler. Kızları döverler, tecavüz ederler. Niye baktın diye adam bıçaklarlar. Sevgiden başka hiçbir beklentisi olmayan hayvanları tekmelerler öldürürler. Dün zaten bir tane kamera görüntüsü gördüm. Benzinlikte oynayan yavru bir köpek var. Adam okul taşıtı gibi bir araçla yavru köpeği göz göre göre eziyor, hem de geçecek o kadar yol varken. Söylediği laf da şu: "Onun geçmesini mi bekleyecektim." Yan tarafında geçecek 3 arabalık daha yer var. Yavru köpeğin çırpınışları hala gözümün önünden gitmiyor. Başına annesi geldi ama bir şey yapamıyor. Oradakiler müdahale etseler de ölmüş hayvan. Ne zaman böyle insanlar olduk biz yaaaa.
Kim olursa ne olursa olsun bazi çizgiler vardır ve bu çizgilere basıldığında bireysel değil kamuoyu olarak sivil toplum örgütleri olarak ses çıkarmak tepki göstermek ve gereğinin yapılması için tüm toplumsal baskımizi kullanmak zorundayız unutmayın zalimin suratına inen tokatı kendi yanağında hissetmeyen kimse insanlıktan nasibini almamıştır ben kendi sivil toplum örgütümle konuştum sizlerde konuşun olayın üzerinde hassasiyetle durulayın lütfen duyarlı olalım hepimiz insanca yaşamayı hak ediyoruz
Babadır telefona bakar orda biri izinsiz bakamaz felan yaZmış öyle bir dünya yok kız daha çocuk bakmasında piçin biri kandırsınmı baya gelince böyle dövülmez böyle döversen oda baba sevgisini gider elin pçnde arar işte bana göre iki tarafa hatalı bir baba çocuklarıyla arkadaş gibi olacak o telefonun içinden ne çıkarsa çıksın cezası dayak Olmaması gerek
teşekkür ederim Kız çocuğu erkekten devamlı çabuk gelişir daha duygusal olur bir çocuğun babasına olan duyguları çok güzeldir helede kızlar şu resme bakıyorum benim içim sızlıyor ne olursa olsun evlattan vaz geçilmez bir hata yaptıysa onun illaki sebebi ana babadır bunlar bize de ders olsun işte bir anlık cehalete kapılmayalım şuna bana ders oldu bir gün bizimde başımıza böyle gelirse güzellikle anlatalım yav o telefonu kıralım hatalarımızı düzeltip daha güzel vakit geçirelim çocuklarımızla
15 yaşında kardeşim var babam ona bunu yapsa baba katili olurum ben ya da annem varken şifre istemek de ona kalmaz sonuçta 14 yaşında bir kız artık genç sayilabilecek yaşta illa ki özel hayatı var illa ki babasının bilmemesi gereken konuşmalar var şiddet olmasa bile bir baba ya da abi kardeşinden telefon isteyemez bunun çocuk soyunurken odaya girmekten farkı yok benim için
Bir keresinde bir olay yaşandı babam istedi ne münasebet 20 yaşındayim ben özelim var arkadaşlarımla konuşmaların var anneme veririm dedim vermedim telefonu o da öyle söyleyince anladı ısrar etmedi
20 yaşındayım virüs nedeni ile ailemin evindeyim tabi artık eskisi gibi karışamıyorlar üniyi kazanınca falan saldılar ama eskiden çok çektirmişlerdi işte
Psikolojik olarak aile kotu hissediyor ama 14 yasinda ya da 17,18 yasinda bir cocuk boyle gizli sakli seyler yapinca ister istemez sinirleniyorlar Ama bu cocugun ozgurluk alaniyla alakali siz ona telefon verip kisitlamayi bilmezseniz o kadar basi bos birakip, daha sonra hadi sifreni soyle derseniz o cocuk telefonla yaptigi seyleri cok kotu biseymis gibi saklayabilir korkabilir gizlemek ister. Belki de yaptigi bisey yok ama ya bisey yaptiysam diye korkmus olabilir. Canilik ama bu denli cocugu dovmek ama ceza ne vereceksin ki omur boyu bunun şokuyla o cocuk yasayacak nefret edecek o babadan, babasina hangi verilecek ceza dahaagir olabilir ki
İnsanlar çocuğun yaşına ve hatasına takılmış. Bu kız kaç yaşında olursa olsun, ne hata işlerse işlesin hiçbir şekilde babası ona şiddet uygulayamaz. Babalık dayak atmak, bağırıp çağırmak değildir. Eğer ortada bir hata varsa konuşarak çözülür. Bir baba çocuğuna öfkeyle, nefretle değil, sevgi ve anlayışla yaklaşmalı.
Konunun içeriğini irdelemiyorum. Özel hayat vs şeklinde salakça bir savunma yolu izlemeye niyetim yok.
Lakin, baba olup olmaması önemli değil, herhangi bir insanın bir başka insana şunu yapabiliyor olması kabul edilebilir bir şey değil. Ama evet, büyük olasılıkla ifadesini alıp evine gönderecekler.
Belki, utanç verici olsa da, yine bir facebook/instagram baskısı ile kızcağızı aile bakanlığı himayesine alır. Bilemiyorum.
Bu tarafta hata ikisinin de var küçük çocuğun babası ve babasının şifreyi bilmesine hakkı var. Kız neden vermiyor şifreyi ve neden saklıyor belki itin birisi bu küçük kızı kandırıyordur. Ama babasının yaptığı da şerefsizlik kızına böyle vurmamalıydi. Başka şekilde çözüm bulması gerekirdi. Şiddet asla çare olmamalıdır.
Tüküreceğim şu zihniyete. Telefon şifresini söylemediği için çocuğuna bunu yapan kişi bir insan mı? İnsanı geçtim bir baba mı? Çocuğunun yanlış yaptığını düşündüğün, şüphelendiğin bir durum varsa alırsın karşına konuşursun, çocuğuna güven aşılarsın. Böylelikle çocuğun senden şifresini kaçıracak kadar korkmamış olur. Kendi eliyle verir o telefonu sana. Şimdi tutup da adamı serbest bıraksalar hiç şaşırmam. Alışık olmadığımız bir son değil...
Devlette ya da kanunda bir sıkıntı yok Sıkıntı o kanunları uygulamaktan âciz savcıda ve hakimde Kanunda belirtilen cezanın üstünden değil altından veriyor orosp* çocukları bir de iyi hâle sokuyor Hukuk sistemindeki en büyük sıkıntı hakim ve savcıların özürlü bakışında Başka bir şey değil
Çok komikler. Hergün bu haberleri duyacakmıyız. Bu hakimler savcılar vicdanların kapıda bırakıp mı gidiyor işe.
Kimse kusura bakmasın. Çocuklara düzgün eğitim vermiyosunuz sonra böyle yobaz "insanlar" yetişiyor. Kadın erkek herkes her şeyi biliyor. Zaten ülkenin sorunu bu ki. Kimse öğrenmeye açık değil. Öğrenmek ayıp bir şey gibi gösteriliyor. "Dünyanın" dertlerini anlatacak kadar kelimem yok😞
Böyle bir baba kısırlaşmalı. Cani, ruh hastası. Bu baba olamaz. Biyolojik olarak baba sadece bu. Bir anlık şehvet duygusuyla herkes çocuk sahibi olur. Ama anne, baba olmak herkesin harcı değil. Hayvan yapmaz bunu evladına. Dilerim Allah'tan bunun bedelini en ağır şekilde ödersin inşallah insan müsveddesi. İki cihanda da yüzün gülmesin. Bedbaht ol.
He bir de tane kız vardı sitede kadın cinayetlerinde kadınların da suçu var saçma sapan erkeklerle beraber olmasınlar diye soru açmıştı umarım bu haberi görmüştür de az utanmıştır. Sanıyorlar ki kadınlar şiddeti sadece sevgililerinden görüyor
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
S*çarım böyle babalığa bu mu şimdi baba olmak? Ve eminim ki bu şerefsizi serbest bırakacaklar. Kendi kanından canından evladına böyle bir şeyi nasıl yaparsın? Yok ya bunu sadece hayvanlar yapar, bunu yapan yaratık da evrim ağacındaki sürecini tamamlayamamıştır net olarak. Cehennemin dibine kadar yolu var. Bir de yorumlara baktım bunu normal gibi gören başka yaratıklar da var. Umarım onlar anne ya da baba olmaz.
Çocuğa olsun kadına olsun şiddete kesinlikle karşıyım ama şu var ki bazı çocuklarda bu işin suyunu çıkardılar.. eline telefonu alan takip uğruna her türlü kepazeliği yapıyor çırılçıplak soyunanlardan tutun her türlü ahlaksızlığı yapan binlercesi var madem şifresini vermiyor ozaman telefonu elinden alsın vermemek üzere şimdi iyimi oldu.
Gerçekten insanoğlu tecavüz eden erkek , döven erkek, küfür eden erkek , kıran erkek , hırsız olan erkek , öldüren erkek ben anlamıyorum neden? Sanki birisi bütün bu görevleri yapması için insaoğlunu seçmiş gibi. Cidden yazık. Allah yardımcıları olsun. Bunlar yüzünden güven kalmadı.
Her erkeğin arkasından bir kadın çıkar sistem birbirine karışık. İnsanları kadınlar ve erkekler diye ikiye ayıracağınıza çocuklar ve yetişkinler diye ikiye ayırın. Kadınında erkeğinde birbirinden farkı yok çoğu aynı rezillikte.
Ama tecavüz öldüren genelde insanoğlu. Ben burda haklı haksız savunmuyorum ve genel olarak evet kadınların da yanlışları var ama erkeğin yanlışlarını geçemiyor üzgünüm. Bir babanın çocuğunu öldürmesi bir eşin kadına şiddet tecavüz uygulaması bunlar evet geçmişte yapılan hattalar ama hiçbirşey bunu yapmaya sebebiyet vermez.
Kadın erkek farketmez sevgili dostum suç işleyen kim olursa olsun cezasını yatmalı. Kadınmış erkekmiş millet vekiliymiş muhtarmış belediye başkanımız farketmez hepsi kayırılmadan cezasını yatmalı. Ama çocuklar öyle değil ortada işkence edilen bir çocuk var ve sen bana halen erkek zulmünden bahsediyorsun yani çocuğunu döven bir dümnya kadında var bunlara bu hakkı veren kim. ÇOCUKLAR bu dünyadaki en kutsal emanettir lütfen onlara güzel yarınlar bırakalım
Allah belanızı versin yaaaa böyle pislikler yüzünden ülkemden bezer bıkar oldum ileride imkanım olduğu an yurt dışına gitmeyi düşünüyorum cidden bu ülkede bir kadın bir çocuk bide hayvan olanın vay haline
Ailecek gidik bunlar... Bizim millette gidik.. Lafa gelince 14 yasinda cocuk diyenler simdi de kalkmis ergenlikte ozeli diyor.14 yasinda ne ozeli var... Dovmesi hayvanligini gosteriyor adam gibi alirsin teli elinden olur biter.
1 öncelikle konu iki ucu boklu değnek. 2 18 yaşına kadar olan her insan çocuktur ve ailesiyle özeli olmamalı ( biri çocuğunu taciz de edebilir özel diyemeyiz) 3 konuyu kadin erkek olarak ele almamalıyız bu sadece ayrımı derinleştirir. 4 hicbir şey çocuğumuz ve ailemizden daha değerli değildir şiddetin ölçüsü aslında her türlüsüne karşıyım. 5 durumdan siyasi dini yafta yapan süzme kardeşim dır. 6 duyar kasanlar kesinlike klavye delikanlısıdır kız erkek fsrk etmez 7 çocuk aileden alındı ve baba (!) Ceza evinde 8 hepimiz suçluyuz aksini iddia eden bozuktur.
Babanın araştırma şekli yanlış ve üstüne bir de dayak atması tam bir canilik... Şimdiki neslin kızlarının telleri hep pislik ve kendileri de öyle... Artık babalar bunu bilerek yaşamalı, yapacak bir şey yok... Dayak yiyene kadar bir şey saklıyorsa bu kız (kesin çıplak fotolar vs ) illa ki bir pisliği vardır ama dayakla çözülmez o işler dayıcım...
Ayrıca yorumum sevgilisi olup da foto atana değil. birden fazla erkeğe attıysa ben onu kastederek söyledim... bir kız neden dirensin bu kadar dayak yiyene kadar... dayak yiyeceğine aynı tepkiyi vererek “sevgilim var onla yiyişiyoruz, ona attım” dese , belki dayak yemicekti... sır gibi saklayıp sonuna kadar dayak yemesi enteresan...
ve ek olarak kızı sürekli uyardı ise baba sonunda patlamış da olabilir... evin içinde neler yaşanıyor bilemeyiz. Bizim komşu kızı sürekli erkeklerle geziyor babası uyarıyor ama nafile... çileden çıkacak en son babası... o aklıma geldi...
Valla gülüm bunlar z kuşağı ve bizden iyi kafası basıyor... iş fitnelik fesatlığa cinselliğe gelince senden benden kurnaz... Elbet düşe kalka tecrübe edecek ama bana bunları savunma... şimdki 14 lükler adamı ipe götürür... Çocuk diyorsun koskoca evli adamı baştan çıkarıyorlar neler gördük... Dediğim gibi dayının yöntem yanlış daha da uzaklaştırır evden kızı...
Yazık. Şu yavruya, çocuklara yazık. Böyle babalık olmaz. Baba evladının arkasında ki dağdır, sırtındaki yara değil.. Bir lafım var, paylaşmadan edemem;
Bazı babalar çocukları için kanat çırpar, Bazı çocuklarında kanadını babaları kırar. (Y. nihat Altuğ)ve evet; edenin yanına her şey kâr kaldığı gibi, bu konuda da mazlumlarım çığlığı duyulmayacak ve zalimler yine yüreklenmeye devam edecek işleyecek oldukları pislikler konusunda..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
oha a*nanı avradını s*keyim bu ne lan. A*na kodum adamı sıkıyorsa gel beni dövsene lan he. kollarımla geçerim içinden. karşısında beni görse Allahım canımı al diyecek adamlar 14 yaşındaki çocuğunu dövüyor. S*kik varsa şifre gidersin kırdırtırsın bir yerde.
Gerçekten artık insnalar evlenmeden önce bana veya anne olabilir mi diye test yapılmalı uzmanlar tarafından bu ne ya gördükçe tuylerim diken diken oluyor bir baba bunu nasıl yapabilir insan olan insana bunu nasıl yapabilir
Allah böylesinin ağzından burnundan fitil fitil getirsin inşallah. Belki çocuk hiçbir şey olmadığı halde korktu da demedi şifreyi. Akıl yok fikir yok. Ne yapanda ne serbest bırakacakda
Ne olursa olsun bir baba bunu yapmamalı evet kızı bir hata yapmış olabilir ama bunun sonucu bu derece dayak olmamali boyle yaparak kızın yanlış yaptığı şeyi düzeltmek yerine kızı daha çok o yöne iter. Çok yazık
var ve kendine ait özel eşyalarını kurcalayamam, eğer endişe edersem telefonuna bilgisayarına ayna programı atarım ne yaptığını 24 saat izlerim ruhu duymaz, ebeveynlik kolay değil
P*ç baba kızın özeli vardır ne yani şimdi o telefonun şifresini açsaydi orda babasinin görmemesi gereken şeyler gorecekti belki öyle daha mı iyi olurdu kızın hem psikolojisi bozulur hem de aynı şiddeti görürdü ibine*oğluyobaz-çomar-dehşetül-p*ç sinirlendm özr dilerm : V
Evladım olsun diye milyarlarca para döken insanlar var bu dünyada her gün gözyaşı döküp Allah'a yalvaran var bunun gibi insan müsveddeleri evladının kıymetini bilmezler yazık !!!
yazık küçük çocuk büyük ihtimalle aile üyeleri tarafından susturulacak ve daha birçok kez bu olaya maruz kalacak çünkü neden kol kırılır yen içinde kalır batsın bu iğrenç zihniyetleri
Cidden yeter artık yazık günah vicdandanda yok bunlarda devlet sesi soluğu çıkmıyor her hafta bir kadın ölüyor cinayet işleniyor şiddet görüyor yeter sıra bize gelecek diye korkuyoruz
@ruletci03 sen öyle tanımadığın zencileri arkana alırsan 2 gün tanıdığın kişilerin rezidansına gidersen sıra sana gelir. İnsanda biraz da akıl olacak. Herşeyi de duygusallığa bağlamamak lazım akılla da düşüneceksin. Psikolojisi bozuk sadist çok insan var.
@ruletci03 amacım bu değildi teker teker kadınlar ölüyor korkmakta haklıyım tabiki ölen kişilerde bu ülkenin değerli insanları kimse genç yaşında ölmeyi hak etmiyor hepimizin yaşama hakkı ver ama dengesizin biri geliyor ve bunu elimizden alıyor geride taglar açılıyor oda suçlular serbest kalmasın diye ben bundan biktim artık yaşam mücadelesi veriyor gibi hissediyorum
@CapitaiinDeBarracuda insanların dengesiz olması bizim suçumuz mu kadın ölüyor diyorsunuz orda ne işi vardı herşeye bir kılıf bulup aklaniyorsunuz hadi diyelim çevremizdeki erkekleri attk ya aile içi şiddet ne olacak? Ya yolda tanımadığımız biri tarafından öldürüldük buna nasıl kılıf bulacaksınız
Yolda giderken herkes tarafından öldürülebilirsin. Bir erkek bir kadın tarafından öldürülebilir ve kadında erkek tarafından... Sen varya erkekleri cani göstermeye çalışan bir feministsin. Bunu aklına sok tamam mı! İnsanların dengesiz olması senin suçun olmayabilir ama insanı tanımadan onun evine gitmen senin suçun! Hasta olmak da bir insanın suçu değildir ama önlemini almadan bilmediğin kişilerin arasına dalmak ve hastalık kapmak senin suçun çünkü önlemini almadın. Aile içi şiddeti sadece erkekler uyguluyormuş gibi lanse ettiremezsin. Medyanın yayınlamadığı bir sürü kadın şiddeti var. Kadınlar erkeklere psikolojik şiddet uyguluyor. Hemde azımsanacak bir rakam değil!
@CapitaiinDeBarracuda ben maskulen biriyim amacım erkekleri gömmek değil onlarda değerli yaşam boyu onlara ihtiyacimiz var birbirmizi tamamlıyoruz ama benim bahsettiğim konu bu resim altinda kadın şiddeti kadının aile içinde gördüğü şiddet tanımadıği kişinin evine giden yok zaten otobuste yol ortasinda bile öldüren kişiler var evet erkeklerde şiddet görüyor özellikle psikolojik toplum onları sürekli bir role sokuyor erkekleri cüzdan gibi kullanılıyor veya " her erkek kötü sapik" düşüncesi var ne yazık ki herneyse ben bu yorumumda kadina şiddet/ cinayete değinmek istedim tek bahsettiğim konu kadınların ölmesi her sabah bir tag ile uyanmaktan yorulduğumu üzüldüğümu dedim sen bunu erkekleri kötülemek olarak algılamissin çok malsin
@CapitaiinDeBarracuda erkek cinayetleri/ şiddeti ölünce ben hiç bir kadından şöyle bir yorum duymadım " o saatte ne işi varmış , dikkat etseydi tanımadığı kadnin evinde ne yapıyor sadist insan çok " bunları hep erkekler diyor ayrımcılık işte sonra bunu deyince "feminist erkek düşmanı" diyorsunuz kabullenmek çok zor sanki
Sadece soruyu okudum yorumları okumak dahi istemiyorum. Ülkemde öyle şeyler olmaya başladıki artık bunları savunan insanlar bile var.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah o babanın belasını versin böyle cahil, eğitimsiz insanlar çocuk getirmesin dünyaya olan çocuklara oluyor. Eşimle Anne-baba olmak için can atıyoruz bunlar çocuklarına nasıl böyle davranıyor aklım almıyor.
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eksileyen geri**zekalılar şiddete kesin meyilliler. Allah sizinde belanızı versin.
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elleri kırılsın itin. İçim bir löp diye boşaldı bir yemin ederim, tansiyonum düştü fotoğrafları görünce. Umarım akşama anksiyete krizi veya taşikardi geçirmem... Ben görünce hasta oldum o çocuk ne hisseti :(
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Edit: ABİ SİZ NİYE NSFW UYARISI YAPMIYORSUNUZ YA. TAŞİKARDİ GEÇİRDİM ÖLÜYODUM LAN
Hiç kimse şifre söylemediği için dövülmeyi hak etmez bayım. Üstelik o bir çocuk. Baba demek senin dediğin olmadı diye çocuğunu dövmek değildir. O kişinin ne adamlığı ne de babalığı hakettiği söz konusu olamaz bile.
Şifre saklamak hatalı kabul ama dövmek hiçbir zaman çözüm değil. O kız çocuğu psikolojik sıkıntılar çekecek ilerde. Buna rağmen dövmek aptallıktır, CANİLİKTİR.
Ama olaya dar bakıyorsunuz, bize gösterildiği şekil bu. Bu dayağın arkasında telefon şifresinin olduğunu düşünmek yanlış. Başka bir şeyler var yüksek ihtimalle.
Hımm çok mantıklı şiddet yarışına girelim. En az kötü olanı hangisiyse haklı çıkartalım. Kendime gel kendine! Çocuğuna terbiye öğretemediysen o da senin sorunun. Yallah Allahın bayrak sallayan çomarı.
Rabbin sana kızkarı döv diye yaratmadı. Kafanızda bir din kurmuşsunuz İslam diye kakalıyorsunjz. Allahın adını ağzına alarak kirletme, gidip peygamberini örnek al.
Kızı telefon şifresini vermediğine göre belli ki xting veya daha fazlası mümkün. Erkekler, kendinizi baba yerine koyup kızınızın size şifre vermediğini hayal edin. Kadınlar, size bir şey demiyorum, zaten bu tavırlarla şiddete başlıca siz sebep oluyorsunuz.