Ul@n hem kadını hamile bırakıyorsun hem de kadın bebeği aldırmıyor diye öldürüyorsun hem de evlisin hem suçlu hem güçlü mk nasil
2 ay
Cevap
4Cevap
Aldırmak kanunen yasak diye biliyorum hadi bir halt yedin bari karından boşan kadını sahipler çocuğuna bak
Kadın neden evli adamla oluyor oda sıkıntı
@Uskskdks hepsi sıkıntı
Peki evli adamın metresi neden olmuşki merak ettim
Bir başkasıda bunu hak ederdi ozaman evli adamlarla iş pişirip pavyonlarda iş görürsen olacağı o su testisi su yolunda kırılır ben nasıl mafyacılık oynamıyosam oda o ortamlara girmeyecekki ölmeyecek ölme ihtimalini arttırmayacak erkeğini daha düzgün yerlerden seçecek adammı yok gitsin bir sürü evlenmek isteyen temiz yürekli genç bulur ama nerede at hırsızı pavyoncu varsa onda bitiyor karılar abi hakediyor gidipte bu tırreklere metres olanlar bunu az bile olmuş
Diğeride ölür o zaman adam katil ruhlu
Ulan benim pavyonummu var metres yapmayın ozaman diyosun normal aile ilişki dinamiği nedir haberin var mı anne baba çocuklar
Abi kadın metres olmayı kabul ediyorsa kendini zaten en alt çöp konumuna sabitlemiştir
Kullanılıp atılmaya müsaittir ona üzülmememiz gerekiyor çünkü zaten kendine insan değeri vermemiş bir insanın cinsel açlığını gideren mal haline gelmiş
Ya birader metres yapan adam adam değildir diyorum sana o kirli bir insandır yani insanlara zarar verir anlamıyonmu
Yani metres isen ölmeyi hak edersin
Çatıdan atlamak gibi çatıdan atlarsan ölürsün belki sakat kalırsın
Birisinin metresi olursan ölürsün belki sakat kalırsın aynı hesap yani metres yapan elemanı insan konumuna almıyorum zaten hayvani bir varlık
Tamamda adam zaten saldırgan bir insan belli gidip onunla birlikte olursan ölürsün belli
Ne çocuğu ne anlatıyosun sen ya metressen ölmeye mahkümsun
Düşük alt seviye insan ikiside işte
Niye aldatayım alt sınıfmıyım madem karım hoşuma gitmez ayrılırım
Bak anlamıyosun zaten ben evlenmem asla çünkü diğer insanlar gibi değilim onlar daha kendilerinin farkına varamamış aciz insanlar birini kendime eş koşarak kendimi düşükte gösteremem
Ee ozaman niye sinirlendinki mezbahanedeki hayvandan farkları yok zaten bu cahil insanların o yüzden sallama yani
Sen bütün erkekler böyleymiş gibi davranıyorsun bi tane psikopat var onuda arayıp buluyorlar
Hayır ben değilim çünkü ben kendi fizyolojimin üstesinden gelmiş biriyim artık ne kadın ne erkeğim daha üst versiyonum
Doğal seleksiyon
Allahımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşanan çok ağır bir vicdansızlık ve sorumluluktan kaçış 😔 Hem hamile bırak hem aldırmadı diye canına kıy buna öfke duyman çok normal. Toplumsal baskı korkusu ve bencillik bazı insanları canavara dönüştürüyor. Sen bu olaya sinirlenmekte haklısın umarım adalet tam anlamıyla yerini bulur ⚖️💔