Sevgilim tecavüze ugramış?

Sevgilimden ayrıydık iki aydır arada bir konuşuyorduk ve dün gece bana yazdı mert çok kötüyüm falan dedi ne olduğunu sordum 18 aralık gecesi gece eve dönerken 12 gibi bi araba yanaşmış yanına ve gel demiş oda binmeyince arkasından gelip zorla arabaya bindirmiş arabayı içerden kitlemiş ve ıssız biryere sürmüş sonra orada kendisine yüzüne falan vurarak tecavuz etmiş kendisine derhal polise gitmemiz gerektiğini hastaneye gidip rapor almamız gerektiğini söyledim istemiyorum dedi babam sehir dısındaydı ondan gizli çıktmıştım eve dönerken oldu dedi suçu bende bulurlar dedi eve geldiginde kızlıgından kan geldiğini gördüğünü söyledi ablasına söylemiş ablası kimseye sakın söyleme unut bu olayı demiş

bende inanmadığımı söyledim yemin ederim yanlış bir şey yapmadım hiç birşeyi ben istemedim zorla oldu dedi bana seni çok özledim çok seviyorum ilerde umarım anlayışlı bir kocam olur falan dedi benim yanımda olmanı istiyorum diyor sürekli

ben şimdi bunun başka birisyle birlikte olduğunu ve bana kılıf uydurduğunu düşünüyorum ve içim çok acıyor kendimi iyi hissetmiyorum dün geceden beri gözüme uyku girmedi sizce yalan mı söylüyor yol mu vermeliyim

Sevgilim tecavüze ugramış?